Un actor din Stăpânul Inelelor şi Fringe vine la East European Comic Con

În premieră în România, un actor din trilogia "Stăpânul Inelelor" va fi prezent la București. John Noble, cel care i-a dat naștere lui Denethor, tatăl lui Boromir și Faramir și guvernator al Gondorului, vine la East European Comic Con.
Alexandra Ilie
31 mart. 2015, 07:00
Un actor din Stăpânul Inelelor şi Fringe vine la East European Comic Con

Actorul de origine australiana mai este cunoscut și pentru rolul doctorului Walter Bishop din productia Fox, „Fringe”, pentru care a și fost recomepensat cu un premiu “Critics’ Choice Television”,  dar și pentru rolul lui Henry Parrish în seria horror, „Sleepy Hollow”.

John Noble s-a mai remarcat și prin rolurile secundare din seriale ca “24”, “Transformers Prime”, “All Saints” sau “Home and Away”.

În ultima parte a trilogiei “Stapanul Inelelor: Întoarcerea Regelui”, film câștigător a 11 premii Oscar, Noble îl interpretează pe Denethor, cel din urmă guvernator al Gondorului care va fi înlocuit de Regele de drept, Aragorn.

Spre deosebire de cărțile lui Tolkien, regizorul Peter Jackson a ales să îl portretizeze pe Denethor ca pe un personaj negativ, scoțându-i în evidență egoismul, paranoia și alienarea.

John Noble se alătură lui Robert Knepper (T-bag din Prison Break), Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), Osric Chau (Kevin din Supernatural) și Dan Starkey (Strax din Doctor Who).

Totodată, la East European Comic Con, publicul va putea lua parte la panel-uri interesante cu youtuberul Michael Stevens, creatorul canalului Vsauce, dar și cu celebrități autohtone din mediul online (Creative Monkeyz, Sector 7, 10 lucruri, Doza de Haș, Zmenta, Romercial, Rezumatul Zilei, Dani pe net, Bobospider).

Mai mult decât atât, te vei putea poza pe Tronul de Fier din Game of Thrones, te vei plimba pe aleea artiștilor, vei putea participa la concursul de cosplay sau îți vei putea testa cunoștințele la quiz.

Și nu în ultimul rând, marea finală a campionatului regional de gaming, ESL SSL, va putea fi u rmarita live numai la East European Comic Con.

Evenimentul va avea loc in perioada 8-10 mai, la Romexpo și este organizat de Asociatia Culturala Kesenai în parteneriat cu Kick Off Events.

Abonamentele pot fi achiziționate  din rețelele Eventim și My Ticket la pretul de 64 de lei, iar incepand cu 1 aprilie, la 69 de lei. In ultima săptămână costul va fi de 79 de lei. Pentru mai multe detalii, accesati www.comic-con.ro.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Stațiunea perfectă pentru tineri în luna august. Există activități zi și noapte în acest loc, iar oricine își poate reîncărca bateriile
Capital.ro
Adio, doamnă! S-a stins marea actriță. Toată lumea a iubit-o pe legendara regină
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Renault, ofertă pentru soții care divorțează. Își pot primii banii pe mașină înapoi
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Ilegal în România în orice zi din an. Se consideră infracțiune. Faci închisoare până la 7 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Cauza morții cântăreței Sinead O’Connor dezvăluită oficial
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!