Titi „Prosop”, despre „meciul secolului” dintre Pacquiao şi Mayweather: „Favoritul meu este…”

Lupta dintre Manny Pacquiao şi Floyd Mayweather, care va avea loc duminică, la ora 6.00, şi care a capacitat întreaga lume a boxului îi suscită şi interesul antrenorului care l-a descoperit pe marele campion Leonard Doroftei. Aflat la un concurs de box la Hunedoara, celebrul Titi Tudor, poreclit "Prosop", analizează şansele şi atuurile celor doi combatanţi înaintea "meciului secolului" de la MGM Grand Arena, din Las Vegas.
Iulian Tudor
29 apr. 2015, 09:00
Titi

Floyd Mayweather – Manny-Pacquiao live video. Partida de 300 de milioane de dolari, cât însumează bursele celor doi pugilişti, Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao, suscită în acestă perioadă interesul tuturor iubitorilor „nobilei arte”, scrie ziarulring.ro. Celebrul antrenor Titi „Prosop” este convins de victoria lui Mayweather, pe care îl vede capabil de unificarea centurilor la categoria semimijlocie.

Citeşte şi Meciul Secolului, în box. Manny Pacquiao, dezvăluire şocantă: Tatăl său i-a mâncat câinele

„Favoritul meu este americanul, pe care îl consider o revelaţie a acestui sport. Totuşi, şi filipinezul Pacquiao este unul dintre cei mai buni pugilişti din lume, dar cred că experienţa lui Mayweather îşi va spune cuvântul. Atuurile sale sunt explozia loviturilor şi faptul că luptă cu ambele braţe. Când are acea explozie, forţa loviturilor i se dublează, aşa că foarte greu poate fi învins. De fapt, Mayweather este unul dintre sportivii mei preferaţi şi o legendă a boxului”, a comentat antrenorul care l-a pregătit în primii ani ai carierei pe fostul campion mondial Leonard Doroftei. 

„Pacquiao ar putea să-i taie calea”

Titi „Prosop” a vorbit şi despre felul în care Floyd Mayweather – Manny-Pacquiao live video ar putea contracara tactica fulminantă a americanului. „Filipinezul ar putea să-l oprească pe american doar ducându-se pe el, să-i taie calea şi să-l facă să rateze ţinta loviturilor. Sigur, nu-mi permit eu să-i dau sfaturi unui asemenea campion, dar dacă, întâmplător, aş face parte din stafful lui, asta i-aş recomanda”, a continuat reputatul tehnician, care este convins că meciul nu se va încheia cu o remiză.

 „Nu cred că va fi egal. Miza şi dorinţa de victorie sunt prea mari”. De altfel, Pacquiao însuşi a declarat recent că nu-şi propune să-l facă KO pe Mayweather, ci să-l toace cu mai multe lovituri timp de 12 runde. „Nu urmăresc să-l fac KO, îmi doresc să reuşesc să-l lovesc mult şi să câştig fiecare rundă”, a spus Pacquiao, care a sosit deja la Las Vegas cu un autocar.

Citeşte şi Mayweather-Pacquiao, nebunie la Meciul Secolului. Numărul cererilor de acreditare depăşeşte capacitatea sălii

„Francisc Vaştag, apropiat de stilul lui Floyd”

Titi Tudor a făcut o comparaţie între foştii campioni români şi pugiliştii care se vor înfrunta în „meciul secolului”. Poate surprinzător, antrenorul este de părere că nu Leonard Doroftei, Lucian Bute sau Mihai Leu (campioni mondiali în boxul profesionist la categorii similare sau apropiate) aduc ca stil cu unul dintre combatanţi, ci… Francisc Vaştag. „Cred că Feri, care s-a bătut la semimijlocie, dar la amatori, se apropie ca stil de Floyd Mayweather. Tot printr-o asemenea explozie şi prin plasamentul loviturilor reuşea să-i bată pe cubanezi, pe nemţi sau pe ruşi. Şi Vaştag a fost un fenomen, şi tocmai din acest motiv a rămas unic, chiar dacă nu a urmat o carieră în boxul profesionist”, a încheiat cunoscutul tehnician.

Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Cele șase zodii care vor avea noroc triplu în următoarele 6 luni. Vine perioada lor de aur, Berbecii și Balanțele, printre cele mai avantajate
Capital.ro
Doliu la Naționala României. A murit un mare campion: Îi vom onora moștenirea
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
DailyBusiness
Anunț de la Casa de Pensii. Când se dau biletele de tratament pentru pensionari
Adevarul
Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii
Spynews
Diandra de la Insula Iubirii și-a recuperat contul de Instagram, când nu mai avea nicio speranță. Ce s-a întâmplat cu profilul ispitei | FOTO
Spynews
De ce l-a acuzat Ema Oprișan pe Răzvan Kovacs că a abandonat-o, de fapt. Fostul concurent de la Insula Iubirii știa prin ce trece soția lui: ”Ajungem să oferim...”
Evz.ro
Raport CIA. Care a fost principala vulnerabilitate a regimului Ceaușescu
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ireal cu ce se ocupă acum Octavian Bellu. Ce a ajuns să facă fostul antrenor al lotului național de gimnastică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
Capital.ro
Simona Halep spune adevărul despre Mouratoglou. Ce relație e între ei
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Nicușor Dan ezită să semneze pentru candidatura lui Mircea Geoană la prezidențiale
MediaFlux
PERICOL de RĂZBOI! GERMANIA a INTERVENIT în FORȚĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...