CSU CRAIOVA – ASTRA GIURGIU, scor 0-0, în etapa a 23-a a Ligii I

CSU CRAIOVA - ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT şi LOOK TV. Primul meci al zilei de sambata din Liga 1 se joaca la Craiova, unde CSU va primi vizita Astrei, intr-un duel pentru podiumul clasamentului.
Alina Costache
21 mart. 2015, 10:25
CSU CRAIOVA - ASTRA GIURGIU, scor 0-0, în etapa a 23-a a Ligii I

CSU CRAIOVA – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT şi LOOK TV. CSU Craiova a întâlnit pe teren propriu Astra, în etapa a 23-a din Liga 1, cele două echipe aflându-se la egalitate de puncte.

Meciul s-a terminat la egalitate, 0-0, iar CS Universitatea a ajuns la 17 meciuri consecutive fără înfrângere în campionat (10 victorii, 7 egaluri).

Seria din actualul sezon a început, după eșecul cu Astra din tur (0-5), cu o victorie acasă cu Oțelul Galați (1-0), a continuat cu succese în deplasare (2-0 cu Universitatea Cluj) și acasă (1-0 cu ASA Tg. Mureș), au venit apoi egalurile cu Dinamo (1-1 la București) și acasă cu Concordia Chiajna (1-1). A urmat o serie de cinci victorii consecutive, 3-2 cu FC Brașov (deplasare), 2-1 cu FC Botoșani (acasă), 3-1 cu CSMS Iași (deplasare), 2-0 cu Rapid și 2-0 cu Ceahlăul Piatra Neamț (ambele în Bănie). În ultimul meci din tur, CSU Craiova a remizat în deplasare cu CFR Cluj (0-0). În retur a debutat cu victoria de la Târgu Jiu (1-0), la care se adaugă egalurile cu Steaua (0-0, acasă), FC Viitorul (1-1, deplasare) și Gaz Metan (1-1, acasă), victoria de la Ploiești (2-1 cu Petrolul) și egalul cu Astra (0-0).

Gazdele au cerut penalty în min. 78, când șutul lui Thaer Bawab a fost respins cu mâna de Seidu Yahaya din propriul careu.

Astra a jucat în zece oameni din minutul 74, când polonezul Hubert Wolakiewicz a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben. Jucătorul debutase în Liga I în minutul 50 al partidei, primind cartonașe galbene în minutele 62 și 74.

Echipa din Bănie a prezentat la debutul meciului un banner cu mesajul ”Vrem să muncim! Stop rezilierii unilaterale”, pe care se aflau siglele Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori (AFAN) și sindicatului mondial al fotbaliștilor, FIFPro.

CSU CRAIOVA – ASTRA LIVE VIDEO AICI şi AICI

Oltenii sunt neînvinși cu Emil Săndoi și Sorin Cârțu pe banca tehnică, iar în cazul unui succes pot urca provizoriu pe locul trei în clasament.

Astra merge la rândul său excelent de când a fost preluată de Dorinel Munteanu, bifând trei victorii și un singur eșec în competițiile oficiale.

În tur, giurgiuvenii s-au impus cu 5-0, însă în prezent așteaptă o nouă victorie pe teren străin de la finalul lunii august a anului trecut.

CSU CRAIOVA – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT şi LOOK TV. Jucătorul CS Universitatea Craiova, Nuno Rocha a primit în meciul cu Petrolul Ploieşti al 4-lea cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat o etapă. Atacantul din Insulele Capului Verde a mai fost avertizat în partidele cu Astra Giurgiu, Universitatea Cluj şi FC Braşov.

CSU CRAIOVA – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT şi LOOK TV. Tot din cauza cumului de cartonaşe galbene va lipsi şi Ionuţ Târnăcop. Acesta a fost avertizat în meciul cu Dinamo, când juca la Universitatea Cluj, apoi cu Oţelul Galaţi, CFR Cluj şi Petrolul Ploieşti. Silviu Izvoranu îl va înlocui din nou pe titularul Cosmin Frăsinescu, care nu este refăcut după accidentarea din meciul cu Gaz Metan Mediaş.

