HOROSCOP 9-15 FEBRUARIE: Bani, dragoste, carieră, sănătate pentru fiecare zodie

HOROSCOP 9-15 FEBRUARIE: RomaniaTV.net vă prezintă ce v-au rezervat astrele în această săptămână. 
Alina Costache
09 feb. 2015, 08:05
HOROSCOP 9-15 FEBRUARIE: Bani, dragoste, carieră, sănătate pentru fiecare zodie

BERBEC 21.03-20.04: Cele mai importante proiecte sunt amânate parca de prea multa vreme si nu stati tocmai bine nici cu deciziile importante. Primiti insa o veste buna de la o ruda indepartata si va inveseliti. In weekend petreceti cu prietenii si va veti desfata cu atâtea bârfe. Mare atentie la comentariile acide…

TAUR 21.04-21.05: Va preocupa aspectul fizic si doriti sa incpeti o dieta care sa va tonifice si sa va energizeze. In discutiile cu amicii fiti mai rezervati si nu va deschideti sufletul spunându-le si cele mai tainuite secrete. S-ar putea apoi sa va para rau si sa nu mai puteti schimba prea multe. Nu uitati ca persoana iubita va sustine mereu.

GEMENI 22.05-21.06: Saptamâna aceasta sunteti prea sensibili si deveniti ca un arici speriat. Ceva va determina sa fiti prea circumspecti cu afectiunea celor dragi. Ar trebui sa va schimbati atitudinea si sa aveti mai multa incredere, mai ales in persoana iubita. Timpul nu va permite sa va faceti noi prietenii.

RAC 22.06-21.07: Iubirea parca este emanata prin toti porii si va face sa straluciti. Parcurgeti o perioada buna, când viata vi se pare chiar frumoasa si parca pentru dumneavoastra primavara se iveste deja la orizont. Nu faceti nimic sa dispara aceste sentimente si bucurati-va de tot ce va inconjoara.

LEU 22.07-22.08: In topul preocuparilor dumneavoastra se afla, desigur, familia. Vreti sa le aratati cât de mult ii iubiti si sa-i rasfatati. Pâna si cei mai mici membri ai casei va vor arata la rândul lor cât de mult va apreciaza. Persoana iubita va face si ea o surpriza de proportii, placuta, bineinteles!

FECIOARA 23.08-22.09: Zilele acestea sunteti extrem de nehotarâti. Parca totul vi se pare intors pe dos si va invaluiti intr-un nor de egoism. Nimeni si nimic nu va scoate din stare. Mare atentie sa nu va izolati prea tare de ceilalti. Trebuie sa faceti ceva ca sa va schimbe starea in care sunteti.

BALANTA 23.09-22.10: Supravegheati-va atent sanatatea, mai ales ca senzatia de oboseala permanenta nu este ceva normal. Lucrurile se misca parca prea incet pentru dumneavoastra. Totul se rezolva, insa va cam lipseste rabdarea. Ce-ar fi sa nu va mai faceti atâtea griji? Nu-i asa ca vi se pare mai relaxant?

SCORPION 23.10-21.11: Cuprinsi de o usoara lene, ati tot amânat decizii importante. Iata ca acum a sosit vremea si trebuie sa rezolvati tot ce este intârziat. Si in cuplu exista mici tensiuni cauzate, bineinteles tot de indecizii. In weekend, o scurta calatorie va binedispune.

SAGETATOR 22.11-21.12: Un prieten bun se dovedeste a fi fatarnic si va marturiseste in fata care ii este interesul. Nu incercati sa va amagiti si sa va mintiti. Treceti peste asta si mergeti mai departe. S-ar putea sa mai intâlniti genul acesta de persoane…

CAPRICORN 22.12-19.01: Incepeti saptamâna cu un câstig financiar de proportii si reusiti sa stârniti si gelozia celor mai insensibili dintre amici. Oricum, parca nici timpul nu va mai ajunge sa faceti tot ce v-ati propus. Discretia va determina sa ii ignorati si sa va vedeti de treburi.

VARSATOR 20.01-18.02: Traiti clipe frumoase alaturi de partenerul de viata si va inconjurati doar de prietenii care va plac. Primiti parca mai multa atentie din partea lor si dumneavoastra va simtiti obligati sa le raspundeti cu aceeasi moneda. Organizati-va cheltuielile ca sa nu depasiti prea mult bugetul.

PESTI 19.02-20.03: Problemele legate de persoana iubita s-ar putea ameliora daca veti deveni mai concilianti si o veti lasa sa-si expuna si ea punctul de vedere. Nu mai luati decizii de unul singur crezând ca asa e mai bine. Consultati-va si cu ceilalti, mai ales cu familia. Sunt cei care va inteleg cel mai bine si va vor sprijini neconditionat.

Sursa: revistamagazin.ro

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Amendă de 825 lei dacă nu ai asta în mașină. Legea obligă toți șoferii din România
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Mare atenție! Au apărut primele cazuri de West Nile
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Vine o nouă minivacanță pentru români. Sunt mai multe zile libere ca în 2023
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis pentru proprietarii de apartamente. Cei care stau la bloc trebuie să le desființeze
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!