CSMS IASI-STEAUA 0-0 şi ASA TARGU MURES – OTELUL 1-2. STEAUA E CAMPIOANĂ!

DIGI SPORT LIVE: CSMS IASI-STEAUA şi ASA TARGU MURES - OTELUL ONLINE. CSMS Iaşi – Steaua şi ASA Târgu-Mureş – Oţelul Galaţi sunt meciurile care vor decide, astăzi, în ultima etapă din Liga I, campioana României la fotbal, ediţia 2014/2015.
Filip Stan
28 mai 2015, 09:47
CSMS IASI-STEAUA 0-0 şi ASA TARGU MURES - OTELUL 1-2. STEAUA E CAMPIOANĂ!

DIGI SPORT LIVE: CSMS IASI-STEAUA şi ASA TARGU MURES – OTELUL ONLINE

CSM Iaşi – Steaua LIVE VIDEO AICI

ASA – OTELUL LIVE VIDEO

GOOOOOOOOOOOL Otelul Galati!!! Echipa care a retrogradat le-a bătut pe ambele echipe aflate in lupta la titlu.

CSMS Iasi / Steaua se termina 0-0, la Tg. Mures, ocayie monumentala gabi Muresan, scoate porrarul de pe linia de gol din nou in prelungiri.

ASA – OTELUL:  1-1, momente dramatice, Otelul scoate de pe linia portii in ultimul minut

ASA – OTELUL:  1-1, GOOOOL!!! Tudorie a marcat cu capul, din centrarea lui Florin Cernat, care a executat excelent o lovitură liberă! ASA-OŢELUL 1-1!

CSMS IASI – STEAUA 0-0: Steaua ataca furibund, dar fără ocazii clare de gol.

CSMS IASI – STEAUA 0-0: „Autobaza” lui napoli rezistă si contraatacă periculos.

A inceput repriza secunda, probleme cu nocturna la Tg. Mures…Meciul s-a reluat fara probleme, ASA forteaza desprinderea. 

La pauză, ASA TG. MURES este campioana României

ASA – OTELUL:  1-0, GOOOOL Gabi Muresan din penalty

Min. 34: Adi Popa pătrunde pe partea dreaptă, dar centrarea sa este respinsă în corner de Mihalache

ASA – OTELUL: Ocazie imensă pentru ASA. Bumba scapă singur cu portarul celor de la Oţelul, dar a şutat slab, pe lîngă poartă

CSMS IASI – STEAUA: BARA ADI POPA, CSMS IASI – STEAUA ramane 0-0

ASA – OTELUL: Prima ocazie pentru ASA. Gorobsov a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, dar Caparco reţine

 CSMS Iaşi: Caparco – Ov.Mihalache, Fl.Plămadă, M.Ciucă, Ţigănaşu – Enescu, Mitici – Bosoi, Creţu, Ciucur – Golubovici 

Steaua:  Niţă – Rîpă, Tamaş, Varela, Toşca – Breeveld, Neagu – Popa, Stanciu, Chipciu – Ţucudean 

 ASA: Stăncioiu – Hanca, M.Constantin, Bejan, S.Ilie – G.Mureşan, N’Doye – Zicu, Cl.Voiculeţ, Bumba -Manolov 

 Oţelul: Abraham – Solomou, G. Miron, Sissoko, D. Popescu – Helder, Cucu, Brigido – L. Iorga, Cernat, Tudori

ECHIPELE PROBABILE

CSMS Iași: N. Grecu – Mihalache, Plămadă, Ciucă, Țigănașu – Bosoi, Al. Crețu, Enescu, Ciucur – L. Mihai, Golubovic

Antrenor: Nicolo Napoli

Steaua: Niță – Papp, Tamaș, Varela, Toșca – Breeveld, Neagu – A. Popa, Stanciu, Chipciu – Rusescu

Antrenor: Costel Gâlcă

Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă au stabilit arbitrii și observatorii meciurilor de joi, din etapa a 34-a a ediției 2014-2015 în Campionatului Național Liga 1.

