Iadul Bucătarilor LIVE: Elena Popa, Miss Bikini 2014, participă la Hell’s Kitchen

Iadul Bucătarilor: "Hells Kitchen – Iadul bucătarilor” revine pe micile ecrane de astăzi (9 martie), la Antena 1. În fiecare zi de luni și marți, de la 20.30, chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, secondați de simpaticul maestru de ceremonii Virgil Mănescu, redeschid bucătăria și retsaurantul „Hells Kitchen”.
Filip Stan
09 mart. 2015, 14:35
Iadul Bucătarilor LIVE: Elena Popa, Miss Bikini 2014, participă la Hell's Kitchen

Iadul Bucătarilor: Bucătăria fetelor nu a fost nicicând mai atrăgătoare la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. În noul sezon care începe la Antena 1 astăzi, 9 martie, de la 20.30, participă și Elena Popa, o tânără de 19 ani din Chișinău, pe cât de frumoasă, pe atât de talentată la gătit.  La numai 19 ani, Elena Popa a avut deja ocazia să lucreze ca ajutor de bucătar și, în același timp, este și model. A participat la campionatul gastronomic culinar din Moldova, unde s-a ales cu două medalii de argint. Ca model, a câștigat titlul de Miss Bikini 2014. Elena a început să gătească pentru că ambii părinți gătesc, iar mama este specialistă în cofetărie. Gătește de mică și mereu a fost curioasă să experimenteze tot felul de preparate: “Bucătăria mereu mi-a fost pe plac, de la vârsta de 8 ani îmi făceam singură omletă, aveam propria mea tigaie micuță în care găteam doar eu, îmi plăcea să gătesc pe ascuns fără ca mama sau tata să se implice și astfel am stricat multe produse. Am început să o întreb pe mama rețetele, mă ajuta și îmi spunea micile ei secrete culinare, astfel încât la 12 ani făceam deja singură pizza, paste, coceam tarte simple, făceam clătite.” Elena participă la multe prezentari de modă, a lucrat la un restaurant ca ajutor de bucătar și dacă ar câștiga show-ul de la Antena 1 spune că pentru început ar investi în studii gastronomic, apoi și-ar deschide un studio pentru cursuri de gătit. 

Iadul Bucătarilor live: Luni seară de la 20.30 fiecare dintre cei 20 de concurenți este întâmpinat la „Hells Kitchen – Iadul bucătarilor” cu provocarea de a găti un preparat semnătură, astfel încât cei trei chefi să își dea seama de nivelul, cunoștințele și talentul fiecăruia în parte. Fie că s-au școlit în Franța sau Italia, fie că studiază gastronomia, fie că deține propriul restaurant sau a lucrat în restaurant cu stele Michelin, fiecare concurrent va simți pe pielea sa ce înseamnă bucătăria „Hells Kitchen – Iadul bucătarilor” și jurizarea cu cei trei chefi de temut. Primul contact cu bucătăria va fi plin de surprize, pentru că acomodarea cu un loc nou nu este deloc ușoară.

„Hells Kitchen – Iadul bucătarilor” – cu clătite pentru chef Cătălin Scărlătescu

Cunoscut pentru faptul că nu agreează clătitele, chef Scărlătscu va avea parte chiar la prima probă de la „Hells Kitchen – Iadul bucătarilor” de o surpriză în farfurie: clătite cu somon și cremă de brânză. Cum va reacționa juratul în fața acestui plating, telespectatorii Antena 1 vor afla luni de la 20.30. Cu această ocazie, cei trei jurați vor împărți și laude, pentru un concurrent care reușește să obțină o farfurie aproape la fel de bună ca a lui chef Bontea, dar vor trimite în coșul de gunoi multe alte preparate.

Jurații „Hells Kitchen – Iadul bucătarilor” nu vor să vadă „poieniță în farfurie”, după cum vor mărturisi chiar ei, pentru că pretențiile restaurantului sunt mari, cu atât mai mult cu cât au în față bucătari cu experiență, rodați la restaurant din țară și străinătate.

