OTELUL – VIITORUL şi ASTRA – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO în Liga 1

OTELUL -VIITORUL şi ASTRA - GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO în Liga 1. Etapa a 28-a programează duminică două meciuri care pot fi decisive pentru Oţelul Galaţi şi Gaz Metan Mediaş în lupta pentru rămânerea pe prima scenă şi în sezonul viitor.
Alina Costache
26 apr. 2015, 09:12
OTELUL - VIITORUL şi ASTRA - GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO în Liga 1
OTELUL -VIITORUL şi ASTRA – GAZ METAN MEDIAŞ LIVE VIDEO în Liga 1
 
OŢELUL GALAŢI – FC VIITORUL LIVE VIDEO AICI

Partida Oţelul – Viitorul se va disputa duminică, de la ora 18.30 şi va fi transmisă în direct de LOOK TV şi DIGI SPORT.

Cinci partide s-au disputat în Liga 1 între Oţelul şi Viitorul, două succese fiind reuşite de trupa lui Hagi, o victorie au gălăţenii şi două meciuri s-au terminat la egalitate.

Primul meci a avut loc la Galaţi, pe 15 septembrie 2012, şi s-a încheiat nedecis, 1-1, marcatori fiind Viglianti, respectiv Nicolae Dică. Pe băncile celor două echipe s-au aflat Viorel Tănase (Oţelul) şi Cătălin Anghel (Viitorul). Tot o remiză s-a înregistrat şi în returul stagiunii 2012-2013, doar că tabela a rămas nemodificată pe toata durata partidei.

Întâiul succes din contul celor de la Viitorul a fost obţinut pe arena din Chiajna, în noiembrie 2013. Dobrogenii au condus până în minutul 74 cu 4-0 (Mitrea dublă, Axente dublă), dar au fost la un pas de a fi egalaţi, asta deoarece Henrique, Sipovic şi autogolul Bejan au dus scorul la 4-3, rezultat rămas până la final. Multe goluri s-au marcat şi pe 16 mai 2014, atunci când oţelarii au câştigat la Galaţi cu 4-1 (Marquinhos, Henrique, Zaharia, Cooper / Axente). 

Ultima întâlnire directă, cea din tur, a consemnat revenirea lui Gică Hagi pe banca tehnică şi s-a încheiat cu un succes categoric al gazdelor, 3-0 (Mitrea, Bonilla dublă).

Un singur succes au obţinut  gălăţenii acasă în stagiunea curentă, 2-0 cu Rapid pe 1 septembrie. Au urmat patru rezultate de egalitate şi şase înfrângeri.

Doar două înfrângeri a înregistrat Viitorul pe teren advers în ediţia actuală, în care a învins de şase ori „afară” şi a mai plecat cu câte un punct din alte cinci partide.

Florin Marin, cel care se află astăzi la meciul 400 în Liga 1 ca antrenor,  a mai întâlnit o singură dată adversarul de sâmbătă, în această toamnă, atunci când a pierdut cu Ceahlăul la Chiajna (Viitorul-Ceahlăul 2-0).

Gică Hagi a debutat ca antrenor în Liga 1 chiar pe arena gălăţenilor, pe 19 noiembrie 2005, Oţelul-Poli Timişoara 0-2. În returul ediţiei 2005-2006, Hagi a pierdut cu acelaşi scor, rezultatul ducând la înlocuirea sa cu Iosif Rotariu.

ASTRA GIURGIU – GAZ METAN  MEDIAŞ live video dolce sport

Partida Astra – Gaz Metan se va disputa duminică, de la ora 21.00 şi va fi transmisă în direct de LOOK PLUS, DOLCE SPORT şi DIGI SPORT.

18 martie 2015, Astra-Rapid 2-0: a fost ultima victorie obţinută de giurgiuveni în Liga 1. Au urmat trei remize şi două înfrângeri, golaveraj 1-4.

Un singur succes au reuşit ardelenii în returul ediţiei curente, 1-0 la Tg Jiu, în rest 5 rezultate de egalitate şi 4 partide pierdute.

– Prima partidă dintre cele două a avut loc pe 28 octombrie 2000, Gaz Metan – Astra 0-0. În total, şase jocuri directe s-au terminat fără gol marcat!

– Prima victorie din contul gazdelor de duminică s-a înregistrat pe 16 mai 2001, Astra – Gaz Metan 3-1 (Mihalache dublă, Ciurar autogol / Dragulin);

– Întâiul succes izbutit de medieşeni s-a consemnat pe 8 august 2010, Astra – Gaz Metan 0-2 (dublă Eric).

-Primul meci jucat de Astra la Giurgiu a fost chiar împotriva grupării ardelene, pe 23 septembrie 2012, 4-0 pentru gazde (Distefano, Budescu, Tembo, Seto). Aceasta a fost şi cea mai mare diferenţă înregistrată între cele două în Liga 1.

– În returul ediţiei 2012-2013, Gaz Metan s-a impus pentru ultima dată în faţa giurgiuvenilor (2-1). Au urmat două rezultate de egalitate şi o victorie Astra.

Antrenorul Dorinel Munteanu are un palmares pozitiv în întâlnirile cu Gaz Metan: trei victorii (2009-2010, Gaz Metan – Oţelul 0-1; 2010-2011, Gaz Metan – Oţelul 0-2; 2011-2012, Oţelul – Gaz Metan 1-0) – o remiză (2010-2011, Oţelul – Gaz Metan 2-2) – două înfrângeri (2009-2010, Oţelul – Gaz Metan 0-1; 2011-2012, Gaz Metan – Oţelul 1-0).

Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
A nins în România în luna septembrie. Locul unde a venit deja iarna. Imaginile momentului
Capital.ro
Doliu la Naționala României. A murit un mare campion: Îi vom onora moștenirea
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
DailyBusiness
Lege pentru românii care stau la casă. Toți trebuie să afle!
Adevarul
Imagini șocante de la Revoluția din '89 în „orașul lui Nicu Ceaușescu”. Amănunte neștiute
Spynews
Diandra de la Insula Iubirii și-a recuperat contul de Instagram, când nu mai avea nicio speranță. Ce s-a întâmplat cu profilul ispitei | FOTO
Spynews
De ce l-a acuzat Ema Oprișan pe Răzvan Kovacs că a abandonat-o, de fapt. Fostul concurent de la Insula Iubirii știa prin ce trece soția lui: ”Ajungem să oferim...”
Evz.ro
Cum poți să-ți mărești salariul. Tactici ținute secrete de angajatori
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ireal cu ce se ocupă acum Octavian Bellu. Ce a ajuns să facă fostul antrenor al lotului național de gimnastică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
Capital.ro
Simona Halep spune adevărul despre Mouratoglou. Ce relație e între ei
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Cel puțin 30 de persoane rănite după un atac aerian în Harkiv, Ucraina
MediaFlux
PERICOL de RĂZBOI! GERMANIA a INTERVENIT în FORȚĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...