Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri naţionale din ţară. Vezi rutele ocolitoare

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că mai multe drumuri naţionale din ţară au restricţii rutiere.
Filip Stan
19 apr. 2015, 14:23
Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri naţionale din ţară. Vezi rutele ocolitoare

Din data de 15 aprilie 2015, circulația rutieră pe DN1C Gherla – Dej este întreruptă la kilometrul 49, din cauza unorlucrări de reparaţii la podul peste râul Someșul Mic, în zona localității clujene Buneşti (comuna Mintiu Gherlii). Pe parcursul executării lucrărilor, traficul rutier se desfăşoară pe DN1C-varianta de ocolire a municipiului Gherla.

De asemenea, poate fiutilizat traseul alternativ DJ172F Gherla – Mintiu Gherlii – Mănăstirea– Dej.

În județul Caraș-Severin, DN57 Orșova – Moldova Nouă este închis la kilometrul 65+600 demetri, în zona localității Cozla (aproape de limita cu judeţul Mehedinți). Măsura a fost luată în scopul prevenirii unor accidente ce se pot produce din cauza căderilor de stânci și grohotiș pe partea carosabilă.

Rută ocolitoare: DN57 Orșova– DN6 Iablanița – DN57B Oravița – DN57 Moldova Nouă.

În județul Timiș este închis DN68A Lugoj – Traian Vuia, între kilometrii 2+790 și 3+289 de metri, în vederea executării unor lucrări de consolidare, cu precizarea că, pe perioada închiderii, traficul rutier este deviat, în ambele sensuri, pe ruta DN6 (Centura Lugoj) – autostrada A6 (Lugoj–nodul rutier Balinț) – autostrada A1 (nodul rutier Balinț – intersecţie cu DN68A) .

Pe Valea Jiului, circulaţia rutieră pe DN66 Bumbeşti- Jiu – Petroşani (tronsonul cuprins întrekilometrii 93+500 şi 126+000) se desfăşoară în condiţii de drum în lucru. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste prudenţă sporită la volan și să reducă viteza de deplasare în zona respectivă.

În judeţul Hunedoara, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a Podului Şoimuş aflat pe DN76 (sectorul cuprins între km 0+000 – km 0+600), este instituită măsurade restricționare a circulaţieirutiere, cu afectarea unei benzi de circulaţie, traficul rutier desfăşurându-se pe o bandă, alternativ, dirijat de piloţi de circulaţie.

Pe respectivul segment de drum este permisă doar circulaţia autovehiculelor cu MTMA ≤ 7,5 tone, a autovehiculelor speciale destinate intervenţiilor, precum şi a mijloacelor de transport în comun.

Rută ocolitoare pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone:

  • Sensul de deplasare Brad – Deva: circulaţia rutieră se va desfăşura deviat pe A1 km 369+110, nod Şoimuş – A1km 354+000, nod Simeria, DN 7 km377+525 – DN 7 Deva;
  • Sensul de deplasare Deva – Brad: circulaţia rutieră se va desfăşura deviat pe DN 7 km 394+300, DN 7 km377+525 nod rutier Simeria – A1 km354+000 – A1 km 369+110 – DN 76 km 0+600 nod Rutier Şoimuş.

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău-Braşov, în zona lacului Siriu, se menţin restricţiile pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone şi restricţia de viteză de 10 km/h, din cauza degradării unor grinzi ale viaductului Stânca Teherău.

Rute ocolitoare pentru traficul greu:

– DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele;

– DN10, km 47+100, DJ102B Cislău, Gura Bâscei – Vălenii deMunte, DN1A Vălenii de Munte – Cheia – Săcele. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (16:30) nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere, nici problemede fluenţă a traficului rutier pe niciuna dintre arterele importante din ţară .

În județul Vrancea, din cauza unor alunecări de teren, circulația pe DN2N Chiojdeni – Vintileasca se desfăşoară îngreunat pe anumite sectoare rutiere, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12 tone.

Centrul INFOTRAFIC recomandă conducătorilor auto să conducă prudent, să respecte limitele legale de viteză şi să nu efectueze manevre periculoase în trafic, mai ales în condiţiile unui carosabil ud.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Motivul halucinant pentru care o tânără din Călărași ar fi fost aruncată pe geam de iubit. Tânăra a căzut de la etajul trei
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Nicolae Ciucă deschide dialogul pentru un proiect politic comun al forțelor de dreapta
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?