CSMS Iași – FC Steaua, ora 20.00

Arbitri: Balaj Pavel Cristian (Baia Mare) – Artene Ovidiu (Vaslui),  Marchidanu Marius Cristian (Brăila) – Illyeş Adrian (Ploieşti), Mazilu Florin Ovidiu (Satu Mare) – Bârjac Gabriel (Zalău).

Observator FRF: Hîncu Florin (Braşov).

Observator LPF: Bucurescu Marian (Bucureşti).

ASA Târgu Mureș – FC Oțelul Galați, ora 20.00      

Arbitri: Bîrsan Marcel (Bucureşti) – Urzică Vladimir (Piatra Neamţ), Orbuleţ Mircea (Bucureşti) – Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe), Barbu Marian (Făgăraş) – Păunescu Florin (Râmnicu Vâlcea).

Observator FRF: Huzu Aron (Sibiu).

Observator LPF: Ilinca Viorel (Piteşti).

DIGI SPORT LIVE: CSMS IASI-STEAUA şi ASA TARGU MURES – OTELUL ONLINE

Steaua este pe primul loc cu 70 de puncte, cu două mai multe decât ASA, ocupanta poziţiei secunde. Dacă roş-albaştrii înving la Iaşi, sunt campioni orice s-ar întâmpla la Târgu-Mureş. Steliştii sunt campioni şi în cazul unei înfrângeri, cu condiţia ca şi ASA să piardă. Acelaşi scenariu şi în cazul unor rezultate de egalitate. În schimb, dacă Steaua pierde sau face egal şi Târgu-Mureş se impune, cei de la ASA vor ridica trofeul de campioni.

Cele două partide ale etapei a 34-a programate joi vor decide campioana actualei ediții. Combatantele, FC Steaua și ASA au doar varianta victoriilor în partidele de la Iași, respectiv, Târgu Mureș. Înaintea acestei etape Steaua are două puncte mai mult în clasament, dar meciul cu CSMS, revalația returului, nu este unul ușor. Greu va fi și pentru ASA, chiar dacă joacă acasă, deoarece Oțelul este în creștere de formă pe acest final de campionat.

CSMS IAŞI – FC STEAUA LIVE VIDEO

Partida CSMS – Steaua se va disputa joi, de la ora 20.00 şi va fi transmisă în direct de LOOK PLUS, DOLCE SPORT şi DIGI SPORT.

Moldovenii au pierdut ultimul meci jucat acasă, 0-3 cu CFR Cluj, asta după ce în precedentele opt jocuri în faţa proprilor suporteri înregistraseră șapte victorii la zero şi o remiză albă cu Rapid.

Doar două partide au pierdut bucureştenii pe teren advers în ediţia curentă, 0-1 la Târgu Mureş (26.10.14) şi 1-3 la Târgu Jiu (15.03.15). După înfrângerea în faţa gorjenilor, au urmat în deplasare cinci victorii şi o remiză.

– 27 august 2012, CS Vaslui-Steaua 3-1: a fost ultima înfrângere suferită de „roş-albaştrii” în deplasre în faţa unei formaţii din zona Moldovei, iar precedentul joc în care nu au luat toate punctele s-a consemnat pe 8 decembrie 2013, 1-1 la Galaţi.

Steaua şi CSMS s-au întâlnit în Liga 1 prima dată în ediţia 2012-2013, atunci când bucureştenii s-au impus în ambele partide, 3-0 la Iaşi (Chipciu dublă, Rocha) şi 3-1 în Ghencea (Chipciu, Pintilii, Tatu / Claudiu Tudor). Tot cu victoria „roş-albaştrilor” s-a încheiat şi ultimul meci din campionat, cel din tur, scor 1-0, marcator fiind Szukala în prelungiri.

Drumul steliştilor spre cele două finale din 2014-2015 a trecut de fiecare dată prin Copou, 1-0 în optimile Cupei României şi 3-0 în sferturile Cupei Ligii Adeplast, competiţie pe care aceştia au şi câştigat-o în premieră. La toate cele trei partide din sezonul competiţional curent, pe băncile celor două formaţii s-au aflat Nicolo Napoli, respectiv Constantin Gâlcă.

ASA TÂRGU MUREȘ – OŢELUL GALAȚI LIVE VIDEO

Partida ASA – Oțelul se va disputa joi, de la ora 20.00 şi va fi transmisă în direct de LOOK PLUS, DOLCE SPORT şi DIGI SPORT.

