Horoscop DRAGOSTE 2015: Ce ţi-au rezervat astrele pentru zodia ta

Horoscop DRAGOSTE: Anul 2015 va fi un an plin de teste pentru majoritatea semnelor zodiacale:Scorpionii scapă de chingiile în care i-a ținut planeta Saturn, Fecioareletrăiesc iubiri platonice și aventuri sexuale înflăcărate,Gemenii se redescoperă în sfârșit iar Racii iau o pauză de la excese.
Alina Costache
06 feb. 2015, 16:28
Horoscop DRAGOSTE 2015: Ce ţi-au rezervat astrele pentru zodia ta

HOROSCOP 2015

Balanțele vor continua și în 2015 să fie la fel de pasionale și să pună suflet în fiecare lucru pe care îl vor întreprinde cu persoana iubită, Săgetătorii vor călători mult cu persoana iubită și vor trăi cel mai fericit an din ultimii 10 ani pe plan sentimental.

Pentru CapricorniVărsătoriși Pești, anul dragostei 2015 stă în felul următor: Vărsătorii vor avea ocazii nenumărate pentru a lega o relație frumoasă de dragoste, Peștii s-ar putea (re)căsători iar Capricornii vor avea un an și mai liniștit și mai așezat din punct de vedere sentimental. 

Berbec

Berbecii vor trăi episoade de romantism unice în 2015, mai ales în prima jumătate a anului atunci când vor avea în casa iubirii planeta Jupiter. Din ianuarie și până în luna august se așteaptă o serie de evenimente pe plan sentimental care îi vor înălța pe Berbeci astfel încât uneori vor fi nevoiți să fie trași de mânecuță pentru a fi mai realiști și a coborî din nori, mai ales că Berbecii sunt semne zodiacale de factură realistă.

Berbecul va învăța noi tehnici de flirt dar nu de la anumite persoane ci din experiențele trecute eșuate. Nativul Berbec va ști în 2015 cum să atragă toate privirile asupra sa și își va descătușa în sfârșit șarmul debordant original pe care îl ținea ascuns în 2014. Nu vor lipsi fanteziile sexuale îndeplinire și experiențele pe care și le vor aminti toată viața, mai ales că s-ar putea ca în luna iunie să întâlnească marea dragoste.

Taur

In 2014 ai scapat de tranzitul lui Saturn prin casa relatiilor Taurului, tranzit care a inceput in 2012. Ultimii ani au fost probabil mai apasatori sau mai solicitanti si trebuie sa se fi lasat cu concluzii, lectii sau intamplari remarcabile pentru viata de cuplu a Taurilor.

Saturn paraseste casa relatiilor Taurului mai intai pe 23 decembrie 2014, lasandu-te sa respiri liber in prima parte a lui 2015.

Gemeni

Sună clopoței de nuntă pentru Gemeni în 2015. Aceștia pot reflecta serios pentru stabilirea unei relații serioase. Nativul în Gemeni s-a săturat de aventuri și va căuta stabilitatea în anul 2015. Gemenii își vor pune în sfârșit anumite întrebări pe care trebuiau să și le pună încă din 2014: Sunt cumva în relația potrivită? Sunt cu adevărat fericit alături de persoana cu care împart aceeași casă? Ce vreau de fapt de la o relație? M-am schimbat prea tare de când am această relație? Și așa mai departe.

Începând cu 2015 și până în 2018, planeta Saturn va petrece următorii trei ani în casa Cuplului Gemenilor. Saturn îi va învăța pe Gemeni, cu înțelepciunea și sobrietatea specifică, nevoile reale pe care le au și cum pot să facă față tentațiilor și iluziilor trecătoare. Tocmai de aceea, anul 2015 va fi unul plin de încercări pentru Gemeni, teste pe care planeta Saturn le va arunca în fața nativului cu multă măiestrie.

Rac

Influența lui Pluto din casa Cuplului a zodiei Rac mai rămâne și în 2015 o influență suficient de relevantă pentru ca anumite decizii ale nativului Rac să nu fie luate fără o analiză temeinică. Pluto caută perfecțiunea nu doar pe plan profesional ci și pe cel sentimental și încearcă să producă adevărate schimbări la nivel sufletesc.

Racul va fi mai extremist în comportament în 2015 (oricum are deja accente extremiste conform conformației sale astrale) și va trebui ca în anul ce vine să se gândească nu de două, ci de 10 ori înainte să facă ceva în legătură cu persoana iubită. Dacă Racul va ignora semnalele primite de la Pluto, atunci va avea de suferit foarte mult și va cădea în patimi și vicii pe care credea că le va putea stăpâni.

Leu

Viața intimă pentru zodia Leu devină una mai relaxantă în 2015, și asta se va simți încă din primele săptămâni ale noului an. Leii vor putea suferi la mijlocul anului anumite probleme de ordin organizatoric ori funcționăresc (anumite proprietăți puse în pericol din erori administrative ori chiar judiciare, termene ale unor documente întârziate etc).

Nativul Leu va fi întâmpinat de o serie de situații inedite în 2015, mai ales după mijlocul verii. Și asta pentru că fostele mari iubiri ale Leului s-ar putea întoarce… total schimbate sau prin interpuși. Leul va trebuie să facă față unor situații la care nu s-a gândit niciodată: să ia masa cu două foste mari iubiri care s-au certat în trecut dar au devenit prietene, să descopere că o persoană cu care a împărțit totul acum este așezată la casa sa cu familie și copii etc.

Citeste horoscopul INTEGRAL pentru fiecare zodie pe TeoTrandafir.com

 

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!