Floyd Mayweather – Manny Pacpuiao LIVE VIDEO ONLINE: Unde şi cum vezi „Meciul secolului”

Floyd Mayweather - Manny Pacpuiao LIVE VIDEO ONLINE: Cu 20 de titluri mondiale în palmaresele celor doi protagoniști, care au consemnat și peste 100 de victorii personale ca profesioniști, cu cea mai mare rețetă din istoria boxului - peste 400 milioane de dolari -, la care se adaugă așteptarea de 5 ani, marcați de tratative și negocieri, confruntarea de sâmbătă noaptea de la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas dintre campionii de box Floyd Mayweather (SUA) și filipinezul Manny Pacquiao merită celebra sintagmă "Meciul secolului". Meciul este transmis live duminică după 4 dimineaţa de Dolce Sport şi Pro TV.
Filip Stan
02 mai 2015, 21:46
Floyd Mayweather - Manny Pacpuiao LIVE VIDEO ONLINE: Unde şi cum vezi

Floyd Mayweather – Manny Pacpuiao LIVE VIDEO ONLINE: Cei mai talentați pugiliști ai secolului XXI, care au intrat pentru prima oară, în același an, 1998, în posesia primei centuri cu diamante, au toate datele pentru a realiza cel mai bine vândut meci al acestui veac: filipinezul, „Pac-Man”, văzut în Asia ca un semizeu, deputat în parlamentul țării sale, excelent vorbitor, iar de cealaltă parte un controversat „Pretty Boy” (Băiat frumos), bogat și rebel, își dispută titlul suprem la categoria semimijlocie, reunind 3 versiuni mondiale, cele mai importante, WBC, WBA și WBO.

Într-o disciplină în care există 4 mari versiuni „mondiale” (alături de cele 3 amintite, IBF), iar fiecare are 17 categorii de greutate, spectaculoasa etichetă „Meciul secolului” are, în acest caz, deplină acoperire, inclusiv prin statisticile riguroase ale prestigioasei reviste specializate americane „The Ring”.

Astfel, în clasamentul de referință al „The Ring” Mayweather, cu 47 victorii în tot atâtea meciuri pro, între care 26 de succese înainte de limită, ocupă locul 1, înaintea ucraineanului Vladimir Kliciko, campionul „greilor”, iar al treilea este nimeni altcineva decât Pacquiao (57 victorii, între care 38 prin KO, 5 înfrângeri și 2 egalități).

Negocierile au fost extrem de dure, în cele din urmă Pacquiao (36 de ani) acceptând împărțirea bursei puse la bătaie în proporție de 40 la sută pentru el și 60 la sută pentru adversarul său de 38 de ani. Bursa ar urma să fie de 200 milioane de dolari, în total. Rețeta, așa cum s-a comunicat, va fi însă fabuloasă, un indiciu fiind faptul că, deși puse în vânzare cu doar 10 zile înainte de meci, biletele pentru cele 16.800 locuri ale arenei din „Orașul Jocurilor de Noroc” au fost vânate cu febrilitate, deși un fotoliu de ring se negociază mult peste suma oficială, demult depășită, de 10.000 dolari.

Floyd Mayweather – Manny Pacpuiao LIVE VIDEO ONLINE: Manny Pacquiao a avut o copilărie grea, petrecută în mare parte pe străzi. Campionul filipez a dezvăluit în avanpremiera meciului cu Floyd Mayweather, de duminică, aspecte neştiute din viaţa sa.

Citeşte şi Mayweather-Pacquiao, nebunie la Meciul Secolului. Numărul cererilor de acreditare depăşeşte capacitatea sălii

Aveam un câine. A fost omorât de un prieten de-al meu, iar tata l-a mâncat. Aveam 12 ani„, a spus Manny pacquaio, care atunci a luat hotărârea de a fugi de acasă. A luat o barcă şi a mers la Santos City, unde câştigat ceva bănuţi pe zi vânzând gogoşi pe stradă. Dormea pe stradă, în cutii de carton, iar când a strâns suficient pentru a se înscrie la un club de box pentru juniori a făcut acest lucru, iar apoi a acceptat să boxeze pe sume infime.

