SUNT CELEBRU, SCOATE-MA DE AICI: Cât au slăbit vedetele în junglă

SUNT CELEBRU, SCOATE-MA DE AICI: Aflat in jungla africana, Dorian Popa a primit un mesaj din partea iubitei lui, Claudia, care insa, l-a cam pus pe ganduri. Actorul a crezut ca bruneta nu a fost sincera cand a spus ca ii este dor de el.
Alina Costache
08 mart. 2015, 12:11
SUNT CELEBRU, SCOATE-MA DE AICI: Cât au slăbit vedetele în junglă

SUNT CELEBRU, SCOATE-MA DE AICI: 24 de camere de filmat au fost duse în junglă pentru “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. 5 din ele s-au aflat în studioul improvizat de unde au transmis Cabral şi Bobonete. Celelalte 19 au dus însă greul, pentru că au fost amplasate în tabăra vedetelor. Acestea au filmat non-stop, 24 de ore din 24, chinul concurenţilor. Filmările au fost tăiate şi puse apoi cap la cap, pentru cele două ore de emisie zilnică.

300 de oameni (cam 200 de germani, sud-africani şi slovaci şi în jur de 100 de români) au muncit pentru ca show-ul să se desfăşoare fără probleme.

În mod cert, aprovizionarea a fost un chin – pentru cei care s-au ocupat de ea, evident. Numai apa consumată de echipa de filmare şi de vedete s-a ridicat la 1.000 de litri pe zi, adică 21.000 de litri în cele 21 de zile petrecute acolo. Şi numărul cănilor de cafea băute în cele trei săptămâni întrece imaginaţia: 17.325! Adică 825 de căni zilnic…

La polul opus de cantitatea de apă, care pare să fi fost “la liber”, s-a aflat mâncarea concurenţilor. Amărâtele vedete care au intrat în “hora” de la PRO TV ştiau că vor trebui să trăiască numai cu orez şi fasole, dar sigur nu aveau habar că şi acestea vor fi pe sponci. De exemplu, doar 8,5 kg de orez au primit în cele trei săptămâni petrecute în junglă, insuficient pentru a le potoli foamea.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MA DE AICI: Urmare firească a înfometării, vedetele au slăbit vizibil, pierzând, în total, peste 30 de kilograme. Dorian, care a intrat în junglă cu 82 de kilograme, a ajuns la 73. Luminiţa a scăzut de la 54 la 52. Dieta forţată i-a dat cu -6,5 kg lui Moroşanu: de la 110 la 103,5. Ruby a ajuns de la 47 kg la 46 kg, Gina Pistol, de la 56 kg la 50 kg, Alina Plugaru, de la 59 kg la 58 kg, iar Vladimir Drăghia, de la 82 kg la 75,5 kg. Andreea Moldovan, “casnica sexy”, susţine că a ieşit din show cu tot atâtea kg cu câte a intrat: 54. Pe micul ecran se vedea însă că e mult mai slabă decât la început.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MA DE AICI:  În afară de micile probleme de sănătate fireşti într-o astfel de situaţie, când dai traiul de la oraş pe izolarea din junglă, “plutonul” vedetelor a avut nevoie de 4 intervenţii mai serioase ale medicului: două pentru pentru Luminiţa Nicolescu şi câte una pentru, Gabi Jugaru şi Ruby. Luminiţei, care este vegetariană, i s-a făcut rău după câteva zile de înfometare. Şi-a revenit abia după ce colegii i-au cedat din mâncarea lor şi au insistat ca ea să consume şi proteinele aflate la dispoziţie în junglă. Adică gângănii… A doua oară când a dat ochii cu medicii, Luminiţa a fost scoasă pe targă din tabără, părăsind show-ul. Gabi a acuzat dureri la un picior şi o infecţie la o ureche, iar Ruby s-a umplut de bube pe faţă şi a intrat în depresie. Alte suferinţe notabile? Diferenţele uriaşe de temperatură dintre zi şi noapte (de la 15 grade la 30) şi umiditatea din aer au fost inamicii numărul unu ai vedetelor mioritice, care au răcit pe capete. Mihai Trăistariu a avut cel mai mult de tras, căci a răcit atât de tare încât abia mai putea vorbi. Şi decana de vârstă Elena Merişoreanu a avut de suferit. Ea s-a plâns de dureri la nivelul labelor picioarelor, mai exact la monturi, pe care şi le operase cu puţin timp în urmă.

