PROGNOZA METEO. Vremea rămâne ÎNCHISĂ şi RECE

PROGNOZA METEO. Vremea friguroasă, închisă şi dominată de precipitaţii va mai continua pentru câteva zile, potrivit estimărilor meteorologice.
Filip Stan
18 mart. 2015, 14:40
PROGNOZA METEO. Vremea rămâne ÎNCHISĂ şi RECE

PROGNOZA METEO. Joi, în extremitatea de vest a ţării, dar şi în partea de sud-est cerul va fi parţial noros şi pe spaţii restrânse va ploua slab. În schimb, în celelalte zone înnorările vor persista şi vor lăsa precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare în Moldova, Transilvania şi Oltenia şi mai ales ploi în Muntenia. În zona montană va continua să ningă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte. Regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul mediilor climatologice specifice datei doar în regiunile vestice, în timp ce în restul ţării va fi o vreme mai rece decât în mod obişnuit în a doua decadă a lunii martie. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade în estul Transilvaniei şi 11 grade în Banat.

VREMEA IN BUCURESTI. Joi, cerul va fi mai mult noros, iar valorile de temperatură se vor situa sub cele normale ale perioadei. Temporar va ploua, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade.

Citeşte şi ALERTĂ METEO: Lapoviţă şi NINSORI în jumătate de ţară

PROGNOZA METEO. Vineri, în jumătatea de est a ţării vremea va fi în general închisă şi se va menţine rece pentru data din calendar. Vor fi precipitaţii sub formă de ploaie şi lapoviţă în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei, iar în zona Carpaţilor Orientali vor predomina ninsorile. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de normal. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi temporar în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 in Dobrogea şi 12 grade în Banat şi Crişana.

VREMEA IN BUCURESTI. Vineri, vremea se va menţine mai rece decât ar fi normal pentru această dată, iar cerul va fi înnorat şi temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 6…8 grade.

Citeşte şi VREMEA IN BUCURESTI: Vânt, ploi şi lapoviţă

PROGNOZA METEO. Weekendul începe promiţător, cu vreme în general frumoasă, iar procesul de încălzire se va resimţi în toate zonele. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în prima parte a zilei în regiunile sud-estice, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 grade în estul Transilvaniei şi 15 grade sud-vestul Olteniei.

VREMEA IN BUCURESTI. Sâmbătă, vremea va fi frumoasă şi se va încălzi, pe fondul cerului mai mult senin şi a vântului destul de liniştit. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade.

PROGNOZA METEO. Continuă să se încălzească şi duminică ajungem să vorbim despre o vreme mai caldă decât în mod normal pentru această dată din an îndeosebi în jumătatea sudică a ţării, când sunt aşteptate la amiază valori între 9 şi 18 grade, pentru ca în primele zile ale săptămânii viitoare avântul temperaturilor să se mai domolească puţin, dar acestea se vor înscrie totuşi în limnite normale. Sunt anunţate ploi trecătoare în nord şi nord-est, iar spre mijlocul săptămânii viitoare acestea îşi fac apariţia în regiunile vestice şi de sud-vest.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cine se află, de fapt, în spatele Wizz Air, compania care a provocat scandaluri imense în România. Mii de turiști se plâng de zboruri amânate sau anulate
Capital.ro
Ilegal în România. Îți confiscă tot, inclusiv banii și mașina. Nu există excepție în lege
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Haos în sistemul medical. Unde se calcă pacienții în picioare
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se ADÂNCEȘTE! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
N-ai voie dacă nu prezinți BULETIN. S-a dat azi lege obligatorie în România. Amendă 30.000 lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Curtea Internațională de Justiție declară ilegale colonizările israeliene din teritoriile palestiniene ocupate
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'