CSU CRAIOVA – CSMS IAŞI LIVE VIDEO

CSU CRAIOVA - CSMS IAŞI LIVE VIDEO. Etapa a 31-a continuă sâmbătă cu două partide extrem de interesante în ecuația salvării de la retrogradare. CSMS Iași mai are nevoiem de doar trei puncte pentru a scăpa definitiv de griji, în timp ce Universitatea Cluj își joacă una dintre ultimele șanse la Ploiești, acolo unde nu a învins niciodată în întreaga istorie a campionatului.
Alina Costache
09 mai 2015, 10:48
CSU CRAIOVA - CSMS IAŞI LIVE VIDEO
CSU CRAIOVA – CSMS IAŞI LIVE VIDEO. Partida Viitorul – FC Dinamo se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 17.00 şi va fi transmisă în direct de LOOK TV şi DIGI SPORT.

Craiovenii au pierdut în precedentul meci jucat pe teren propriu, 0-1 cu FC Braşov, înfrângerea fiind doar a doua suferită acasă în stagiunea curentă. Totuşi, trebuie remarcat faptul că în 2015, an în care s-au mutat pe stadionul „Extensiv”, oltenii au bifat doar o singură victorie din postura de gazde, 3-0 cu U Cluj, în rest au patru remize (trei fărăr gol marcat) şi insuccesul cu „stegarii”.

CS U a înscris în 10 din cele 15 meciuri jucate pe teren propriu în ediţia curentă, în timp ce în opt din aceste jocuri nu au încasat gol.

De partea cealaltă, moldovenii au bifat trei victorii în sezonul 2014-2015 pe teren advers, 1-0 cu Rapid în toamnă, 3-0 cu Viitorul şi 2-0 cu Petrolul în retur.

CSMS era la finalul rundei precedente echipa cu cele mai multe meciuri fără gol primit (16)!

În tur, craiovenii s-au impus cu 3-1 în Copou, graţie dublei izbutite de Nuno Rocha şi a golului marcat de Tărnăcop, reuşita ieşenilor purtând semnătura lui Bole.

Este de subliniat faptul că preşedintele celor de la CSMS Iaşi, Florin Prunea se întoarce în Craiova, acolo unde-i întâlneşte pe Sorin Cârţu şi Emil Săndoi, antrenorul şi căpitanul alături de care a câştigat titlul cu „alb-albaştrii” în 1991. 

De asemenea, trebuie amintit și că directorul tehnic al oltenilor, Sorin Cârţu a antrenat CSMS în șapte jocuri din sezonul 2012-2013.

Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Cele șase zodii care vor avea noroc triplu în următoarele 6 luni. Vine perioada lor de aur, Berbecii și Balanțele, printre cele mai avantajate
Capital.ro
Dispare permisul auto. Se introduce Cardul My Number. Va intra în vigoare din 24 martie 2025
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
DailyBusiness
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de 60 de milioane de euro. Cât plătește anual pentru asigurarea aeronavelor sale
Adevarul
Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii
Spynews
Diandra de la Insula Iubirii și-a recuperat contul de Instagram, când nu mai avea nicio speranță. Ce s-a întâmplat cu profilul ispitei | FOTO
Spynews
De ce l-a acuzat Ema Oprișan pe Răzvan Kovacs că a abandonat-o, de fapt. Fostul concurent de la Insula Iubirii știa prin ce trece soția lui: ”Ajungem să oferim...”
Evz.ro
Zodiile care scapă de singurătate în octombrie. Iubirea este la un pas de ele
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ce mamă are Livian Pop! Soția lui Nelson Mondialu' a atras toate privirile la nunta fiului ei 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
Capital.ro
Doliu la Naționala României. A murit un mare campion: Îi vom onora moștenirea
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Prosport.ro
Ana Bogdan, imagini hot în costum de baie. Îi prieşte viața de femeie singură
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Cod portocaliu de ploi în Galați: cantități semnificative de precipitații în mai multe localități
MediaFlux
SE ÎNGHEAȚĂ PENSIILE DOI ANI! Răsturnare după RECALCULARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...