Sezonul fantastic trăit de mureşeni se încheie în faţa propriilor fani, cei care nu au cunoscut gustul înfrângerii echipei lor favorite pe teren propriu, singurele formaţii care au plecat cu câte un punct fiind U Cluj, în prima rundă şi Astra, la finalul anului trecut.

– 5.000 de spectatori/meci a fost media ardelenilor în acest sezon de Liga 1 pe arena Trans-Sil, locul 5 în clasamentul biletelor vândute.

De partea cealaltă, campionii din 2011 iau drumul ligii secunde, de unde speră să revină cât mai repede, iar pentru îndeplinirea obietivului aceştia au pornit reconstrucţia echipei, bazată pe tineri precum Miron, Cucu, Tudorie sau Stoian.

Doar două succese au bifat oţelarii în deplasare în ediţia curentă, 0-1 la Piatra Neamţ (22 octombrie 2014) şi 1-2 pe terenul Stelei.

Cinci meciuri s-au disputat în Liga 1 între ASA şi Oţelul, fiecare grupare trecându-şi în cont câte două victorii.

– Prima partidă a avut loc pe 16 august 2010, Oţelul-ASA 1-0, marcator fiind Liviu Antal din penalty. În returul ediţiei 2010-2011 s-au impus mureşenii antrenaâi atunci de Ioan Ovidiu Sabău graţie golului izbutit de Diego Ruiz. În stagiunea următoare, a fost 2-1 pentru moldoveni pe terenul ardelenilor şi 0-0 la Galaţi. În fine, ultima dispută directă din campionat, cea din 7 decembrie 2014, s-a încheiat cu 2-0 pentru ASA (Gabi Mureşan, Ioan Hora).

CSMS IASI STEAUA va fi arbitrat de Cristian Balaj, care va fi ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene şi Marius Marchidanu, în timp ce Adrian Illyeş şi Florin Mazilu vor fi asistenţi suplimentari. Rezervă va fi Gabriel Bârjac. Observatorii partidei CSMS IASI STEAUA, care începe la ora 20:00 şi va fi LIVE VIDEO laDIGI SPORT şi DOLCE SPORT, vor fi Florin Hîncu şi Marian Bucurescu.

Click aici pentru a vedea CSM Iaşi – Steaua

ASA TARGU MURES OTELUL GALATI LIVE VIDEO DIGI SPORT DOLCE SPORT

CSMS IASI STEAUA este meciul de 30 de milioane de euro pentru STEAUA. Atât poate încasa gruparea bucureşteană dacă ia campionatul şi se califică în grupele UEFA Champions League. Până atunci, STEAUA trebuie să treacă de CSMS IASI, în ultimul meci al sezonului din Liga I.

CSMS IASI STEAUA. Dacă bate pe terenul lui CSMS IASISTEAUA este campioană pentru a treia oară consecutiv în Liga I, indiferent de rezultatul duelului dintre ASA Târgu Mureș și Oțelul Galați.

CSMS IASI STEAUA, meci care va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, va decide campioana României. STEAUA este lider, cu două puncte peste ASA Târgu Mureş, în timp ce CSMS IASI nu mai are griji legate de retrogradare. CSMS IASI anunţă că jucătorii săi vor evolua pe cea mai mare primă din istorie, 250.000 de euro, astfel că fiecărui jucător din lot i-ar reveni în jur de 10.000 de euro, bani care depăşesc orice salariu lunar. De unde ar veni aceşti bani? În cazul unui succes contra celor de la STEAUACSMS IASI ar urca un loc în clasament, astfel că cei 250.000 de euro ar proveni din diferenţa pe care ar încasa-o clubul din drepturile TV.

