STEAUA – DINAMO KIEV LIVE: Gigi Becali, anunţ-BOMBĂ. Ce se întâmplă dacă Steaua ratează calificarea

STEAUA - DINAMO KIEV LIVE: Gigi Becali riscă să piardă două milioane de euro dacă Steaua ratează calificarea în faza următoarea a Europa League. Pentru a nu scăpa aşa o sumă printre degete, Gigi Becali a încercat să-i motiveze pe fotbalişti, cărora le-a transmis că vor încasa sume importante drept prime de calificare.
Filip Stan
11 dec. 2014, 12:20
STEAUA - DINAMO KIEV LIVE: Gigi Becali, anunţ-BOMBĂ. Ce se întâmplă dacă Steaua ratează calificarea

STEAUA-DINAMO KIEV LIVE

Click aici pentru a vedea Steaua – Dinamo Kiev

Latifundiarul din Pipera a decis să îi motiveze pe jucătorii săi înainte de meciul cu Dinamo Kiev pentru ca aceştia să dea totul pentru calificarea în primăvara Europa League. În ce condiţii? Sub pretextul că elevii lui Costel Gâlcă au terminat turul de campionat pe primul loc, zilele trecute Gigi Becali a dat ordin să le fie virate în cont primele pentru un nou calup de patru meciuri, urmând ca salariul pe luna noiembrie să fie achitat pînă la plecarea în vacanţă.

STEAUA-DINAMO KIEV LIVE . Gigi Becali face ce face şi se gîndeşte aproape mereu la echipa sa de fotbal. Astfel, chiar dacă a declarat în repetate rînduri că pe el îl interesează doar Liga Campionilor, lucrurile nu stau deloc aşa. Convins că o calificare în primăvara Europa League ar mai aduce în conturi nişte sume deloc de neglijat de la UEFA, patronul clubului din Ghencea a decis să găsească o cale să îşi motiveze jucătorii pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Astfel, fanatik.ro a aflat că zilele trecute jucătorii lui Costel Gâlcă s-au trezit în conturi cu sumele de bani reprezentând primele pentru un calup de patru meciuri, mai ales că Steaua a terminat turul pe primul loc. 

„Vali, vreau să îi feliciţi pe băieţi din partea mea pentru clasarea pe primul loc la finalul turului de campionat. În condiţiile astea vreau să le dai primele restante pe numărul de meciuri pe care îl aveţi voi stipulat în regulamentul de ordine interioară„, a sunat mesajul patronului Stelei către preşedintele Valeriu Argăseală.

STEAUA-DINAMO KIEV LIVE. Totodată, finanţatorul clubului din Ghencea a mai avut şi un alt mesaj îmbucurător pentru elevii lui Costel Gâlcă. “În legătură cu salariul pe luna noiembrie poţi să le spui băieţilor să stea liniştiţi. După meciul cu Dinamo Kiev, pînă să plece în vacanţă, îl vor primi. Toată lumea poate să stea liniştită şi să se concentreze la maximum pentru jocul cu Dinamo Kiev“, a anunţat, de la Poarta Albă, Gigi Becali.

Problemele se țin scai de Gigi Becali. Omul de afaceri a pierdut litigiul cu Clubul Sportiv al Armatei, fanii nu se înghesuie la stadion pentru meciul cu Dinamo Kiev, iar acum este pe cale să piardă încă o sumă importantă. Ratarea calificării în primăvara Europa League îl va lăsa pe Gigi Becali fără aproximativ 2 milioane de euro, potrivit ediției tipărite a cotidianului Gazeta Sporturilor. Steaua are șanse mici să mai avanseze, întrucât e nevoie să învingă liderul Dinamo Kiev și să aștepte ca Rio Ave să nu piardă cu Aalborg.

  • Cum sunt împărțiți banii:
  • Victorie cu Dinamo Kiev – 200 de mii de euro
  • Calificarea în primăvară – 200 de mii de euro
  • Market Pool UEFA – 600 mii euro
  • Vânzare bilete – 1 milion euro
  • STEAUA – DINAMO KIEV LIVE Steaua – Dinamo Kiev are șanse considerabile de a fi ultima pentru Cristi Tănase în tricoul roș-albaștrilor. „Decarul” din Ghencea are ofertă concretă pe care vrea s-o onoreze în perioada de mercato din iarnă.

    Steaua va disputa diseară, de la ora 22:05, contra celor de la Dinamo Kiev, în cadrul Grupei J a UEFA Europa League, poate cea mai importantă partidă din acest an, mai ales din punct de vedere al viitorului echipei.

    Gruparea din Ghencea are nevoie de un succes contra ucrainenilor, coroborat însă și cu un rezultat favorabil la Vila do Conde, acolo unde Aalborg nu trebuie să se impună în fața portughezilor de la Rio Ave.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!