PROGNOZA METEO. Va ploua în întreaga ţară, dar vremea rămâne caldă

PROGNOZA METEO. Tabloul meteo din următoarele zile prezintă o încălzire uşoară a vremii, chiar dacă precipitaţiile sub formă de ploaie îşi vor face apariţia în aproape toată ţara.
Romania TV
25 feb. 2015, 15:44
PROGNOZA METEO. Va ploua în întreaga ţară, dar vremea rămâne caldă

PROGNOZA METEO. Joi, vremea va fi caldă pentru această perioadă, chiar deosebit de caldă în sud şi în sud-est, unde temperaturile mai cresc faţă de ziua precedentă. În vest, în nord şi în centru nebulozitatea va persista şi temporar va ploua, în timp ce în restul teritoriului cerul va deveni variabil, iar ploile se vor semnala pe spaţii tot mai restrânse, îndeosebi în prima parte a intervalului. La munte vor fi precipitaţii mixte. Izolat, se va semnala ceaţă. Vântul va avea intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei şi 17 gr în sud si în sud-est.

VREMEA IN BUCURESTI. Temperaturile cresc joi şi vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, cu maxime de 13…15 grade. Cerul va mai avea unele înnorări în prima parte a zilei când vor fi condiţii ca trecător să plouă slab, dar va deveni variabil.

Citeşte şi ALERTĂ METEO: Ploi în toată ţara, lapoviţă şi ninsori viscolite la munte

PROGNOZA METEO. Vineri, valorile termice vor creşte uşor în vest, în centru şi în nord, astfel încât vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal pentru sfârşitul lunii februarie, în toată ţara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade în vest şi 18 grade în sudul Munteniei. Cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse va ploua slab, ziua în regiunile nord-vestice, iar noaptea în sud şi sud-vest. În zona montană înaltă precipitaţiile vor fi mixte.  Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, local va fi ceaţă.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea va fi deosebit de caldă, cu maxime de 14..16 grade. Cerul va fi variabil şi doar dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea se va menţine caldă, astfel încât temperaturile maxime se vor situa între 7 grade în Dealurile de vest şi 16 grade în sud. Cerul va fi temporar noros şi trecător va ploua slab, local în sud-vest şi izolat în rest, iar în zona înaltă de munte vor mai fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă sau ninsoare. Dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse în zonele joase se va semnala ceaţă.  Vântul va avea unele intensificări în sud-est.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea se va menţine deosebit de caldă sâmbătă, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade. Cerul va fi temporar noros şi trecător este posibil să plouă slab si vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO. Duminică, temperaturile scad uşor în special în regiunile extracarpatice dar vremea se menţine caldă pentru începutul lunii martie, astfel încât temperaturile maxime se vor situa între 6 şi 14 grade. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord-vest a ţării unde, mai ales seara şi noaptea, local va ploua slab, în timp ce pe crestele montane înalte se vor semnala precipitaţii şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare şi plouă sau cade burniţa izolat. De luni până la jumătatea săptămânii viitoare vremea se va răci uşor şi treptat, iar sansele de apariţie a precipitaţiilor sunt mari în majoritatea regiunilor.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cine se află, de fapt, în spatele Wizz Air, compania care a provocat scandaluri imense în România. Mii de turiști se plâng de zboruri amânate sau anulate
Capital.ro
Ilegal în România. Îți confiscă tot, inclusiv banii și mașina. Nu există excepție în lege
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Haos în sistemul medical. Unde se calcă pacienții în picioare
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se ADÂNCEȘTE! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
N-ai voie dacă nu prezinți BULETIN. S-a dat azi lege obligatorie în România. Amendă 30.000 lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Curtea Internațională de Justiție declară ilegale colonizările israeliene din teritoriile palestiniene ocupate
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'