„Hells Kitchen – Iadul bucătarilor” – cină pentru doamne

„În prima ediție „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, noul sezon, participă 20 de concurenți”.„Veți vedea concurenți foarte buni, talentați, dar până se vor obișnui cu bucătăria, cu meniul impus de noi, până vor învăța să funcționeze ca o echipă, va trece ceva timp”, spune chef Sorin Bontea, jurat „Hells Kitchen – Iadul bucătarilor”. De fapt, tot el este și cel care va coordona primul service al noului sezon, la care cei 20 de bucătari trebuie să gătească o cină aleasă pentru doamne.

La început de martie, „Hells Kitchen – Iadul bucătarilor” va sărbători doamnele invitând la masă numai femei, cunoscute sau nu, pe care să le răsfețe cu un meniu de top. Femei de afaceri, designeri, stewardeze, realizatori tv, chefi cunoscuți, toate aceste doamne trebuie tratate cu atenție și respect. Iar preparatele care ajung pe masa lor trebuie să fie fără cusur.

Așa se face că chef Bontea, secondat de chef Dumitrescu și chef Scărlătescu, va lua în mână frâiele bucătăriei și nu va fi deloc milos cu concurenții. Durerile de cap sau de picioare nu își au locul în bucătărie, scuzele nu sunt acceptate, astfel că chef Bontea își va ascuți și mai mult atitudinea. Salatele, foie gras-ul, risotto-ul, deserturile, toate trebuie să fie perfecte și scoase la timp.

„Veți vedea sezonul acesta service-uri foarte dinamice, mai ales că bucătăria va fi coordonată, pe rând, de fiecare dintre noi, cei trei jurați. Ceea ce poate fi uneori bulversant pentru unii concurenți. Pe alții îi va avantaja, pentru că fiecare va lucra mai bine cu unul dintre noi, chefii. Iar de aici se vor naște situații foarte interesante”, dezvăluie chef Cătălin Scărlătescu, jurat „Hells Kitchen – Iadul bucătarilor”.

La rândul lui, chef Florin Dumitrescu e de părere că pretențiile trebuie să fie și mai mari: „Veți vedea concurenți foate buni, unii dintre ei sunt adevărate personaje, școliți în Franța sau Italia, unii bucătari cu experiență”.

„Hells Kitchen – Iadul bucătarilor” este difuzat din 9 martie în fiecare luni și marți, de la 20.30, la Antena 1.

IADUL BUCATARILOR 2015, Hell’s Kitchen. Rebeca și Paul Mădaș vor îmbrăca tunica roșie, respectiv pe cea albastră, și se vor arunca în duelul cunoștințelor gastronomice în încercarea de a-i impresiona pe chefi.

Rebeca Mădaș are 47 ani și este de meserie bucătar. Tot ea este cea care l-a învățat pe fiul ei, Paul, acum competitorul ei, să gătească. A rămas orfană la 4 ani de tată și de mamă la 11 ani. Viața nu a fost foarte ușoară pentru ea, dar a știut de mică faptul că bucătăria este drumul pe care vrea să-l urmeze. A urmat un liceu cu profil, iar în clasa a noua l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț și tată al celor doi fii. Rebeca a ajuns bucătar șef la vârsta de 25 de ani și de-a lungul timpului a gătit și pentru diverse personalități, cum ar fi Ion Iliescu sau Regele Mihai.

De aproape 20 ani merge în fiecare vară în Italia, unde lucrează ca bucătar. În 1997 a plecat pentru prima oară în Italia și nu a fost deloc ușor să își lase în spate familia. Soțului îi era foarte greu să gătească, neavând degetele de la o mână, dar a avut parte de ajutorul lui Paul. Acesta a avut ocazia să își demonstreze capacitatea de a organiza și de a conduce o bucătărie în Italia, unde Rebeca l-a luat cu ea la munca.