Rămân secrete: numărul legumelor stricate şi cel al viermilor şi gândacilor cu care au fost serviţi concurenţii

Două cifre nu vrea şi pace echipa show-ului de la PRO TV să dezvăluie. Este vorba despre… numărul legumor stricate ce le-au fost servite vedetelor din tabără. Şi despre cel al “delicateselor” cu care s-au luptat, la probe, concurenţii.

Ca să facem o scurtă recapitulare, în meniul zilnic s-au aflat – mai ales cruzi, nu gătiţi – viermi, gândaci şi alte târâtoare. Plus nişte râturi de porc, fudulii sau alte organe de animale… Un “vis” culinar, ce mai!

SUNT CELEBRU, SCOATE-MA DE AICI: Dorian, Gina, Moro si Ruby au primit in tabara o tableta pe care se aflau clipuri video de la cei dragi. Insa, in momentul in care Dorian a vazut ce ii spune Claudia, a luat foc. „Iubitul meu, sunt foarte mandra pentru tot ce ai facut in jungla, toata lumea ma intreaba de tine, este nebunie, dar trebuie sa recunosc ca imi este foarte dor de tine. Te iubesc mult de tot!”,a fost mesajul Claudiei.

Cu toate astea, Dorian nu ar trebui sa isi faca probleme, pentru ca iubita lui Claudia, il sustine, si il asteapta cu drag acasa. Mai mult, ea spera ca actorul sa fie regele junglei. „Am vazut emisiunea, o urmaresc. Am vazut reactia, dar cred ca si el este presat acolo. Eu am avut emotii mari cand am facut filmuletul, pentru ca in fata camerelor sunt stana de piatra, nu prea sunt obisnuita. Mi s-a spus sa fac filmuletul in cazul in care iesea aseara, deci nu puteam sa rad sau sa fiu vesela. Mi-am dorit sa ramana pana in finala. Am stat o ora sa fac mesajul, pentru ca aveam mari emotii. Cred ca intr-un final a inteles, pentru ca stie ce simt”, a declarat Claudia in exclusivitate pentru Cancan.Ro.


DailyBusiness
Românii sunt OBLIGAȚI! Schimbare istorică privind buletinele!
Spynews
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Proiectul energetic uriaș început la ordinul lui Nicolae Ceaușescu ar putea fi, în sfârșit, finalizat. Beneficiu uriaș pentru România
Capital.ro
O lume întreagă e în doliu. A murit unul din marile nume ale planetei: Astăzi, lumina noastră s-a stins
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
ANM anunță brumă, ceață și temperaturi deosebit de mici. VA NINGE!
Adevarul
Suma uriașă cu care se vinde vila arhitectului care a coordonat construcția sediului Primăriei Capitalei
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ce tort au avut la nuntă Lora și Ionuț Ghenu. Cei doi au organizat un eveniment spectaculos / FOTO
Spynews
Liviu Vârciu s-a sărutat cu altă femeie! Anda ce spune? Imaginile au fost filmate!
Evz.ro
Un mare internațonal român, la capătul puterilor. Boala îl chinuie zi de zi
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
O tânără în vârstă de 27 de ani a murit la birou. Femeia a leșinat o dată, însă ar fi fost ignorată de superiori. Care este cauza decesului
Cancan.ro
Mario Fresh, primele declarații după despărțirea de Alexia Eram: 'A fost o decizie dificilă pentru amândoi!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
5 ani interzis în România. NU ai voie la graniță. Legea se aplică fără excepții
StirileBZI
Vor fi verificate aproape 4,6 milioane de pensii! Cine trebuie să dea banii înapoi
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...
substantial.ro
Reacții politice după excluderea Dianei Șoșoacă din cursa prezidențială
MediaFlux
RĂZBOIUL s-a EXTINS! CAPITALA este SUB ASEDIU
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Delicii exotice dintr-o livadă din Buzău