HOROSCOP MAI 2015: Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta

HOROSCOP MAI 2015. Situaţia financiară a nativei din Fecioară se îmbunătăţeşte vizibil şi va putea, în sfârşit, să îşi achiziţioneze acel obiect mult dorit.
Alina Costache
30 apr. 2015, 20:19
HOROSCOP MAI 2015: Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta

HOROSCOP MAI 2015 TAUR

Viaţa ta sentimentală este foarte importantă pentru tine, şi în această lună vei încerca să îţi atingi obiectivele. Încearcă să nu mai fii atât de critică faţă de iubitul tău, şi să faci unele compromisuri pentru a se simţi şi el bine în relaţie. Dacă eşti singură, este o perioadă bună pentru flirt şi experienţe amoroase inedite!

Nu este o bună perioadă pentru investiţii, de niciun fel. Din contră, încearcă să economiseşti cât mai mulţi bani pentru a te putea descurca de una singură cu cheltuielile pe care le ai. Încearcă să nu te laşi impresionată de rugăminţile celor din jur şi nu le acorda împrumuturi decât dacă ai încredere absolută în persoanele respective.

Starea ta generală va fi una destul de bună în această lună, însă doar dacă ştii că eşti sănătoasă tun. Dacă ai unele probleme cu spatele, trebuie să ai mai multă grijă de acest aspect şi să nu te forţezi chiar dacă eşti nevoită să faci unele modificări în casă de una singură. Cere ajutorului unei persoane cu mai multă forţă decât tine!

HOROSCOP MAI 2015: Cum stai cu dragostea în funcţie de zodie

HOROSCOP MAI 2015 GEMENI

Emani feminitate şi sexualitate, aşa că îţi va fi foarte uşor să îi faci pe bărbaţii din jurul tău să se îndrăgostească de tine în această perioadă. Dacă eşti angajată într-o relaţie stabilă, atunci ar trebui să eviţi pe cât posibil discuţiile în contradictoriu pentru că pot derapa uşor către o direcţie greşită.

Se pare că luna aceasta te vei descurca de minune cu banii, însă nu trebuie să fii nici foarte cheltuitoare. Chiar dacă îţi poţi permite aproape tot ce îţi trece prin cap, învaţă să îţi impui unele limite pentru binele bugetului tău. Scoate-ţi prietenii în oraş dacă este vreo ocazie special!

Eşti foarte stăpână pe tine în această lună, ba chiar se poate spune că ai prea multă încredere în tine. Reuşitele profesionale te pot face arogantă şi e posibil să nu realizezi că trebuie să te opreşti. Mulţumeşte-te cu ceea ce ai şi nu îţi forţa limitele!

HOROSCOP MAI 2015 RAC

Cu siguranţă în această lună simţi nevoia mai mult decât de obicei de afecţiune, de aceea ai tendinţa de a te arunca în braţele primul venit. Fii raţională şi nu face greşeli pe care nu le mai poţi repara! Dacă ai deja un iubit stabil, atunci trebuie să laşi mai mult de la tine şi să nu te mai laşi afectată de nimicuri.

Nu vei întâmpina probleme financiare în această perioadă, însă ar trebui să fii prudentă. Nu ar strica să faci unele economii, mai ales că se anunţă o perioadă solicitantă din acest punct de vedere. Gândeşte-te mai mult la viitor, decât la plăcerea de moment!

Trebuie să fii prudentă în această perioadă, ultima lună de primăvară poate să îţi aducă probleme caracteristice sezonului. Dacă ştii că eşti alergică şi sensibilă la polen sau la praf, încearcă pe cât posibil să eviţi ieşirile în aer liber!

Horoscopul lunii mai 2015: Află previziunile pentru zodia ta

HOROSCOP MAI 2015 LEU

Nu te poţi plânge de viaţa ta sentimnetală, însă trebuie să faci alegerile corecte. Dacă eşti singură, ai şansa de a alege un bărbat dintre mulţi admiratori, însă acela trebuie să fie alesul. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă e posibil să te baţi cap în cap cu partenerul pentru că vrei ca tu să ai ultimul cuvânt.

E posibil ca în această lună să nu primeşti banii pe care îi aştepţi deja de ceva vreme şi care erau planificaţi pentru această perioadă. Cu toate astea, ai grijă să ai mereu o rezervă pentru a-ţi rezolva problemele imprevizibile de zi cu zi. Nu te baza total pe promisiuni, se poate întâmpla orice!

Sănătatea ta este de fier, aşa că nu trebuie să îţi faci griji din această cauză. Cel mai probabil vei fi mai obosită decât de obicei, căldura, stresul de la locul de muncă şi agitaţia din oraş te vor extenua aproape în fiecare seară înainte de a ajunge acasă!

HOROSCOP MAI 2015 FECIOARĂ

Eşti stăpână pe tine şi pe viaţa ta intimă şi vei reuşi să o controlezi exact cum îţi doreşti în această perioadă. Vei emana senzualitate, dar din când în când îţi vei arăta şi latura ta firavă. Încearcă să renunţi la restricţii şi nu lăsa ruşinea să pună bariere în viaţa ta sexuală!

Situaţia ta financiară pare că se îmbunătăţeşte galopant în această perioadă, şi asta doar datorită ţie. Economiile pe care ţi le-ai propus să le faci ajung la finalul mult dorit acum. Poţi, în sfârşit, să îţi achiziţionezi acel obiect pe care îl visezi noapte de noapte.

Vei fi uşor irascibilă în această perioadă şi rişti să îţi creezi probleme de una singură. Chiar dacă nu îţi convine tot ce se întâmplă în jur, încearcă să te detaşezi, nu să îţi provoci singură rău. Micile dureri de cap vor fi inevitabile în alte condiţii!

HOROSCOP MAI 2015 BALANŢĂ

În această lună insişti să te înţelegi bine cu toată lumea, însă depunând prea mult efort în acest sens rişti să omiţi exact pe cine este mai important. Lasă munca deoparte o perioadă şi axează-te pe partenerul tău care se simte destul de ignorat şi neimportant. Renunţă la egoism dacă vrei să nu îl îndepărtezi!

Încearcă să faci bani din piatră seacă în această lună, ai toate şansele să câştigi mai mult decât te aşteptai. Dacă dispui de o sumă considerabilă de bani, nu ezita să îi investeşti într-o afacere de viitor! Caută-ţi partenerii potriviţi!

Eşti mai sensibilă în această perioadă, pentru că acţiunile în care te-ai implicat presupun emoţii şi griji în plus. Încearcă să te relaxezi mai mult şi să îţi petreci timpul în aer liber, nu în faţa calculatorului!

Citeşte mai mult pe eva.ro

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cartierul rău famat din București care a fost șters de pe fața pământului de comuniști. Multă lume trece acum prin acea zonă fără să aibă habar ce se petrecea acolo pe vremuri
Capital.ro
Șoferii cu permis auto categoria B nu au voie, sub nicio formă. Legea interzice, fără excepție
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cocktailuri cu un conținut scăzut de carbohidrați. Sunt perfecte pentru zilele caniculare, fără a-ți sabota dieta
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Rămași împreună după Insula iubirii, s-au etalat pe plajă. Dovada clară că leșinul n-a contat! Nici inelul amanetat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Via Transilvanica, inclusă în lista celor mai frumoase locuri de vizitat din lume de revista Time
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!