Manny Paquiao are acum un Jack Russel Terrier, pe care îl ia cu el pretutindeni unde merge.

Floyd Mayweather – Manny Pacpuiao LIVE VIDEO ONLINE: Aproximativ 18.000 de jurnalişti au trimis cereri de acreditare pentru meciul de box dintre americanul Floyd Mayweather şi filipinezul Manny Pacquiao, care va avea loc duminică dimineață la La Vegas. Numărul cererilor de acreditare depăşeşte chiar capacitatea sălii în care se va disputa meciul, aceasta având 17.157 de locuri.

Mayweather, 37 de ani, este neînvins în 47 de meciuri, iar Pacquiao, 36 de ani, are 57 de victorii şi cinci înfrângeri în 64 de partide.

Citeşte şi Ultima fiţă în ringul de box. Proteză dentară cu diamante pentru Mayweather, în meciul cu Paquiao

Americanul deţine centurile WBC şi WBA la categoria semimijlocie, iar Pacquiao are centura WBO.

Floyd Mayweather va boxa cu Manny Pacquiao la MGM Grand Arena din Las Vegas, în direct pe Dolce Sport, duminică dimineaţa, la ora 4.00.

Americanul deţine centurile WBC şi WBA la categoria semimijlocie, iar Pacquiao are centura WBO.

Potrivit analiştilor, „meciul secolului” va fi cel mai de succes eveniment sportiv din istorie. Impactul financiar total este imposibil de anticipat, la cele 500 de milioane de dolari (456 de milioane de euro) aşteptate din bilete, publicitate, drepturi TV, merchandising, adăugându-se veniturile ce vor fi aduse oraşului Las Vagas, caselor de pariuri etc.

Actorul Jamie Foxx va interpreta imnul Statelor Unite ale Americii la meciul dintre Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao. Foxx este un fan al boxului şi a acceptat invitaţia organizatorilor pentru a interpreta imnul SUA „Star-Spangled Banner” înainte de debutul partidei de la Las Vegas.

Mayweather deţine centurile WBC şi WBA la categoria semimijlocie, iar Pacquiao are centura WBO.

„Meciul secolului” în cifre

Floyd Mayweather – Manny Pacpuiao LIVE VIDEO ONLINE:Meciul de box Floyd Mayweather – Manny Pacquiao va beneficia de cea mai mare bursă din istorie, 300 de milioane de dolari (274 de milioane de euro), care va fi împărţită în proporţie de 60 la sută pentru Mayweather (180 de milioane de dolari – 164 de milioane de euro) şi restul pentru Pacquiao (120 de milioane de dolari – 109 milioane de euro). Cu cele 180 de milioane de dolari pe care le va primi, Mayweather va deveni, potrivit Forbes, sportivul cu cele mai mari câştiguri într-un an, depăşindu-l pe Tiger Woods, care în 2009 a obţinut 112 milioane de euro.

Floyd Mayweather – Manny Pacpuiao LIVE VIDEO ONLINE: MGM Grand Arena din Las Vegas, sala care va găzdui meciul, pune la dispoziţie 16.500 de locuri, însă doar 500 de bilete au fost scoase la vânzare, online, epuizându-se în mai puţin de un minut. Biletele au costat între 1.500 de dolari (1.370 de euro) şi 7.500 de dolari (6.800 de euro). Celelate bilete, inclusiv cele de 10.000 de dolari, indisponibile publicului larg, au fost distribuite pe alte canale, organizatorii estimând venituri de 74 de milioane de dolari (67 de milioane de euro) din vânzarea tichetelor, cu 14 milioane de dolari mai mult decât la ultima ediţie a Super Bowl. Pe site-urile specializate, un bilet se vinde şi cu 141.575 dolari (129.500 euro).

