Ce spune data naşterii despre tine

Numerologii au aflat că data nașterii definește fiecare persoană în parte, chiar dacă acest lucru pare greu de crezut. Vezi ce spune data nașterii despre tine.
Alina Costache
09 mai 2015, 14:50
Ce spune data naşterii despre tine

Ce spune data nașterii despre tine:

Dacă te-ai născut pe…:
1: Ești o persoană puternică și independentă. Nimic nu îți poate sta în cale atunci când ai un scop precis. Țelurile tale devin tot mai mari, cu trecerea timpului.

2: Ești o persoană extrem de sociabilă, de veselă, care dăruiește mereu pozitivitate celor din jur. Îți place să însuflețești orice loc în care pășești.

3: Te pasionează arta, în special arta vizuală. Ești pasionată să arăți lumii ce comori cuprinde imaginația ta.

4: Nu există persoană mai disciplinată decât tine. Curățenia și rigoarea sunt două elemente fără de care nu acorzi nici măcar „Bună ziua!”.

5: Prietenii se bazează pe tine pentru că ești mama Omida. Nu doar că vezi viitorul cum nimeni nu-l poate prevede, dar oferi și soluții în timp record la toate problemele.

6: Fericirea pentru tine înseamnă timpul petrecut cu cei dragi, cu familia, cu prietenii, într-un mediu cât mai intim sau aproape de natură.

7: Narcisismul îți dă bătăi de cap. Ești o pesoană extrem de orgolioasă și te pronunți de fiecare dată asupra problemelor cu multă emfază.

8: Principalul tău talent este acela de a organiza lucrurile. Multă lume se bazează pe intuiția ta organizatorică, ce dă roade de fiecare dată.

9: Parcă ai venit de pe altă planetă. Visezi la o lume mai bună, mai fericită, în care contrastele să fie acceptate de toți și toți să se iubească.

10: Știi sigur că ve învinge. De fiecare dată când participi la o competiție sau te afli într-un concurs cu cineva, tu ești cel care va câștiga datorită mentalității tare de învingător.

11: Se spune de către numerologi că cei născuți în ziua 11 a lunii sunt cei aleși: iluminați, prețioși în abordare, vizinari, iubitori, plăcuți.

12: Ești o drama-queen și asta poate fi un lucru plăcut dacă știi să faci haz de necazul tău astfel încât să nu îi obosești prea tare pe cei din jur.

13: Ești norocos. Te nimerești mereu în situații în care ba primești bani, ba câștigi anumite posturi importante sau găsești persoane alături de care nu îți pierzi niciodată vremea.

14: Riști mereu. Pentru tine viața înseamnă a paria totul sau nimic. Joci pe o singură carte care poate să fie cea a eșecului sau ce a succesului spulberător.

15: Ești o persoană timidă, care trebuie să învețe în această viață să își construiască o încredere mai puternică în propriile forțe.

Citeste mai mult in Revista TEO

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Locul din Grecia unde turiștii sunt jefuiți pe bandă rulantă. Un român a pățit-o deja: ”Nu lăsați nimic la vedere”
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Meghan, atacată cu acid sau cu cuțitul, la Londra. Prințul Harry, scenariu incredibil
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Va fi noua ordine mondială! Viktor Orban, anunţ în România: Centrul dominant al lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Prăbușirea unui avion Su-34 în Volvograd și un elicopter Mi-28 în Kaluga au avut loc în acest weekend
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!