Horoscop 6-12 aprilie. Află ce spun astrele în această săptămână

Horoscop 6-12 aprilie. Nativa din Berbec va traversa o perioadă destul de încărcată, însă trebuie să îşi facă timp şi pentru viaţa ei privată, indiferent de condiţii.
Alina Costache
06 apr. 2015, 03:36
Horoscop 6-12 aprilie. Află ce spun astrele în această săptămână

Horoscop 6-12 aprilie Berbec

Vei avea o săptămână plină la locul de muncă, de aceea nu vei avea timp de viaţa ta personală.

Profită de orice porţită liberă pentru a te întâlni cu prietenii, sau dacă este cazul, cu iubitul tău. Ai multe de recuperat cu aceştia, aşa că nu lăsa problemele profesionale să pună stăpânire pe tine. Încearcă să dormi mai mult pentru a prinde putere!

Horoscop 6-12 aprilie Taur

Trebuie să încerci să faci mai multe economii în această perioadă, ai un ţel pe care ar fi bine să îţ atingi cât de repede poţi.

Situaţia profesională nu te ajută prea mult şi nici nu îţi pune în valoare calităţile aşa cum ar trebui, cel puţin pe moment. Pe plan persoanal, atmosfera nu este deloc roz, fapt pentru care este necesară mai multă comunicare cu iubitul, pentru rezolvarea problemelor dintre voi.

Horoscop 6-12 aprilie Gemeni

Este foarte important ca în această săptămână să te ocupi mai mult de sănătatea ta, mai ales dacă plănuieşti să ai un copil.

Încearcă să fii mai responsabilă, chiar dacă până acum nu ai ântâmpinat probleme din cauza faptului că nu te-ai ocupat mai mult de tine. E posibil ca cineva apropiat să îţi reproşeze că nu eşti responsabilă şi că nu eşti pregătită pentru o viaţă de familie!

Horoscop 6-12 aprilie Rac

Vei avea mult de muncă în această săptămână, iar colegii nu te lasă să te concentrezi.

Încearcă să nu îţi verşi nervii pe ei, ci mai degrabă retrage-te atunci când vezi că te încurcă. Pe plan personal, ţine-te de promisiunile pe care i le-ai făcut iubitului, altfel îşi va pierde încrederea în tine.

Horoscop 6-12 aprilie Leu

Încearcă în această săptămână să îmbini utilul cu plăcutul şi nu te refugia doar în muncă, indiferent de problemele pe care le întâmpini.

La locul de muncă fii mai organizată şi astfel nu vei simţi că este greu ceea ce faci. Pe plan amoros, situaţia dintre tine şi iubit este cât se poate de bună, aşa că bucură-te la maxim de momentele frumoase.

Citeşte mai multe pe eva.ro


Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Două treimi din cetățenii UE îngrijorați de securitatea Uniunii Europene, relevă un sondaj
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!