Horoscop 6 aprilie 2015: Ce ţi-au rezervat astrele pentru luni

Horoscop 6 aprilie 2015: Citește ce îți rezervă astrele în prima zi a săptămânii.
Alina Costache
05 apr. 2015, 11:07
Horoscop 6 aprilie 2015: Ce ţi-au rezervat astrele pentru luni

Horoscop 6 aprilie 2015

Horoscop 6 aprilie 2015 – Berbec 
Azi esti – la modul cel mai pozitiv posibil – cel mai devotat slujitor inspre binele altuia. Iti asumi un rol important in destinul altuia si iti sacrifici complet dorintele proprii, timpul personal, preocuparile tale doar pentru a veni in ajutorul cuiva care are mare nevoie de tine. Ajunge doar sa te cheme si tu esti alaturi de el trup si suflet, total dedicat nevoilor sale. Esti o mama perfecta, un educator devotat, un angajat model, deci tot ce faci, faci din inima si cu totala deschidere de a fi celuilalt pe plac. Nu e o forma de smerenie sau de supunere, ci ceea ce faci, faci pentru ca vrei tu asta si pentru ca stii ca celalalt depinde de tine!

Horoscop 6 aprilie 2015 – Taur
Te afli azi intr-o companie vesela, un pic galagioasa, dar iti place atmosfera, chiar daca tu azi nu simti nevoia sa iesi prea mult in evidenta, preferand sa privesti de pe margine veselia altora. Esti un bun prieten care participa la activitatile comune cu implicare, dar intr-o oarecare tacere totusi. Cu o astfel de atitudine, te vei dovedi a fi cel mai discret sfatuitor care poate asculta dorintele altora, care poate oferi sfaturi impartiale. Daca ar fi cineva sa spuna azi ceva despre tine, te-ar descrie ca cel mai de nadejde confident, pentru ca tu stii sa asculti, nu judeci si la final dai si niste indrumari de milioane!

Horoscop 6 aprilie 2015 – Gemeni
Nu trebuie sa privesti lucrurile in perspectiva unui banal hop in care esti astazi prins, pentru ca astfel de momente sunt absolut firesti in evolutia oricui catre marile sale planuri. Nu merg toate ca unse, nu esti un robotel care isi indeplineste sarcina conform programului, ci e normal sa mai ai si momente de oboseala, de slabiciune, de detasare in care nu mai vrei sa faci nimic. Daca tot e o zi de liniste, accepta acest benefic ragaz si foloseste-l pentru binele personal. Ai sa vezi ca e un cadou binefacator dupa o perioada atat de incarcata, pentru ca, rupt un pic de miezul evenimentelor agitate, privesti lucrurile diferit si descoperi mai usor ce ai de facut, dandu-ti seama ca nu merita sa-ti faci griji!

Horoscop 6 aprilie 2015 – Rac
Uneori, ai nevoie si de un pic de solitudine, sa te retragi in lumea ta pentru o ora sau pentru o zi, deoarece inima ta are nevoie de liniste. Rupe-te de agitatia cotidiana din jurul tau si apleaca-te cu multa grija si iubire asupra nevoilor tale cele mai profunde. Rareori iti acorzi asemenea atentie, ca cea de azi, dar efectele grijii pe care ti-o arati vor fi eliberatoare! Scapi de temeri care te apasa, descoperi ce anume te tinea captiv intr-o zona emotionala negativa sau scoti din nou la lumina un vechi vis pe care l-ai inabusit candva pentru ca nu il mai credeai posibil. Deschide acea cutiuta secreta din inima ta si vezi ce gasesti acolo!

Citeşte mai mult pe revista TEO

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Cetățean german condamnat la moarte în Belarus imploră ajutorul guvernului german
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!