Turneul Năstase Tiriac Trophy, fără români. Hănescu a ales Spania, în locul României

Cel mai mare turneu de tenis organizat de ţara noastră nu va avea niciun român calificat direct pe tabloul principal. În acest an competiţia se desfăşoară în perioada 23-29 aprilie.
Romania TV
21 mart. 2012, 15:21
Turneul Năstase Tiriac Trophy, fără români. Hănescu a ales Spania, în locul României

Tenisul masculin românesc se află de câţiva ani buni pe o pantă descendentă, iar coborârea pare mai accelerată în ultima vreme. Echipa de Cupa Davis a retrogradat în grupa euro-asiatică a Cupei Davis, Victor Hănescu este aproape de ieşirea din Top 100 mondial, iar turneul de la Bucureşti îşi pierde din greutate de la o ediţie la alta.

Competiţia care o dată era onorată de prezenţa unor jucători precum Boris Becker şi Goran Ivanisevic nu se mai bucură de interes nici din partea românilor. Pentru prima oară de la înfiinţarea turneului niciun jucător român nu este calificat direct pe tabloul principal al competiţiei. Asta pentru că Victor Hănescu a ales să se înscrie la turneul de la Barcelona, care se va disputa în aceeaşi perioadă, 23-29 aprilie.

Nu avem niciun spaniol pentru că avem turneul programat în acelaşi timp cu cel de la Barcelona. Şi niciun român calificat direct, cred că e prima ediţie a turneului fără niciun jucător român direct pe tabloul principal. Asta pentru că Hănescu s-a înscris şi la Barcelona cu opţiunea doi. Acolo tabloul e mult mai mare şi intră jucători mai prost clasaţi, ceea ce e paradoxal, şi Hănescu nu mai are cum să se retragă de la Barcelona şi să joace la Bucureşti„, a explicat organizatorul Bogdan Enoiu. Totuşi, organizatorii vor acorda un wild-card lui Adrian Ungur , jucător care a ajuns pe locul 100 în ierarhia mondială.

Din 2002, Hănescu a participat la toate ediţiile turneului de la Bucureşti cu excepţia celei din 2006 când a absentat din cauza unei accidentări, iar în 2007 a disputat finala competiţiei.

Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Procedura de deficit excesiv rămâne deschisă pentru România, anunță Consiliul Uniunii Europene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!