Paul își aduce aminte că prima intalnire cu mama sa în bucătărie, în Italia, în calitate de șef, s-a lăsat și cu lacrimi. „Au fost câteva săptămâni nebune, plângeam în bucătărie sau în pauzele de odihnă, pentru că „șef mama” nu concepea să greșesc, în sensul că îmi zicea că poți face 10 lucruri bune, dacă ai greșit numai unul e ca și cum le-ai șterge pe restul.” Faptul că a lucrat cu mama sa în bucătărie este un vis pe jumătate împlinit, deoarece își dorește să poată face asta și într-o bucătărie a lor.

Paul Mădaș are 25 de ani și, deși a terminat Facultatea de Drept din Cluj, lucrează ca bucătar. La 15 ani a plecat în Italia cu mama sa, unde lucra câte două ore pe zi într-o bucătărie a unui hotel cu circuit închis. A făcut cursuri de bucătar și ospătar și o bună perioadă lucrat în Italia ca ajutor de bucătar, apoi în România se întorcea și lucra ca piccolo. Pasul urmator a fost să se angajeze ca bucătar șef la un restaurant din Cluj.

De 5 ani merge în fiecare sezon de vară în Italia să muncească. Dacă ar câștiga marele premiu la „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, l-ar investi cu siguranță în propriul restaurant.

„Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. La doar 19 ani, Elena Popa este de profesie studentă, fotomodel şi bucătar. A participat la campionatul gastronomic culinar din Moldova, unde a câştigat două medalii de argint. Ca model, a câștigat titlul de Miss Bikini 2014. Pasiunea Elenei pentru gătit s-a intensificat datorită părinţilor săi.

IADUL BUCATARILOR 2015. Surprizele noului sezon de la „Hell’s Kitchen” Iana Ştifura este cea de-a doua concurentă a noului sezon „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. Studentă la facultatea de Alimentație Publică din Chișinău și tot în vârstă de 19 ani, cbasarabeanca îşi doreşte să se realizeze în domeniul culinar. A avut deja ocazia să muncească într-o bucătărie profesionistă, în calitate de bucătar șef. Pasiunea pentru gătit a dobândit-o de la mama sa, cu care își petrecea mult timp în bucătărie.
Cea de-a treia basarabeancă este Eugenia Buzu, care povestește că a căpătat deprinderile de a găti încă de mică de la bunica sa, pe care o urmărea în timp ce cocea pâinea pe vatră. A participat la Concursul Gastronomic Național, unde a fost premiată cu medalia de bronz la categoria „Carne de porc”. Timp de 4 ani a fost voluntar în cadrul unui proiect internațional, prin care a călătorit în diferite țări și care i-a oferit posibilitatea să ajute copiii cu dizabilități.

Citeşte şi  IADUL BUCATARILOR 2015: Dumitrescu, Scărlătescu şi Bontea le dau sfaturi gospodinelor

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Condimentul care stimulează metabolismul și accelerează digestia, recomandat de Mihaela Bilic: „Merge și cu carne și cu pește și cu legume și cu orez”
Capital.ro
Mașinile care vor fi interzise. Decizia autorităților: Accesul va fi restricționat
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT! Imagini de INFARCT cu vedeta fără haine, niciodată NU ai văzut-o așa
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Piersici la grătar cu înghețată. O rețetă fabuloasă
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Anul în care se schimbă banii. Țara care trece la EURO definitiv
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
„Durere mare” Ei sunt părinții Marinei Gavril, doctorița ucisă cu sânge rece în Brăila! Primul și singurul mesaj sfâșietor pe care femeia l-a postat după ce fiica i-a fost omorâtă
substantial.ro
Sportivii români la Jocurile Olimpice de la Paris: Finala la 100m liber cu David Popovici în prim-plan
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?