DIGI SPORT LIVE: CSMS IASI-STEAUA şi ASA TARGU MURES – OTELUL ONLINE

CSMS IASI STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT DOLCE SPORT. Antrenorul lui CSMS IASI, Nicolo Napoli, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că se aşteaptă ca elevii săi să dea totul pe teren în partida cu STEAUA. „Ştim că STEAUA vine aici să câştige meciul şi să devină campioană, dar şi noi avem obiectiv o clasare între primele zece echipe şi pentru asta avem nevoie de un rezultat pozitiv. Am vorbit cu băieţii şi le-am spus că nu mi-au plăcut prestaţiile lor din ultimele două meciuri şi că mă aştept de la ei să arate determinarea din celelalte partide disputate în acest retur de campionat. Trebuie să dăm sută la sută pe teren cu STEAUA şi să câştigăm. Avem o primă promisă pentru o clasare între primele zece echipe şi cred că asta trebuie să-i motiveze în plus. Nu există primă specială pentru jocul cu STEAUA„, a spus Nicolo Napoli înainte de meciul CSMS IASI STEAUA, care va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT şiDOLCE SPORT.

CSMS IASI STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT DOLCE SPORT. Preşedintele CA al FC STEAUA, Valeriu Argăseală, a declarat, marţi, că jucătorii formaţiei roş-albastre se vor mobiliza pentru a câştiga partida din deplasare cu CSMS IASI. „Echipa este în stare să se mobilizeze la acest ultim meci, mai ales că acum depindem doar de noi. Eu zic că joi se vor disputa meciurile aşa cum s-au disputat şi în penultima etapă, iar cei mai buni să câştige. Şi cei mai buni o să fim noi”, a spus Valeriu Argăseală, despre meciul CSMS IASI STEAUA.

CSMS IASI STEAUA, echipele probabile

CSMS IASI: Caparco – Mihalache, Ciucă, Plămadă, Ţigănaşu – Mitic, Enescu – Ciucur, Creţu, Bădic – Golubovic. Rezerve: Grecu, Markovic, Olah, Bosoi, Coşereanu, Boiciuc, Crengăniş. Antrenor: Nicolo Napoli.

STEAUA: Cojocaru – Râpă, Tamaş, Varela, Toşca – Breeveld, L. Filip – Ad. Popa, Rusescu, Stanciu – Chipciu. Rezerve: Arlauskis, Luchin, Papp, Guilherme, I. Neagu, Iancu, Ţucudean. Antrenor: Costel Gâlcă.

CSMS IASI STEAUA, partida care decide titlul în Liga I, se joacă, joi, de la ora 20:00, şi va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

 

DIGI SPORT LIVE: CSMS IASI-STEAUA şi ASA TARGU MURES – OTELUL ONLINE Anti-Steaua

Dacă la contracandidatele la titlu e linişte şi nu se şicanează înaintea meciurilor din această seară, la Iaşi şi la Galaţi se poartă moda anti-Steaua. Preşedintele executiv al echipei CSMS Iaşi, Florin Prunea, spune că la Iaşi e sărbătoare şi speră să bată Steaua şi ASA să ia titlul.

„Dacă aveam stadion de 50.000 de locuri îl umpleam. E o cerere incredibilă de bilete, e o sărbătoare pentru oraş. Este un meci al onoarei şi al demnităţii pentru tot ce înseamnă Iaşi. Este presiune, dar nu avem nimic de pierdut. E clar că la Steaua sunt probleme, inclusiv în ceea ce priveşte antrenorul. Trebuie să profităm. La nici un club din lumea asta nu am auzit ca un antrenor, când câştigă toate cele 3 trofee, să fie anunţat că este schimbat în timpul competiţiei. (…) Nu ascund faptul că vreau să ia Târgu-Mureş campionatul. (…) Am înţeles că secretarul general (Iustin Ştefan, n.r.) o să vină la Iaşi cu trofeul. Eu i-am zis să stea aici (la Bucureşti, n.r.), că vine de pomană, că nu are pe cine să premieze”, a spus Prunea la Dolce Sport.

La Galaţi, echipa retrogradată, deşi afirmă că îşi va apăra corect şansele împotriva ASA, antrenorul Florin Marin le taxează steliştilor aroganţa şi le aminteşte meciul direct, când i-au învis chiar la Bucureşti cu 2-1, în etapa a XXVII-a.

