HOROSCOPUL zilei de luni, 6 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscopul zilei de luni, 6 aprilie 2015, se preconizeaza a fi revelator pentru nativii mai multor zodii. Energii latente sunt eliberate astazi, permitand descoperirea unor raspunsuri mult cautate la probleme mai vechi.
Iulian Tudor
06 apr. 2015, 05:37
HOROSCOPUL zilei de luni, 6 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscop zilnic luni, 6 aprilie

Berbecii nu mai sunt dispusi sa actioneze dupa vechile cutume, fiind nerabdatori pe masura ce anticipeaza o schimbare majora. Insa nu sunt dispusi nici sa-si impartaseasca viziunea prietenilor sau altor apropiati de teama sa nu socheze. Berbecii par sa navigheze departe de radare astazi. Desi pot parea distanti sau distrasi, Berbecii isi pun la lucru capacitatea analitica pentru solutionarea unor probleme mai vechi in vederea crearii unui drum mai lin spre viitor.

TAUR – horoscop zilnic luni, 6 aprilie

Taurii manifesta tendinte revolutionare astazi, venind cu solutii inedite la probleme vechi. Dau dovada de imaginatie si curaj, insa nu toti din jurul lor vor fi deschisi la abordarea lor nonconformista. Pentru a nu fi intelesi gresit, desi au dreptate, ar trebui sa-si expuna perspectiva, solutiile cu calm si numeroase argumente, intr-un plan bine pus la punct.

GEMENI – horoscop zilnic luni, 6 aprilie

Gemenii sunt entuziasmati la maximum de noua senzatie de libertate dobandita in urma ultimelor evenimente din viata lor, insa varietatea de posibilitati pe care le au in fata le genereaza si o oarecare senzatie de disconfort. Incearca sa judece la rece, dar emotiile le tulbura capacitatea de concentrarea. In esenta, cu cat mizeaza mai mult de propriile lor instincte, cu atat rezultatul finit, chiar daca este neasteptat, va fi mai placut.

RAC – horoscop zilnic luni, 6 aprilie

Carapacea protectoare a Racilor incepe sa se fragilizeze. In unele cazuri ar putea chiar sa se sparga. Constientizarea anumitor evenimente din viata lor fac Racii sa se simta tot mai vulnerabili, insa, spre norocul lor, au totodata capacitatea de a intelege ca noua lor stare, noile constientizari pot forma temelia unei noi abordari in viata care, intr-un final, o sa le aduca multumire de sine si implinire.

LEU – horoscop zilnic luni, 6 aprilie

Preconceptiile Leilor sunt demontate astazi, ei descoperind in mod placut perspective noi asupra unor oameni din jurul lor. Sunt surprinsi de bunavointa unei persoane anume de la care nu se asteptau la generozitate si toleranta. Acest lucru le ofera incredere ca-si vor putea duce la bun sfarsit planurile.

FECIOARA – horoscop zilnic luni, 6 aprilie

O persoana cu mare putere de influenta astazi reactioneaza intr-un mod total neasteptat, fapt care tulbura nativii din Fecioara. Ei nu stiu cum sa reactioneze si daca sa ia de buna aceasta schimbare de atitudine. Ideal ar fi ca Fecioarele sa nu judece in baza propriilor prejudecati reactia acelei persoane de influenta si sa astepte sa vada incotro duce noua situatie. Nu are rost sa-si faca griji nefondate.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Două treimi din cetățenii UE îngrijorați de securitatea Uniunii Europene, relevă un sondaj
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!