Se estimează venituri de 300 de milioane de dolari din transmiterea meciului în sistem Pay Per View în SUA, Canada şi Puerto Rico. Evenimentul ar putea ajunge în 3 milioane de locuinţe numai în SUA, mai mult decât la meciul Mayweahter-De la Hoya din 2007, care a fost vizionat în 2,5 milioane de gospodării.

Producătorul mexican de bere Cervecería Cuauhtémoc Moctezuma a plătit 5,6 milioane de dolari (5,12 milioane de euro) pentru ca marca sa, Tecate, să apară pe ringul luptei. Tecate a câştigat licitaţia oferind cu 400.000 de dolari mai mult decât rivala Corona.

Floyd Mayweather – Manny Pacpuiao LIVE VIDEO ONLINE: Centura ce va fi decernată învingătorului este fabricată din piele, conţine aur, argint şi 3.017 pietre preţioase, fiind realizată de 20 de artizani mexicani, care au lucrat la ea mai multe săptămâni. Pe centură sunt reproduse steagurile celor 167 de ţări afiliate WBC şi chipurile lui Pacquiao, Mayweather, Mohamed Alí şi José Sulaimán.

Extravaganţele lui Mayweather sunt numeroase. Dieta de 4.000 de euro pe zi, stiloul din aur de 18 carate, în valoare de 4.000 de euro, pentru semnarea contractului, cele trei protecţii bucale de 25.000 de dolari (23.000 de euro) fiecare sunt doar câteva dintre ele. Acestea din urmă sunt realizate cu foiţe de aur, cu diamante şi cu bancnote de 100 de dolari.

Pentru acest eveniment, jurnalişti din întreaga lume au solicitat peste 15.000 de acreditări. Prin comparaţie, la ultima ediţie a Jocurilor Olimpice au fost prezenţi 10.000 de ziarişti.

Potrivit analiştilor, „meciul secolului” va fi cel mai de succes eveniment sportiv din istorie. Impactul financiar total este imposibil de anticipat, la cele 500 de milioane de dolari (456 de milioane de euro) aşteptate din bilete, publicitate, drepturi TV, merchandising, adăugându-se veniturile ce vor fi aduse oraşului Las Vagas, caselor de pariuri etc.

Ce spun Mayweather şi Pacquiao despre Meciul secolului

Floyd Mayweather a declarat că duelul său cu filipinezul Manny Pacquiao este „meciul secolului” şi o confruntare pe care lumea nu trebuie să o rateze.

„A fost «un drum lung», dar am ajuns în acest punct. 2 mai, meciul secolului. Este cel mai bun împotriva celui mai bun, iar Pacquiao este unul dintre cei mai buni boxeri ai acestei ere. Este un meci pe care lumea nu trebuie să îl rateze, o confruntare incredibilă. Meci plin de acţiune. Mă dedic total, mă antrenez mult, îmi forţez limitele, pentru că nu mi-am dorit niciodată atât de mult să câştig un meci. Şi sunt sigur că şi Manny îşi forţează limitele, pentru că şi el îşi doreşte la fel de mult victoria”, a spus Mayweather, informează Daily Mail.

La rândul său, Manny Pacquiao a afirmat că speră să îi facă fericiţi pe fani la 2 mai: „Cred că pentru voi, fanii boxului, este ceea ce aşteptaţi de cinci ani. Meciul va avea loc şi ştiu că sunteţi foarte entuziasmaţi. Ne vom antrena amândoi foarte bine pentru acest meci şi vom face tot ce vom putea în 2 mai pentru a vă face fericiţi”.


Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Caniculă în toată România. Temperaturile vor arde
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Statul a luat banii românilor. Record istoric anunțat acum în România. Toată lumea plătește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Hezbollah a lansat zeci de rachete în nordul Israelului ca răspuns la un atac israelian
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?