„Este ultimul joc al nostru în Liga I, vom încerca să scoatem maxim. Ne jucăm şansa, dar nu va fi uşor. ASA Târgu-Mureş este o echipă bună, cu jucători de calitate, mai au ceva şanse la titlu, dar, după părerea mea, destul de mici. Cei de la Steaua ne-au tratat de sus în meciul direct, au considerat că le va fi uşor şi aţi văzut că am relansat campionatul. Şi la Târgu-Mureş mergem să jucăm, sper să facem un joc bun, în caz contrar nu avem nici o şansă. Nu suntem motivaţi de nimeni, este vorba doar despre orgoliul nostru să încheiem bine acest campionat, cu un rezultat pozitiv”, a declarat Marin.

DIGI SPORT LIVE: CSMS IASI-STEAUA şi ASA TARGU MURES – OTELUL ONLINE Primă la Iaşi

Retul Ligii I a fost foarte bun pentru CSMS Iaşi, sub tutela lui Nicolo Napoli reuşind să se salveze de la retrogradare. Potrivit „Gazetei Sporturilor”, conducerea le-a promis jucătorilor o primă imensă, cea mai mare din istoria echipei: 250 de mii de euro. Astfel fiecare fotbalist va încasa circa 10 mii de euro, sumă care depăşeşte orice salariu lunar la trupa din Iaşi. Dărnicia şefilor vine din faptul că dacă Iaşul câştigă, urcă pe locul 9, şi vor încasa cei 250 de mii de euro din drepturi de televizare.

DIGI SPORT LIVE: CSMS IASI-STEAUA şi ASA TARGU MURES – OTELUL ONLINE

Gigi Becali a anunţat că îl doreşte pe Mirel Rădoi la cârma Stelei din vară, poate în tandem cu actualul antrenor Costel Gâlcă. Becali a mai spus că nu a intervenit peste vreun tehnician dacă echipa juca bine, însă se laudă că dacă nu era el, Steaua nu mai avea şanse la titlu anul acesta.

“Dacă nu ar fi fost nevoie, nu m-aş fi băgat peste nici un antrenor. N-am mania asta să ies în evidenţă, doar că sunt banii mei şi trebuie să îndrept lucrurile atunci când nu merg bine. Săptămâna asta voi demonstra că dacă nu m-aş fi băgat într-o pauză, acum nu mai contam în lupta pentru campionat. Este vorba de trei puncte pe care le-am câştigat împreună. Nu-mi aduc aminte vreun moment în care am intervenit şi nu a mers bine. Peste tot este cum este la Steaua. În toată lumea e aşa, doar la cluburile care n-au patroni nu e aşa”, a declarat Becali la DigiSport.

DIGI SPORT LIVE DINAMO – STEAUA. Partida dintre DINAMO si STEAUA se va disputa duminica seara, incepand cu ora 21.00, si va putea fi urmarit, in format LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

DINAMO – STEAUA LIVE VIDEO:

Dinamo: T. Marc – Bărboianu, A. Marc, Bunoza, S. Filip – Nedelcearu, M. Cristescu – Matei, Alexe, Lazar – Niculae

Steaua: Arlauskis – Râpă, Varela, Toșca, Guilherme – Prepeliță, Breeveld – Popa, Stanciu, Tănase – Chipciu


DINAMO BUCURESTI  a fost invinsa in etapa precedenta la Targu-Jiu, unde a pierdut cu scorul de 3-2 meciul cu Pandurii. Formatia antrenata de Stoican nu s-a omorat prea tare in partida cu gorjenii, fiind mai mult cu gandul la derby-ul cu STEAUA, care le poate salva sezonul. Dupa 29 de etape disputate, “alb-rosii” se afla pe un modest loc 8 in clasament, dar clubul fiind in insolventa oricum nu aveau drept de joc in cupele europene. Joi, patronul Ionut Negoita l-a adus pe Dinu Gheorghe in functia de presedinte, acesta avand ca obiectiv sa faca o echipa competitiva pentru sezonul urmator, care sa se bata la titlu.

