ANAF-ul face controale în magazinele unde s-au dat bonuri. Nu o să-ţi vină să crezi la ce număr s-a ajuns

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Suma care îi revine fiecărui câştigător la loteria bonurilor scade pe zi ce trece, pe măsură ce crește numărul chitanţelor depuse. Apar însă unele probleme. Unii români vor să îi păcălească pe posesorii de bonuri câştigătoare, iar comercianţii care au emis bonurile sunt nemulţumiţi că se vor trezi pe cap cu inspectorii Fiscului.
Filip Stan
16 apr. 2015, 14:47
ANAF-ul face controale în magazinele unde s-au dat bonuri. Nu o să-ţi vină să crezi la ce număr s-a ajuns

LOTERIA BONURILOR FISCALE se poate transforma în loteria controalelor! Fiscul intenţionează să verifice toate casele de marcat care au emis bonurile câştigătoare, pentru a elimina tentativele de fraudă.

„Se depun bonurile fiscale, se analizeaza daca aceste bonuri sunt intr-adevar emise de catre aparate de marcat inregistrate fiscal si se valideaza bonul. ANAF-ul trimite oamenii in teritoriu sa verifice casa de marcat cu casa de marcat, depinde foarte mult si de numarul de bonuri”, a spus Dan Manolescu, secretar de stat în Ministerul Finanţelor, potrivit România TV.

Peste 6.000 de tichete câştigătoare au fost depuse până acum, ceea ce scade premiul pentru fiecare bon la aproximativ 160 de lei. Concursul a devenit un adevărat fenomen. Un tânăr din Timiş a strâns aproape o mie de bonuri fiscale.

CITEŞTE ŞI: LOTERIA BONURILOR FISCALE. Vezi ce s-a întâmplat cu urnele înainte de prima extragere

Ca la orice eveniment, românii au lansat mici afaceri pe lângă loteria bonurilor. Pe site-urile de mică publicitate au apărut anunţuri gen: vând bonurile câştigătoare, iar pe internet au apărut site-uri fantomă care îi îndeamnă câştigători să-şi treacă datele, cu promisiunea că li se va da şi premiul.

Revendicarea premiilor se poate face insa numai de la sediile ANAF. Cei care au prezentat pana acum bonurile castigatoare au facut cumparaturi din cele mai diverse. De la vin cumparat la baza partiei la unguent pentru ameliorarea durerilor, sau de la alimente de toate categoriile la tichete de parcare in aeroport.

Premiul la loteria bonurilor mai poate fi revendicat până pe 13 mai.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Sediile FISC-ului au fost luate cu asalt de câştigători la loteria fiscală. În prima zi după extragere, aproape 1.300 de bonuri fiscale câştigătoare au fost depuse în doar jumătate din ţară, informează România TV. În aceste condiţii, premiul pentru fiecare câştigător ar putea fi doar de câteva sute de lei.

Dacă aveţi un bon fiscal cu suma cuprinsă între 6 şi 6,99 lei emis în data de 7 februarie înseamnă că aţi câştigat la prima extragere ocazională realizată de Loteria Română pentru Loteria Bonurilor Fiscale.

Până acum cele mai multe persoane care şi-au revendicat premiul au depus cereri la DGRFP Iași – 709 persoane. Pe locul doi se află DGRFP Brașov – 651 persoane, urmată de DGRFP Galați – 568 persoane, DGRFP București – 548 persoane, DGRFP Ploiești – 496 persoane, DGRFP Cluj – 490 persoane, DGRFP Timișoara – 413 persoane şi DGRFP Craiova – 370 persoane.

Marele premiu de 1 milion de lei oferit în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale va fi împărţit între toţi cei care vor depune bonurile câştigătoare la orice unitate teritorială a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Bonul trebuie să fie însoţit de actul de identitate al câştigătorului sau a paşaportului şi o cerere model.

Loteria bonurilor fiscale constă în extragerea aleatorie de numere, în vederea acordării de premii în bani, persoanelor fizice rezidente şi nerezidente în România, deţinătoare de bonuri fiscale care atestă cumpărarea de bunuri sau servicii pe teritoriul României.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Lista premianţilor va fi publicată pe site-ul Ministerului Finanţelor, care va face şi plata câştigurilor în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, după validarea bonurilor fiscale de către inspectorii fiscali.

În cazul în care nu există câştigători, fondul de premiere se reportează pentru extragerea următoare.

LOTERIA BONURILOR FISCALE va fi organizată lunar, în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară, dar va putea fi organizată şi ocazional, de Sărbători. Sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masă, precum şi cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplătitoare de TVA.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Următoarea extragere a Loteriei fiscale va avea loc iulie. Regulamentul Loteriei stipulează că extragerile vor avea loc lunar, în prima duminică de după data de 15, şi că pot fi organizate şi ocazional, de sărbători.

Citeşte şi:

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Cine este primul câştigător: „Mi-am luat o cafea la benzinărie”

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Opt pâini i-au adus unui bucureştean bonul câştigător

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Cel mai ghinionist român

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Când şi cum vor primi banii CÂŞTIGĂTORII

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare, va fi o extragere specială de Crăciun

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Când va avea loc următoarea extragere. PRIMUL BON CÂŞTIGĂTOR

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Instagram: Cea mai descărcată aplicație din lume, devansând TikTok
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'