CSU CRAIOVA – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT şi LOOK TV. “O victorie ar fi foarte importantă pentru suporteri, deoarece în startul returului am obţinut succese doar în deplasare. Vrem să-i facem fericiţi pe fanii care vor veni mâine la stadion. Băieţii au muncit foarte mult. Avem o echipă care stă bine în teren şi e pregătită din punct de vedere fizic”, a declarat Emil Săndoi.

CSU CRAIOVA – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT şi LOOK TV. Atacantul Astra Giurgiu, Kehinde Fatai s-a accidentat în meciul cu Rapid, fiind înlocuit în minutul 71 cu Aurelian Chiţu. “Mă îngrijorează situaţia lui Fatai, sper să nu fie ceva grav“, a declarat antrenorul Dorinel Munteanu, care nu ştie dacă nigerianul va fi recuperat până la ora jocului cu CS Universitatea Craiova.

CSU CRAIOVA – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT şi LOOK TV. Un alt atacant, Denis Alibec, este în continuare accidentat şi nu va juca la Craiova. Atacantul Astrei nu a jucat deloc în acest sezon, din cauza problemelor medicale.

CSU CRAIOVA – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT şi LOOK TV. Stoperul Syam Ben Youssef a fost exclus din lot înaintea meciului cu Rapid, de antrenorul Dorinel Munteanu, din motive disciplinare.

CSU CRAIOVA – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT şi LOOK TV. Echipele probabile:

CSU CRAIOVA – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT şi LOOK TV. CS Universitatea Craiova: Bălgrădean – S. Achim, Acka, Izvoranu, Vătăjelu – Mateiu, Madson, Brandán – Băluţă, Bawab, Herghelegiu

CSU CRAIOVA – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT şi LOOK TV. Astra Giurgiu: S. Lung jr. – Gorupec, Găman, Oros, Júnior Morais – Seto, Yahaya – Enache, Budescu, William – Tembo

Spynews
Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubită, ispita Mădălina! A postat conversația pe Internet: ”Tot adevărul...”
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Ce să pui în zacuscă pentru ca aceasta să nu mai fie amară și să obții un gust deosebit. Ingredientul secret al bucătarilor de top
Capital.ro
Amendă de 4.000 de lei pentru proprietarii de apartamente. Obligatoriu pentru cei care au termopane
Playtech.ro
Oana Turcu, de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos. Zici că e o altă persoană, cum arată acum
DailyBusiness
Vouchere speciale pentru angajaţi. Se dau 3000 de lei!
Adevarul
Ororile dictaturii mareșalului Antonescu. Ce a însemnat „curățirea terenului” și cum au fost măcelăriți 380.000 de oameni
Spynews
Familia lui Viorel Stegaru, surprinsă de inundația ciclonului Boris! Localitatea Blăgești din Vaslui, puternic afectată de fenomen
Spynews
3 zodii cu noroc la bani în toamna 2024. Nativii scapă de griji și probleme
Evz.ro
Locul din România care atrage străinii ca un magnet. E doar la câteva ore de București
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Noi secrete suculente din interiorul amantlâcului care a răvășit Bucureștiul! Cum i-a furat Cristina ICH soțul
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
O nouă lovitură pentru pensionari, după recalculare! Pensiile acestora vor scădea, chiar dacă au crescut după recalculare
Capital.ro
Este obligatoriu de la 1 noiembrie. Trebuie să aveți anvelope de zăpadă
StirileBZI
Așa poți ieși la pensie cu 5-10 ani mai devreme! Totul este prevăzut în noua lege a pensiilor
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Donald Trump promite expulzări în masă susținând acuzații false la adresa imigranților haitieni
MediaFlux
Pensionarii care vor da bani înapoi, după recalculare. Anunțul Casei de Pensii
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...