STEAUA BUCURESTI n-a scapat de ceea ce i-a fost frica, fiind invinsa pe “Arena Nationala” cu scorul de 1-0 de ASA Targu-Mures, rezultat in urma caruia a coborat pe locul 2 in clasament. Formatia condusa de Constantin Galca este la 5 puncte de ardeleni, care au si rezultatele directe in favoarea lor, dar si un meci in plus, astfel ca daca vor face egal sau vor pierde si derby-ul cu DINAMO, ros-albastrii risca sa piarda titlul. Stelistii au doar varianta victoriei in disputa cu marea lor rivala, dar cu siguranta vor primi o replica pe masura, pentru ca dinamovistii vor face tot ce le sta in putinta sa-i impiedice in lupta pentru titlu. “Cainii rosii” s-ar impaca cu suporterii daca ar reusi o victorie si sunt cu totii optimisti, mai ales ca STEAUA a devenit o echipa de pluton, dupa ce a ramas in iarna fara Szukała, Sanmartean si Keserü, iar recent i-a pierdut si pe Tamas, Papp si Rusescu.

UNICUL DERBY este, fara indoiala, cel mai asteptat meci al etapei si, in ciuda faptului ca se  vor afla fata in fata in fata ocupantele locurilor 8 si 2, este posibil orice rezultat. DINAMO n-a mai batut-o pe STEAUA pe teren propriu din 2010, in timp ce in deplasare a fost mai mereu umilita in ultimele sezoane indiferent de competitie. Tinand cont de forma celor doua echipe, egalul pare cel mai probabil, desi ar fi un rezultat foarte rau pentru campioni.

DINAMO BUCURESTI l-a pierdut pe Nicolae Grigore, care a fost eliminat la Targu-Jiu in meciul cu Pandurii, fiind suspendat o etapa de Comisia de Disciplina a FRF. Vor lipsi si Ricardo Machado si Boubacar, ambii accidentati, in schimb va reveni dupa suspendare Stefan Barboianu.

DINAMO BUCURESTI are o singura victorie in ultimele 8 etape,”alb-rosii” castigand in retur 15 puncte din 36 posibile.

STEAUA BUCURESTI are trei accidentati Paul Papp, Gabriel Tamas si Raul Rusescu. Papp si Rusescu au fost operati si vor rata ultimele 5 etape, in timp ce Tamas va fi recuperat abia peste doua etape. Conform echipei medicale sunt sanse ca Papp sa poata juca totusi in finala Cupei Romaniei (cu “U” Cluj) si finala Cupei Ligii (cu Pandurii Tg Jiu).

STEAUA BUCURESTI are o singura victorie in ultimele 5 etape, “ros-albastrii” castigand in retur doar 17 puncte din 36 posibile.

DINAMO – STEAUA este cunoscut sub numele de UNICUL DERBY, MARELE DERBY sau DERBY de ROMANIA si reprezinta cel mai palpitant duel din istoria fotbalului autohton. Rivalitatea si orgoliile dintre cele doua echipe, dar si dintre suporteri a depasit, de multe ori, dreptunghiul verde, indiferent ca disputele au fost gazduite in Templu, Groapa sau 23 August, mai actual National Arena.

DIGI SPORT LIVE DINAMO – STEAUA. In cele 131 de derby-uri de pana acum din campionat, DINAMO a obtinut un numar de 45 de victorii, fata de 40 ale STELEI, in timp ce 46 de partide s-au incheiat nedecis. Golaverajul, insa, este favorabil stelistilor, cu 180-173. Dintre cele 67 de partide in care STEAUA a fost gazda, ”ros-albastrii” au castigat 25, alte 23 s-au incheiat la egalitate, iar DINAMO a obtinut victoria in 19 partide. Primul meci dintre cele doua formatii s-a jucat pe 21 noiembrie 1948, cand DINAMOinvingea pe CSCA in deplasare cu scorul de 1-0. STEAUA (CCA) a castigat abia in al cincilea meci cu DINAMO, pe 6 mai 1951, cu 2-1, pe teren propriu.

In aceeasi ordine de idei, DINAMO nu a mai reusit sa o invinga pe STEAUA in ultimele zece confruntari directe:

25 mai 2011: Dinamo – Steaua 1-2, in finala Cupei Romaniei
5 decembrie 2011: Dinamo – Steaua 1-3, Liga 1
17 mai 2012: Steaua – Dinamo 3-2, Liga 1
4 noiembrie 2012: Steaua – Dinamo 3-1, Liga 1
10 mai 2013: Dinamo – Steaua 0-2, Liga 1
11 august 2013: Dinamo – Steaua 1-2, Liga 1
1 martie 2014: Steaua – Dinamo 1-1, Liga 1
27 martie 2014: Steaua – Dinamo 5-2, Cupa Romaniei
17 aprilie 2014: Dinamo – Steaua 1-1, Cupa Romaniei
31 octombrie 2014: Steaua – Dinamo 3-0, Liga 1.

