Tiberiu Iacob Ridzi despre cererea soţiei de întrerupere a pedepsei: Starea ei de sănătate e la fel de proastă

Fost ministru al Tineretului și Sportului, Monica Iacob Ridzi, a depus la Tribunalul Ilfov o cerere de întrerupere a executării pedepsei de 5 ani închisoare, invocând starea ei precară de sănătate. Tiberiu Iacob Ridzi, soțul Monicăi Iacob Ridzi, a declarat pentru România TV că motivul pentru care se cere întreruperea executării pedepsei este acela că soția sa trebuie să efectueze o serie de investigații medicale, care nu pot fi realizate în sistemul medical din penitenciar.
Ionela Marcu
27 mart. 2015, 18:30
Tiberiu Iacob Ridzi despre cererea soţiei de întrerupere a pedepsei: Starea ei de sănătate e la fel de proastă

 Tiberiu Iacob Ridzi a declarat că soția sa se confruntă cu grave probleme medicale și că aceasta trebuie să efectueze investigaţii care nu pot fi făcute în penitenciar.

Soţia mea solicită întreruperea pedepsei din motive medicale, din cauza afecţiunilor pe care le are. Bolile îi impun o anumită conduită din punct de vedere al hranei şi al modului de viaţă, dar şi un alt aspect: periodic, soţia mea face nişte investigaţii, la recomandările medicilor, iar acestea nu pot fi făcute în spitalele penitenciare sau civile din România„, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi la România TV

Citeşte şi: Monica Iacob Ridzi a cerut ÎNTRERUPEREA EXECUTĂRII PEDEPSEI de 5 ani de închisoare

Monica Iacob Ridzi a depus joi cererea de întrerupere a pedepsei pe motive medicale, iar instanța a stabilit pentru luni, 30 martie, termenul când va judeca această solicitare.

„Ieri a depus solicitarea la tribunalul Ilfov şi luni se va hotărî de către judecători ce urmează să se întâmple. În mod normal ar trebui făcută o expertiză medico-legală de INML şi să hotărască consecinţele”.

Soţul fostului ministru precizează că soţia sa se simte în continuare rău şi că poartă mască de protecţie pentru a se îmbolnăvi şi mai rău.

Starea ei de sănătate e la fel de proastă. Soţia mea nu se simte foarte bine. Ea e în penitenciarul Jilava, unde condiţiile sunt mai bune, dar nu sunt bune pentru un om cu problemele pe care soţia mea le are (…) Ea poartă o mască de protecţie. Aceasta e necesară pentru că imunitatea e foarte scăzută şi e o măsură de prevenţie„, a precizat Tiberiu Iacob Ridzi.

Întrebat ce speranţe are în privinţa acestei cereri, primarul din Petroşani a declarat că „decizia e la latitudinea comisiei formată din medic şi somităţi cu siguranţă îşi vor spune onest părerea despre aceste afecţiuni. Şi dacă e îndreptăţită boala soţiei mele, vor acţiona în consecinţă”.

De asemenea, Tiberiu Iacob Ridzi a precizat că cei doi copii sunt sub consiliere psihologică după ce mama lor a ajuns în spatele gratiilor. 

Citeşte şi: ÎNTÂLNIRE EMOŢIONANTĂ. Monica Iacob Ridzi, vizitată de soţ şi copii: „Nu s-au dezlipit de ea” VIDEO

„Copii sunt încă sub consiliere psihologică. Băieţelul, în vârstă de cinci anişori şi înţelege foarte multe lucruri, pe care nu reuşesc să le explic aşa cum ar trebui„, a precizat primarul oraşului Petroşani.

Monica Iacob Ridzi este în închisoare din luna februarie şi are de ispăşit 5 ani de închisoare, pentru abuz în serviciu în legătură cu manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului, pe vremea când era ministru. Recent a fost transferată de la Penitenciarul Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava, ea suferind de 13 boli.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Horoscop rune 19-25 august 2024. Mihai Voropchievici anunță o mare surpriză pentru Gemeni
Capital.ro
Ultimele informații despre Florin Piersic. Cum se simte marele actor
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Cine sunt cei doi britanici condamnați la închisoare după ce au atacat mașina unor români în Hull. Dezvăluiri incendiare din sala de judecată
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Satele care au devenit magnet pentru bucureșteni. Mulți s-au mutat la țară pe loc
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
Răspunsul lui David Popovici pentru Marcel e viral: 'Medalionur de AUR 😂
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Un milion de români pot fi chemați în armată. Bărbații cu vârste între 20 și 35 de ani sunt obligați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Spania permite Ucrainei să decidă cum și când să folosească echipamentele furnizate
MediaFlux
RĂSTURNARE în TENTATIVA de ASASINAT a lui TRUMP! S-A AFLAT ACUM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...