Horoscop CELTIC: Ce animal eşti, dar şi ce spune despre tine

Luna in care te-ai nascut te ajuta sa afli ce animal esti in zodiacul celtic, dar si ce spune asta despre tine.
Alina Costache
16 mart. 2015, 12:52
Horoscop CELTIC: Ce animal eşti, dar şi ce spune despre tine

Ianuarie: Cerb

Animalul care te reprezinta in zodiacul celtic este cerbul. La fel ca el, esti mandra, orgolioasa si pui mare pret pe libertatea ta. Esti foarte preocupata de imaginea ta si esti foarte atractiva. Preferi sa ii tii pe cei din jur la distanta, chiar daca ii apreciezi.

Esti intuitiva, sensibila si iubesti natura. Te pasioneaza calatoriile, mai ales daca vin la pachet cu aventuri de neuitat.

Citeşte şi Cele mai bune sfaturi pe care ţi le poate da un astrolog pentru a avea un an mai bun

Februarie: Foca

Foca este animalul tau in zodiacul celtic si te asemeni mult cu aceasta. Empatizezi cu cei din jur, esti sensibila si pui mare pret pe ceea ce simti. Visatoare din fire, esti o romantica incurabila.

Totodata, esti foarte flexibila si te adaptezi usor. Face fata oricarei situatii. Atunci cand vine vorba despre cie dragi, esti in stare de absolut orice pentru ca lor sa le fie bine.

Martie: Urs

Animalul tau din zodiacul celtic este ursul. La fel ca el, esti curajoasa si iti asculti instinctele. Esti agresiva atunci cand lupti pentru a obtine ceea ce iti doresti. In ceea ce priveste modul in care iti aperi familia, esti capabila de orice.

Esti inteleapta si stii intotdeauna cum sa procedezi, dar si cand sa ationezi. Iti place sa iti petreci timpul liber jucandu-te. Esti curioasa din fire si plina de energie.

Aprilie: Vipera

Vipera este animalul tau din zodiacul celtic. Esti vigilenta si ai o memorie uluitoare. Reusesti sa rezolvi cu mare usurinta problemele ce se ivesc. Familia este pe primul loc in topul prioritatilor tale.

Esti atrasa de tot ceea ce tine de ocultism si paranormalul nu te sperie deloc.

Mai: Albina

In zodiacul celtic, tu esti albina. La fel ca si ea, esti foarte sociabila si reusesti sa legi relatii cu oricine. Esti carismatica si te descurci excelent atunci cand trebuie sa ii organizezi pe cei din jur.

Citeşte şi HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Cum ne afectează Saturn retrograd în această săptămână

Spontana si mereu pe fuga, le dai batai de cap celor care vor sa tina pasul cu tine. Iti este foarte usor sa comunici cu cei din jur si reusesti sa iti exprimi inclusiv nemultumirile cu usurinta.

Iunie: Vidra

Vidra este animalul tau in zodiacul celtic. La fel ca ea, si tu pui mare pret pe legaturile pe care le ai cu cei din jur. Esti de parere ca oricine merita o a doua sansa. Optimista din fire, reprezinti o sursa nesecata de inspiratie pentru cei de langa tine.

Te imprietenesti cu usurinta si ai o relatie speciala cu familia ta. Iti place sa inveti lucruri noi in permanenta. Esti calma atata timp cat nu te simti amenintata.

Citeste mai mult pe feminis.ro.

Spynews
Andrei de la Mireasa, sezonul 7, și iubita lui s-au despărțit după o lună de relație. Care ar fi motivul separării și ce spune și despre Simona
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Când să pornești aerul condiționat la mașină ca să fie eficient și să nu consume carburant mult. Puține persoane cunosc acest detaliu
Capital.ro
Mașinile au primit interzis. Decizie aprobată într-un mare oraș din România
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Noua Comisie Eropeană va fi condusă tot de Ursula von der Leyen. Care sunt candidații propuși de guvernele țărilor din UE?
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Ce preț trebuie să plătești dacă vrei să faci plajă pe cearșaf, în Mamaia. Poate fi mai scump decât închrierea unui șezlong
Spynews
Cristina Rotaru de la Insula iubirii, mesaj cu subînțeles, după ce soțul ei, Andrei, s-a sărutat cu ispita Diandra? „Să nu fiu apreciată, iubită...” | FOTO
Evz.ro
Noi reguli pentru românii care accesează acest program. Care sunt actele obligatorii
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care ar fi fost, de fapt, cauza decesului lui Sorin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo. Totul ar fi pornit de la bacterie luată la piscină
Capital.ro
UNGURII vor banii românilor. Ungaria face o mutare istorică în 2024
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Premierul Ungariei, Viktor Orban, s-a întâlnit cu premierul Marcel Ciolacu la București
MediaFlux
PENSIONARII trebuie să depună DOCUMENTELE în URMĂTOARELE 14 ZILE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!