TESTUL care îţi arată cum va fi viaţa ta. Calculează-ţi destinul cu ajutorul NUMERELOR MAESTRE

Numerele Maestre se regasesc in anumite persoane care au scopuri mai speciale in aceasta viata, ori ca vorbim de dobandirea cunoasterii spirituale sau ajutorarea rasei umane.
Iulian Tudor
23 apr. 2015, 07:24
TESTUL care îţi arată cum va fi viaţa ta. Calculează-ţi destinul cu ajutorul NUMERELOR MAESTRE

Unii numerologi cred ca o persoana aflata sub influenta unui Numar Maestru este un maestru ascensionat care a ales sa incarneze pe planeta noastra, scrie a1.ro. Prezenta unui Numar Maestru in tema nu indica insa neaparat un maestru spiritual. Dalai Lama al 14-lea reprezinta una dintre rarele exceptii, cu o Cale a Vietii 22 (6 iulie 1935), ori Samael Aun Weor, fondatorul miscarii gnostice, cu o Dorinta a Inimii 22. In schimb Numarul 9 este mult mai des intalnit in cazul maestrilor spirituali.

Citeşte şi Care este numărul, ziua norocoasă şi ce carieră ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Nativii aflati sub influenta Numerelor Maestre sunt adesea inaintea timpului lor, ceea ce face ca integrarea lor in societate sa fie destul de dificila. Se simt diferiti de ceilalti, cu care gasesc putine puncte comune, iar teoriile si ideile lor avansate sunt resimtite ca o amenintare de catre aceia care se agata de iluziile karmei si de limitarile lumii materiale.

Cum se calculeaza Numerele Maestru

Data nasterii: 4. 09. (septembrie) 1980

4+

9+

1980=

1993=1+9+9+3= 22 Numar Maestru care nu se reduce

adica

4+9+1980=1993=1+9+9+3=22

11 – Revelatie

Asertiv: fanatic, adera la culte sau la secte religioase fanatice, lipsit de simt practic, ataca punctele de vedere diferite de ale sale, foloseste darurile divine in scopuri personale, iubeste mai mult idealurile decat umanitatea.

Pasiv: ii este teama sa isi urmeze idealurile si inspiratia, reactioneaza exagerat la critica, hipersensibil la reactia publica, atitudine cinica fata de societate.

Echilibrat: clarvazator, cauta sa exprime o constiinta superioara, reuneste adevarurile spirituale cu planul material, inventiv, vizionar.

22 – Structura sacra

Asertiv: are tendinta de a-si supraevalua importanta si de a-si exagera meritele, impulsiv in promovarea unor cauze, nu suporta lipsa de recunoastere, face abuz de intelepciune sau putere.

Pasiv: neinteresat de nevoile umane, poate sa-si foloseasca capacitatea superioara de perceptie si concentrare in scopuri criminale sau pentru a practica magia neagra, incapabil sa se adapteze la nevoile grupului, invidios pe succesul altora.

Echilibrat: integreaza cu succes intelepciunea superioara si organizarea administrativa, are control atat asupra mediului cat si siesi, pune telurile universale inaintea mandriei de sine, imbina caracterul mistic cu cel practic.

33 – Serviciu universal

Asertiv: hiperprotector, incearca sa ii ajute oamenii cu forta, intolerant fata de moravuri si opinii diferite de ale sale, hipersensibil si sentimental, vede problemele altora dar nu si pe ale sale.

Pasiv: rebel, fuge de pozitiile de responsabilitate, cauta lauda, martir pasiv, nu stie sa stabileasca limite clare, rezista la schimbarile interioare.

Echilibrat: intelegator, bun sfatuitor, clarvazator, preocupat de binele maselor, parinte sau pazitor cosmic, creeaza armonie acasa si la munca, lider al unor institutii sau organizatii de asistenta sociala si serviciu umanitar.

44 – Putere structurata

Asertiv: rigid in idei si credinte, insensibil la slabiciunile celorlalti, atasat mai mult de aparente decat de o reala implinire, sincer, atitudine critica fata de autoritati, forteaza schimbari sociale, abuzeaza de pozitie, foloseste banii pentru a-si impune controlul.

Pasiv: are idei bune, dar asteapta ca altii sa le puna in practica, are aversiune fata de disciplina, in secret este critic si invidios fata de oamenii de succes, se asteapta ca oamenii sa reactioneze pozitiv la ideile sale, manifesta rezistenta fata de o responsabilitatea reala si fata de utilizarea puterii.

