Detalii ULUITOARE ies la iveală despre poliţistul implicat într-o reţea de prostituţie cu minore

Un caz şocant a dus la arestarea a şase persoane, printre care un agent şef din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna şi două femei. Magistraţii Tribunalului Covasna au admis propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile, la solicitarea procurorilor DIICOT, care îi acuză de de trafic de minori, abuz în serviciu şi folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual.
Filip Stan
20 feb. 2015, 11:14
Detalii ULUITOARE ies la iveală despre poliţistul implicat într-o reţea de prostituţie cu minore

Un poliţist a fost reţinut într-un dosar de prostituţie cu minore. S-a întâmplat în Covasna, iar agentul este acuzat că era mână în mână cu mai mulţi proxeneţi care au racolat minore şi le-au obligat să se prostitueze în cluburi de noapte.

Vocea Transilvaniei a reuşit să afle mai multe despre poliţist şi cazul anchetat de DIICOT.

Pe reţeaua de socializare Facebook, agentul şef de la IPJ Covasna, Feraru Teodor Vasile se erijează în „boss de boss”, după cum e şi „alintat” de prietenii săi. Pe lângă poza în care stă tolănit pe un colţar, cu ochelari de soare şi o geacă de piele, poliţistul a postat o imagine în care e în rolul de „mascat”, în faţa unei maşini de Poliţie, cu o cagulă pe faţă.

Imaginile sunt postate pe reţeaua de socializare având bifată opţiunea „public”, astfel încât pot fi accesate de oricine.

Potrivit declaraţiilor de avere completate de Feraru Teodor Vasile, poliţistul s-a angajat în cadrul IPJ Covasna în 2012, după ce, din 2007, a lucrat în Focşani, în cadrul Inspectoratului de Poliţie Vrancea. În declaraţia completată în anul 2013 pentru anul precedent, Feraru nota că a câştigat, într-un an, din salariul de agent de poliţie II, suma de 8.937 de lei, deci mai puţin de 750 de lei lunar.

În schimb, în declaraţia de avere depusă anul trecut, pentru anul 2013, venitul său anual în cadrul IPJ Covasna a fost de 29.350 de lei, deci aproape 2.500 de lei lunar.

Aceleaşi documente arată că, în 2008, Feraru a accesat un credit în euro, la Unicredit Ţiriac Bank, în valoare de 32.000 de euro, pe care trebuie să îl ramburseze până în 2038.

BOMBĂ! Cine era capul răutăţilor în dosarul „Prostituţie în showbiz”! STENOGRAME INCENDIARE

Cele 4 fete minore au fost exploatate sexual în mai multe cluburi de noapte din Sfântu Gheorghe. Unele dintre copile nu au nici măcar buletin, dar au ajuns să întreţină relaţii sexuale cu zeci de clienţi.

Potrivit România TV, fetele, cea mai mare de 16 ani şi cea mai mică de doar 13 ani erau racolate de proxeneţi si obligate sa se prostitueze in cluburi de noapte. Toate minorele provin din familii dezorganizate.

Proxeneţii scoteau bani frumoşi de pe urma fetelor, o partidă de sex costa chiar şi 350 de lei. Procurorii DNA au descoperit ca afacerea mergea bine cu ajutorul unui poliţist, care a închis ochii şi le-a lăsat pe fete în continuare în mâinile traficanţilor.

Politistul de la Serviciul Patrulare a aflat că fetele erau obligate sa se prostitueze. A inchis insa ochii la aceasta situatie si in acest fel i-a incurajat pe proxeneti sa le expoloateze in continuare.

Magistraţii Tribunalului Covasna au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe numele poliţistului, la solicitarea procurorilor DIICOT.

Citeşte şi: Interceptări ŞOCANTE din dosarul prostituatelor minore. „Dă-mi şi mie o rablă ca să îi dau … în seara asta”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Opt persoane și-au pierdut viața într-un incendiu devastator într-un centru comercial din Zigong, China
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'