STEAUA vs DINAMO, all-time:

Victorii STEAUA: 56

Remize: 47

Victorii DINAMO: 54

Golaveraj: 231-215.

In campionat:

Victorii STEAUA: 40

Remize: 46

Victorii DINAMO: 45

Golaveraj: 180-173.

DINAMO – STEAUA. CRISTI BALAJ (43 ani) a mai arbitrat de sase ori in cariera sa DERBY de ROMANIA: un meci s-a terminat la egalitate, STEAUA impunandu-se de trei ori, iar Dinamo de doua ori. Primul derby condus de CRISTI BALAJ a avut loc pe 19 mai 2002, cand Steaua si Dinamo incheiau la egalitate, 2-2. Este pentru prima oara cand BALAJ conduce UNICUL DERBY atat in tur, cat si in retur. In data de 31 octombrie 2014, ros-albastrii se impuneau cu 3-0 (Szukala, Papp si Keseru)

Data                     Meciul (Competitia)

noiembrie 2002   Steaua – Dinamo 2-2 (campionat)
noiembrie 2003   Dinamo – Steaua 3-0 (Cupa Romaniei)
iulie 2005              Steaua – Dinamo 2-3 (Supercupa Romaniei)
decembrie 2011    Dinamo – Steaua 1-3 (campionat)
august 2013          Dinamo – Steaua 1-2 (campionat)
octombrie 2014     Steaua – Dinamo 3-0 (campionat).

DINAMO – STEAUA. Tinand cont de faptul ca UNICUL DERBY a fost considerat intotdeauna un meci cu grad ridicat de risc, Jandarmeria Romana va trimite la National Arena aproximativ 600 de jandarmi la care se vor adauga si stewarzii firmei de paza care asigura ordinea la meciurile de pe teren propriu ale echipei Dinamo. La ora partidei sunt asteptati la stadion aproximativ 20-25 mii de oameni.

DINAMO BUCURESTI – STEAUA BUCURESTI (echipe probabile):

DINAMO BUCURESTI:T. Marc – Barboianu, A. Marc, Bunoza, S. Filip – Elhamed, Cristescu – C. Matei, Alexe, Grozav – M. Niculae . Antrenor: Flavius Stoican.
ACCIDENTATI: Ricardo Machado, Boubacar.
SUSPENDAT: Nicolae Grigore.

STEAUA BUCURESTI: Arlauskis – Rapa, Varela, Tosca, Guilherme – Prepelita, Bourceanu – Ad. Popa, Chipciu, Tanase – Tucudean. Antrenor: Constantin Galca.
ACCIDENTATI: Tamas, Papp, Rusescu.
SUSPENDATI: – 

ARBITRI: CRISTI BALAJ (Baia Mare). Asistenti: VALENTIN AVRAM (Bucuresti), CEREI ALEXANDRU (Cluj). Aditionali: CATALIN POPA (Pitesti) si ADRIAN COJOCARU (Galati). REZERVA: DANIEL MITRUTI (Craiova). OBSERVATOR ARBITRI: CORNEL SORESCU (Pitesti), OBSERVATOR DE JOC: PAUL MINCU (Bucuresti).

STADION: “NATIONAL ARENA” (Bucuresti)

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Animalul care poate trăi chiar și 500 de ani. Longevitatea sa i-a uimit pe oamenii de știință
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
Playtech.ro
Stațiunea din România, adorată de turiști! E o reală comoară! Vin de la mii de km să o viziteze!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Florin Salam, mesaj controversat. Ce le-a transmis manelistul tinerilor
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
O nouă tragedie pe litoralul românesc! O tânără în vârstă de 25 de ani s-a înecat după ce ar fi făcut sărituri de pe dig
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Diana Șoșoacă acuză AUR și Mănăstirea Petru Vodă de denigrare într-un conflict legat de creștinism și globalism
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!