Traian Băsescu îi ia apărarea lui Gigi Becali: Este o MIZERIE ce i s-a întâmplat cu marca Steaua

Traian Băsescu a făcut primele declaraţii după ce şi-a încheiat mandatul de preşedinte, iar unul dintre subiectele abordate a fost Gigi Becali şi faptul că o instanţă a decis să ia grupării pe care o finanţează emblema Stelei, care aparţine Clubului Sportiv al Armatei Steaua.
Romania TV
21 dec. 2014, 13:28
Traian Băsescu îi ia apărarea lui Gigi Becali: Este o MIZERIE ce i s-a întâmplat cu marca Steaua

Traian Băsescu a vorbit pentru prima oară după mult timp despre Gigi Becali, afirmând că „este o mizerie” faptul că FC Steaua a pierdut emblema, care a fost acordată de ÎCCJ Clubului Sportiv al Armatei Steaua, în urma unui proces.

„Aici mi se pare incorect. La câţi bani a băgat Gigi Becali în Steaua, să te apuci acum să-i iei emblema, numele… Aş fi lăsat-o aşa. Că la cât a cheltuit Becali cu echipa asta, nu merita mizaeria asta. E o mizerie! Instanţa a spus că aparţine armatei. Dar ce a făcut armata pentru Steaua de 25 de ani”, a spus Traian Băsescu, la sediul trustului de presă Ringier, care detine Evenimentul Zilei și Libertatea, unde a mers imediat după ce părăsit Palatul Cotroceni.

Elena Udrea, mesaj de adio pentru Traian Băsescu pe Facebook

Traian Băsescu a mai spus că ar prefera ca, după încheierea mandatului, să nu i se mai spună „domnule preşedinte”, aşa cum se obişnuieşte chiar şi în cazul foştilor şefi de stat, ci „domnule comandant”.

Traian Basescu a semnat cateva sute de autografe, a facut poze cu jurnalistii si s-a amuzat in dese randuri. El a fost escortat pe toata durata vizitei de catre directorul EVZ, Dan Andronic.

EMOŢII la predarea mandatului de preşedinte.Traian Băsescu a SĂRUTAT steagul la plecarea de la Cotroceni VIDEO

„Am plecat foarte linistit de la Cotroceni, impacat, cu sentimentul ca poate puteam sa fac mai bine, dar or sa spuna altii ce puteam sa fac mai bine”, a spus acesta.

Intrebat daca are emotii cu privire la ce i se poate intampla ca nu mai este Presedinte, el a replicat pe un ton mai serios: „Nu prea am sentimentul asta de teama”.

Un moment spumos s-a petrecut atunci cand Traian Basescu a mers in redactia de la Libertatea. Angajatii au spus ca i-au pregatit un cadou, moment in care Băsescu a replicat: „Sa nu-mi spuneti ca-mi dati fata de la pagina 5!”.

In amuzamentul tuturor, lui Basescu i s-a spus ca nu poate sa fie vorba de asa ceva, la care fostul sef al statului a glumit iar: „A, nu lucreaza duminica?”.

Lui Traian Băsescu i-a sunat telefonul în repetate rânduri, printre apelanţi numărându-se şi una dintre fiicele sale. Fostul preşedinte s-a amuzat teribil de cât este de căutat, spunând că este greu să fii „propria secretară”.

Gigi Becali mai spera la graţiere care însă, dincolo de speranţă, pentru Becali pare un pod spre libertate…. prea îndepărtat.  Pentru graţierea lui Becali au pledat mama lui (direct la preşedinţie), prietenii, cunoscuţii, unii politicieni (pe la televizor) şi chiar călugării de la Sfântul Munte (Athos), special veniţi în România să-l înduplece pe preşedinte.

Gigi Becali nu vrea GRAŢIERE de la Klaus Iohannis. Mama latifundiarului, MESAJ EMOŢIONANT înainte de Sărbători

Traian Băsescu n-a dat semn că… se clinteşte. Cel puţin în ce-l priveşte pe Becali, n-a dat niciun semn de bine. Pentru că am avut ocazia, zilele trecute, Becali a fost întrebat dacă mai speră într-o graţiere de la preşedintele României: de la cel încă în funcţie sau de la cel ales. Răspunsul a fost următorul: „Ce să mai fac cerere de graţiere? La cine? E adevărat că graţierea care ar mai putea fi pentru mine e de aşteptat de la preşedintele încă în funcţie. Singura speranţă e poate la Băsescu: să dea graţieri acum, la final de mandat, înainte de sărbători. Dar sunt mici speranţe”.

„În martie, pot cere eliberarea condiţionată”

Becali se gândeşte cel mai mult la viitoarea eliberare condiţionată care ar putea fi peste câteva luni. „Eu şi aşa mai am puţin: decembrie, ianuarie, februarie. Şi în martie pot cere eliberarea condiţionată. Atunci fac un an şi 11 luni, timp în care este inclus şi arestul de două săptămâni din 2009. Plus munca, plus alte activităţi pe care le-am făcut, pot cere eliberarea condiţionată la instanţă”, spune Becali, potrivit ziarulring.ro.

Citeşte şi: Gigi Becali, decizie RADICALĂ anunţată din închisoare

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! Ce va face Gigi Becali de Revelion

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!