Crimă oribilă într-un sat din România. Patru fraţi au ucis cu bestialitate un cioban, după care l-au îngropat

Patru fraţi, doi bărbaţi şi două femei, din judeţul Buzău au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), fiind acuzaţi că au omorât în bătaie un consătean, după care l-au îngropat pe câmp.
Filip Stan
10 feb. 2015, 18:59
Crimă oribilă într-un sat din România. Patru fraţi au ucis cu bestialitate un cioban, după care l-au îngropat

O oribilă crimă a avut loc în 2008, în satul Heliade Rădulescu din comuna Ziduri. Atunci, patru membri ai aceleiași familii ucideau cu sânge rece pe un cioban din județul Alba, angajat la o stână de pe raza comunei buzoiene.

În luna martie a anului 2008, cei patru inculpaţi, fraţi, aflaţi în casa părinţilor lor din satul Heliade Rădulescu, judeţul Buzău, l-ai bătut cu bestialitate pe cioban lăsându-l fără suflare. Pentru a ascunde oribila crimă, cei patru au decizis să îngroape cadavrul victimei.

Potrivit unui comunicat remis de mpublic.ro, aceştia au înfăşurat cadavrul cu o pătură şi cu o folie după care l-au transportat cu căruţă pe un câmp aflat în apropierea unei păduri, punându-l în adâncimea unei brazde de tractor peste care au aruncat pământ.

În ziua următoare, gândindu-se că victima putea fi lesne descoperită, atât din pricina faptului că în zona respectivă se efectuau lucrări agricole de primăvară cu utilaje, cât şi datorită adâncimii brazdei în care a fost îngropat cadavrul, Muti Victor, Muti Veta şi Ghenciu Tudoriţa s-au deplasat cu căruţa la locul unde a fost îngropat cadavrul, au dezgropat cadavrul, după care s-au îndreptat către extravilanul satului Heliade Rădulescu, în zona cunoscută drept „Valea Colacului”. Aici au săpat o groapă în care au pus cadavrul, apoi au acoperit-o cu pământ ce a fost tasat cu picioarele.

După ce au revenit în sat, unde rămăsese inculpatul Muti Marian, aceştia au avut o nouă discuţie în timpul căreia s-a ajuns la concluzia că locul în care a fost îngropată victima a doua oară ar putea da de bănuit datorită lipsei vegetaţiei de la suprafaţa gropii respective. În acest context, inculpaţii au găsit o altă soluţie, respectiv aceea de a acoperi locul unde fusese îngropată victima cu moloz, pe care l-au încărcat de la groapa de deşeuri a satului.

Fapta celor patru inculpaţi nu a fost descoperită până în anul 2014 când inculpatul Muti Marian a sesizat organele de poliţie.

În urma cercetării la faţa locului efectuată de către organele de poliţie, conform celor declarate de către inculpat, au fost descoperite mai multe fragmente osoase, precum şi bucăţi de material textil.

Analizarea fragmentelor osoase de către Institutul Naţional de Medicină Legală a relevat faptul că materialul scheletic prezenta leziuni traumatice peri-mortem, precum fracturi ale mandibulei şi ale mai multor coaste. Leziunile sus menţionate denotă prezenţa a cel puţin două traumatisme, unul cranio-cerebral şi cel de-al doilea toraco-abdominal.

Identitatea victimei a fost stabilită prin raport de expertiză genetică judiciară.

Cei patru fraţi urmează să fie judecaţi de magistraţii Tribunalului Buzău.

Cei doi bărbați au fost arestați preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat. De asemenea, cei doi sunt cercetați și pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, fiind bănuiți că, în cursul anului 2007, ar fi lipsit de libertate și agresat un alt bărbat, întrucât acesta ar fi avut un conflict cu una dintre surorile lor, cu care avea o relație de concubinaj.

În anul 2007 (anterior, așadar, infracțiunii de omor), la sfârșitul lunii noiembrie, începutul lunii decembrie, aceștia, aflați tot în casa părinților lor, l-au legat cu lanțuri și sârme pe martorul H.T., iar în timp ce acesta se afla în imposibilitate de a reacționa, au urinat pe el, momente surprinse într-o serie de fotografii care au fost răspândite ulterior la cunoscuți, una dintre acestea ajungând și în posesia organelor judiciare. Lipsirea de libertate a victimei a continuat până la venirea ajutorului șefului de post al comunei care a procedat la eliberarea acestuia.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Produsele Dedeman care îți vor face viața mai frumoasă. Sunt la ofertă pentru câteva zile și toți vecinii te vor invidia
Capital.ro
Se dau 10.000 EURO în România pentru proprietarii de teren. Primăria a făcut deja cadastru
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Armata obligatorie în România. Mesaj tranșant: Trebuie să ne apărăm singuri
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Fostele iubite ale lui Dany de la Insula Iubirii ies la atac! ”Și-a alergat mama cu un cuțit!” + Se automutilează! IMAGINI TARI
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
SITUATIA DIN BELARUS: 30 DE ANI SUB LUKAȘENKO ȘI PERICOLUL DIN PROXIMITATE
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'