HOROSCOP 2015: Cum îţi va merge în amor în ANUL CAPREI

HOROSCOP 2015: In noaptea dintre ani, persoanele care sunt in relatii isi pun dorinte pentru ca noul an sa le intareasca legaturile cu jumatatile lor, iar persoanele care nu au inca pe cineva isi pun dorinta de a-si gasi jumatatea. Anul Nou trebuie intampinat cu optimism si cu speranta unui inceput proaspat! Ce spun, insa, astrologii ca ne rezerva 2015 din punct de vedere sentimental? Citeste horoscopul de dragoste pentru 2015 si afla daca se vor alinia planetele pentru ca viata ta amoroasa sa ia o turnura pozitiva!
Alina Costache
28 dec. 2014, 12:52
HOROSCOP 2015: Cum îţi va merge în amor în ANUL CAPREI

Berbec: anul 2015 este unul deosebit de bun pentru Berbec din punct de vedere sentimental, atata timp cat nativii se vor abtine de la a domina in relatie si de la a face pe sefii. Oportunitatile nu intarzie sa apara la capitolul amor, iar nativii care inca nu doresc sa se stabileasca la casa lor vor avea partea de suficiente aventuri. In casnicie, viata sexuala va fi controlata mai mult de partener sau partenera, ceea ce ii poate provoca Berbecului anumite nemultumiri.

Taur: horoscopul de dragoste 2015 vine cu un sfat important pentru nativii acestei zodii si anume ca nu trebuie sa amane rezolvarea problemelor in relatii, asteptand sa dispara singure. Deciziile importante trebuie luate cat mai rapid. Ultimii ani nu au fost excelenti pentru prietenii si relatii, insa situatia se va imbunatati anul acesta, in special in luna august. Viata sexuala va deveni mult mai intensa in iunie 2015.

Gemeni: anul 2015 este acela in care pana si Gemenii, aerieni si greu de tinut intr-o relatie, se vor indragosti si vor putea lega relatii serioase. Nativii norocosi pot da lovitura anul acesta cu niste relatii care se vor incheia in casatorii. Totusi, pentru ca totul sa mearga bine, Gemenii trebuie sa fata fata provocarilor cu diplomatie si sa rezolve conflictele intr-un mod amiabil. Primele sase luni in noile relatii vor fi distractive si de neuitat. Partenerii sau partenerele vor prelua fraiele partidelor de sex, ceea ce va aduce un suflu nou in dormitor.

Rac: previziunile pentru Rac in ceea ce priveste dragostea in 2015 sunt mixte, mai ales pentru ca nativul va fi deosebit de selectiv, daca nu chiar mofturos, in alegerea unei jumatati. Racii casatoriti trebuie sa isi infraneze gelozia, altfel risca sa ajunga la divort. In cazul Racilor care incep relatii noi, dar si in cazul celor deja casatoriti, viata sexuala va cunoaste o panta ascendenta, iar satisfactiile fizice vor fi imense in 2015. Asadar, pentru ca nativii sa gaseasca si, mai ales, sa pastreze marea dragoste, este necesar sa isi controleze starile schimbatoare si sa fie mai putin posesivi ori gelosi.

Leu: horoscopul de dragoste 2015 indica faptul ca Leii vor avea parte de multa armonie si romantism cat incape. Este important ca nativii sa nu le permita altora sa intervina in relatia lor, altfel armonia s-ar putea pierde. Anul 2015 este acela in care multi Lei vor descoperi ce inseamna adevarata dragoste si vor petrece momente de neuitat alaturi de jumatatile lor. In cazul nativilor casatoriti, insa, situatia nu este atat de roz la capitolul sexual, unde vor lipsi scanteile de altadata.

Fecioara: sa fie 2015 anul in care Fecioarele vor lasa deoparte pragmatismul si se vor deschide catre iubire neconditionata? Este foarte posibil, spun astrologii, iar noul an incepe intr-o nota pasionala si evolueaza catre relatii importante si profunde. Fecioarele care deja sunt intr-o relatie trebuie sa fie mai deschise si sa isi marturiseasca iubirea fara ezitari. La capitolul sex, apar anumite probleme, din cauza ca nativii isi pierd din pasiune si devin prea preocupati de aspecte pragmatice.

Citeşte mai mult pe divahair.ro

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 465 de lei net pe zi. Un gigant face angajări în România
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
O artistă din România, revenire de senzație. Cât câștigă la o cântare
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Directorul FBI, incert privind natura rănii suferite de Donald Trump în tentativa de asasinare
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!