O cunoscută vedetă TV din România îşi măreşte BUSTUL: Astăzi am avut parte de o experiență inedită FOTO

Roxana Ciuhulescu, vedeta cu cele mai lungi picioare din România, vrea să-şi pună silicoane. Înainte să recurgă la această operaţie, ea a participat ca spectator la o astfel de intervenţie chirurgicală.
Alina Costache
17 apr. 2015, 09:38
O cunoscută vedetă TV din România îşi măreşte BUSTUL: Astăzi am avut parte de o experiență inedită FOTO

Vedeta a asistat la o operaţie de implant mamar, iar ulterior le-a dezvăluit prietenilor de pe Facebook experienţa într-o amplă postare.

„Astăzi am avut parte de o experiență inedită, prima și probabil ultima din viață mea, în calitate de spectator. Am asistat la o operație de implant mamar și recunosc că mi-au cam tremurat picioarele de emoții. Am avut ocazia să văd live, cum operează unul din cei mai buni medici esteticieni din România.

Citeşte şi Roxana Ciuhulescu, schimbare radicală de look. Nici familia nu a mai recunoscut-o FOTO

Dacă la început mă feream să văd „locul cu pricina”, ulterior am reușit să asist până la final. La început m-am așezat aproape de ieșire, mi-am zis că dacă mi se face rău sau simț că mi se rupe „filmul”, măcar să dau buzna afară din sală de operație. Simțeam că masca mă strânge pe față, aveam senzația că mă sufoc dar de fapt, toate astea erau în mintea mea. Conștientizam că sunt firești emoțiile astea dar îmi doream demult să asist la o operație așa că mi-am asumat toate riscurile însă mi-ar fi crăpat obrazul de rușine să cad p-acolo.

Totul a decurs excelent, operația a durat aproximativ 90 minute din momentul anestezierii pacientei. Paciență, o tânără frumoasă de 21 ani și evident, dornică de a avea un bust mai voluminos. Eu, o curioasă de 36 ani dornică de informație dar nu și de leșinuri.
A început operația și eu trăgeam cu ochiul, câte puțin. Am văzut că emoțiile nu m-au pus „in cap”, am zis că am suficientă tărie să văd până la capăt și m-am mutat mai aproape. Și am rezistat.
Mă așteptam să văd mult sânge, eram pregătită să dau bir cu fugiții dar nu s-a întâmplat nimic din ce mi-am imaginat eu, cel puțin nu așa.

Am stat până la final, când paciență s-a trezit din anestezie, am mângâiat-o pe cap și i-am spus că are cei mai frumoși sâni pe care i-am văzut vreodată. Amețită cum era, mi-a zâmbit frumos și mi-a spus că mă cunoaște. Și am întrebat-o cine sunt și înainte de a adormi din nou, cu zâmbetul pe buze mi-a zis: Mihaela Rădulescu.
E bine, tot cu „escu” în coadă!
Am ieșit din clinică zâmbind, cam sleită de puteri însă fericită pentru că azi am avut parte de o experiență extrem de interesantă pe care cu siguranță n-o voi uită niciodată.

Niște prieteni m-au întrebat de ce m-am dus să văd și cum am rezistat. Ei bine, în fiecare săptămâna citim în presă de Cutareasca sau Cutăriță că s-au operat, ba că și-au mărit bustul, ba că și-au tăiat nasul sau eu mai știu ce parte a corpului și-au modificat. În definitiv, trăim în secolul 21, iar toate astea au devenit firești, însă niciuna nu cred că a avut curajul înainte de a-și face această intervenție, să vadă live procedura.

Sincer mă bate un gând să fac această schimbare și după cum au decurs lucrurile astăzi, am prins curaj. Rămâne de văzut….
Mulţumesc în special doctorului pentru experiența inedită de care am avut parte astăzi! Cu siguranță e omul pe mână căruia mi-aș lasă viața….pardon sânii!”, a explicat Roxana Ciuhulescu pe pagina sa de pe un site de socializare.

Citeşte şi Roxana Ciuhulescu, mesaj ciudat pe Facebook: se plânge că nu are cu cine face sex

Luată la întrebări de fanii ei de pe internet, vedeta a mărturisit că se cam teme de operaţia de mărire de sâni şi că o deranjează ideea că nu va putea să facă sport o perioadă îndelungată după intervenţia respectivă.

„Mi-e frică, recunosc însă este o decizie pe care nu o iau repede. Doar mă îngrijoreaza faptul că 3 luni nu am voie să fac sport, iar eu nu rezist nici 3 zile”, a spus ea.

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce este, de fapt, certificatul de viață. Fără el nu veți putea lua pensia. Cum trebuie semnat și unde
Capital.ro
Marele ACTOR a murit. Drum lin, maestre! Lumea e în lacrimi
Playtech.ro
ȘOC! Florin Piersic NU mai arată cum îl știai! A ajuns de nerecunoscut ACUM, AVEM imaginile
DailyBusiness
Amenzi drastice pentru toți românii din piețele agro-alimentare! Decizie de ultimă oră
Adevarul
Minivacanța de Sfânta Maria Mare în 2024. Câte zile libere au bugetarii anul acesta
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Băsescu și forțele oculte. Misterul lui Manolea și Flacăra Violet
Ego.ro
Imagini incendiare cu concurenta de la Insula Iubirii care i-a furat iubitul celei mai bune prietene FOTO
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
wowbiz.ro
Florin Piersic, apariție șoc! Cum a ajuns să arate? Problemele de sănătate l-au transformat complet
Cancan.ro
Florin Piersic, TRANSFIGURAT total de problemele de sănătate... Actorul parcă s-a „topit” pe picioare, abia îl mai recunoști
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Cutremur cu magnitudinea de 4,7 în Arad! Unda seismului s-a resimțit în mai multe orașe din vestul țării, precum Cluj și Baia Mare
Capital.ro
Poți renunța la banii cash. Anunț pentru românii care plătesc cu numerar. Ce s-a schimbat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Submarin american cu rachete ghidate trimis în Orientul Mijlociu pe fondul tensiunilor crescânde cu Iranul
MediaFlux
PENSIONARII vor încasa de DOUĂ ORI BANI în luna august! Seniorii se vor bucura de două ori
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!