Cei patru jurati, Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, alaturi de gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, sunt pregatiti si saptamana aceasta sa aduca in casele romanilor multa voie buna, comentarii savuroase si reactii inedite, care vor incununa cu brio doua zile de sarbatoare.

Numere incredibile de pantomima, dansuri diverse, contorsionism, flyer bartending, momente exceptionale de canto sau poezie, plus multe alte surprize vor putea fi urmarite in cea de-a cincea editie Romanii au talent de vineri seara, de la 20:30.

Tot maine seara, telespectatorii vor face cunostinta cu concurentul care ii va lasa muti de uimire pe jurati cu momentul sau inedit, prezentat in premiera pe scena talentelor. Reactiile publicului si comentariile juriului vor fi memorabile.

Si, pentru ca se apropie Pastele, in editia a cincea Romanii au talent, atat juratii, cat si Smiley si Pavel Bartos vor petrece in stil romanesc alaturi de o concurenta care a venit la preselectii pregatita de sarbatoare, cu mancare traditionala pentru intreaga echipa. Ce a urmat a fost un moment plin de amuzament, veselie si incantare culinara.

Cei mai talentati concurenti, care vor prezenta momente spectaculoase, pline de emotie, sensibilitate, energie si umor vor face, si de aceasta data, deliciul telespectatorilor care vor fi alaturi de cel mai iubit show de televiziune, Romanii au talent.

În ciuda speculațiilor, reprezentanții PRO TV au declarat: „Nu este adevărat că Mihaela Rădulescu va fi exclusă”.