Echilibrat: constiinta de grup, abilitati mentale bine antrenate, incredere in intelepciunea propriei autoritati interioare, vizionar practic, foloseste abundenta materiala in scopuri spirituale, combina arta cu spiritul practic.

55 – Vointa divina

Asertiv: confunda revolta cu libertatea, evita responsabilitatea si angajamentul, pesimist si defetist, se complace in aceleasi obiceiuri proaste pentru care ii critica pe altii, excesiv de egocentric, considera ca opinia sa reflecta adevarul universal, isi justifica critica fata de altii ca revelatie, lipsit de rabdare.

Pasiv: proiecte entuziaste ce raman adesea la stadiul de intentie sau se soldeaza cu rezultate minime, da vina pe soarta pentru esecuri, rezista in mod pasiv la Vointa Divina, mania reprimata duce la actiuni agresive.
Echilibrat: cauta sa imbine vointa individuala cu cu Vointa Divina, inovator si inventiv, ii inspira pe ceilalti sa se manifeste original, pionier al unor miscari de gandire si reforma, ii incurajeaza pe ceilalti sa se desprinda de dependenta tribala si sa dobandeasca constiinta individuala, lider dinamic, vindecator, telepat, clarvazator, profet.

66 – Bucurie universala

Asertiv: forteaza confruntarea emotionala inainte ca ceilalti sa fie pregatiti, se pierde in emotii confuze, de disperare si descurajare, critic fata de fobiile si nesigurantele emotionale ale celorlalti, fals sentimental, se considera o figura mesianica, vaneaza slabiciunea emotionala a celorlalti.

Pasiv: incapabil sa-si recunoasca propriile blocaje emotionale, victima tacuta, se asteapta ca ceilalti sa ii ghiceasca starea de suferinta si durere, pune lipsa fericirii pe seama oamenilor si a evenimentelor.

Echilibrat: implicat in cauze sau institutii dedicate alinarii suferintelor umane, animale sau planetare, excelent consilier si terapeut, artist inspirat ce lucreaza la nivel de arhetipuri, aduce omenirii bucuria naturii si a ingerilor, transformare personala prin suferinta si sacrificiu, raza de lumina in intuneric.

 Semnificaţia mai multor numere aici.


DailyBusiness
Ai planuri pentru luna octombrie? Meteorologii anunță cum va fi vremea în fiecare zi, toată luna
Spynews
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Satul din România unde s-au descoperit adevărată minuni ale naturii. Comoara din subteran e uriașă și valorează 5 miliarde de dolari
Capital.ro
S-a dat ordin UE. Schimbare la buletinul de identitate. România, obligată să aplice noua lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție ȘOC! Românii au înlemnit când au văzut-o în fustă mult prea SCURTĂ și…
DailyBusiness
Hotărâre drastică pentru toți românii care stau la casă!
Adevarul
Cum și-a găsit mașina un clujean, după ce a fost ridicată abuziv de pe o parcare cu abonament. Bărbatul a câștigat definitiv procesul cu Primăria
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Ziua Educației 2024. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru învățători și profesori
Spynews
Claudia Pătrășcanu i-a făcut o urare lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere: ”Nu aștept să mi se răspundă niciodată”. În ce relații este cu fostul soț
Evz.ro
Filmele lunii octombrie pe Netflix. Trei dintre ele, așteptate de milioane de fani
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Război în Israel: Viitorul șef Hezbollah a fost vizat într-un atac cu bombe grele antibuncăr. Bilanțul morților a ajuns la 37 în ultimele 24 de ore
Cancan.ro
Oana Ciocan rupe tăcerea după ce Zanni a dezvăluit că Jador ar fi agresat-o: 'Vă asigur că Poliția știa'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se predau toți banii. Nu ai dreptul să cheltui nici măcar un leu. Mergi la închisoare
StirileBZI
Se scumpesc marea majoritate a alimentelor! Cât va costa 1 kg de carne de porc
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor
substantial.ro
Liceele la care au predat familia Iohannis, decorate cu cel mai înalt grad din Ordinul Meritul pentru Învățământ
MediaFlux
Se dau AJUTOARE de 500 de lei! Cine primește BANII
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Dispare un aliment de bază pentru români: se mai cultivă doar 15% față de acum 10 ani