Horoscop iunie 2015. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Horoscop iunie 2015. Nativa din Taur va fi destul de melancolică în această perioadă şi va tânji tot timpul după ceea ce îi lipseşte, mai ales pe plan sentimental.
Alina Costache
29 mai 2015, 13:09
Horoscop iunie 2015. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

HOROSCOP IUNIE 2015 GEMENI

Vei traversa o perioadă bună din punct de vedere sentimental luna aceasta, mai ales dacă ești singură în momentul de față. Șarmul tău poate cuceri pe oricine și vei fi surprinsă atunci când o persoană la care nu te aștepți se va îndrăgosti de tine. Faptul că ești modestă și poate nu îți vezi adevărata valoare va fi un plus pentru tine.

Luna iunie va veni cu unele realizări pentru tine, însă nu vei fi suprinsă pentru că așteptai acest moment de multă vreme. Este perioada ta de glorie în care toate eforturile depuse îți vor fi răsplătite.  După o lungă perioadă în care ai stat în umbră, acum este șansa ta să îți primești premiile.

Reușitele pe care le ai în această lună te vor umple de energie și te vor face să uiți de toate problemele pe care le ai. Cu toate acestea, nu trebuie să ignori ceea ce îți poate pune în pericol sănătatea, chiar dacă nu ai timp să îi acorzi o atenție deosebită acestui sector. Fără excese vei scăpa de orice grijă!

HOROSCOP IUNIE 2015 RAC

În această perioadă vei fi preocupată mai mult de sănătatea și de viața ta profesonală, lăsând pe ultimul loc sentimentele. Din fericire pentru iubitul tău, această situația nu va persista prea mult, spre sfârșitul lunii revenind la normal, poate chiar hotărâtă să te revanșezi. Încearcă să comunici mai mult cu persoana iubită!

Poți obține suma de bani dorită în această lună, însă trebuie să faci unele compromisuri pentru asta. Este foarte important să joci corect, altfel tot ce vei câștiga se va duce pe apa sâmbetei cu prima ocazie în care vei fi vulnerabilă. Ascultă de sfatul celor dragi!

Începi această lună nefiind într-o formă prea bună, unele probleme mai vechi de sănătate îți vor da bătăi de cap. Dacă digestia îți creează neplăceri de ceva vreme, ai face bine să te ferești de excese alimentare, dar și să renunți la vicii!

Multele activități pe care le vei avea în această lună te pot ajuta să cunoști o persoană cu adevărat deosebită. Dacă ești singură, spune da flirtului, indiferent dacă consideri că persoana în cauză este mult prea bună pentru tine. Astrele sunt de partea ta și te vor feri de dezamăgiri amoroase! Dacă ai o relație serioasă, există riscul ca unele probleme exterioare să vă afecteze.

HOROSCOP IUNIE 2015 LEU

Luna iunie vine cu unele rezolvări ale unor probleme financiare pentru tine, așa că nu ai motive de îngrijorare. Dacă ai strâns ceva facturi restante, acum ai ocazie de a ți le achita pe toate, ba chiar și de a-i ajuta pe cei din jurul tău dacă ți se cere acest lucru. Este un bun moment să îți pui economiile spre păstrare!

Reușitele de care te bucuri în această lună te vor umple de energie în această perioadă, dar îți vor oferi și șansa de a-ți trata mai atent probleme de sănătate cu care te confrunți. Cum situația financiară ți se va îmbunătăți, iar timpul liber va fi mai mare, o vizită la un doctor bun nu ar trebui să lipsească.

HOROSCOP IUNIE 2015 FECIOARĂ

Gelozia și posesivitatea caracteristice zodiei tale îți pot crea probleme în această perioadă, de aceea se recomandă prudență atunci când comunici cu iubitul. Dacă nu ești angajată în nicio relație, e posibil ca luna iunie să vină cu o aventură care se poate sfârși prost. Depinde doar de tine și de cât de impulsivă ești atunci când te hotărăști să faci ceva.

O sumă de bani importantă își va face simțită prezența printr-o moștenire sau un cadou din partea unei persoane din familie. Ai șansa de a-ți achita unele datorii mai vechi care îți stricau liniștea, ba chiar te poți răsfăța mai mult ca în mod normal prin ședințe de shopping sau relaxare la saloane de înfrumusețare. 

Ești pregătită pentru orice luna aceasta, așa că orice mică neplăcere cu care te vei confrunta își va găsi sfârșitul într-un timp foarte scurt. Este foarte important să nu ignori semnalele de alarmă pe care ți le transmite organismul, altfel vindecarea va fi mai greoaie.

HOROSCOP IUNIE 2015 BALANŢĂ

Vei traversa o perioadă foarte frumoasă alături de persoana iubită în această lună, și pare că vă înțelegeți dintr-o simplă privire. Nu e nevoie să depui eforturi pentru a fi liniște, totul vine de la sine și ești mai mult decât mulțumită de viața ta. Dacă ești singură îți place acest statut și nu intenționezi să îl schimbi prea curând.

Nu te aștepta să câștigi mai mulți bani datorită eforturilor pe care le depui la locul de muncă, dar nu îți pierde speranțe cu privire la unele afaceri mai vechi care ar trebui să se încheie. Chiar dacă le credeai pierdute, vei fi surprinsă să vezi ce schimbare bruscă se poate produce!

Ai grijă la ieșirile impulsive luna aceasta, îți pot crea neplăceri atât ție, cât și celor din jurul tău. Micile dureri de cap vor fi cu siguranță inevitabile dacă nu reușești să nu mai pui la suflet criticile și răutățile celor din jur. Încearcă să nu te implici emoțional în proiectele care ți-au fost repartizate.

HOROSCOP IUNIE 2015 SCORPION

Dacă ești singură, luna aceasta îți propui să schimbi această situație și să încerci să ai din toate câte puțin. Te simți neîmplinită fără un partener, căci de aventuri ai tot avut parte și vrei să pui punct. Încearcă să mai renunți la muncă pentru a-ți face timp și de viața ta personală!

Ai șansa de a câștiga mai mulți bani luna aceasta, însă ar trebui să apreciezi mai mult ceea ce ai. Ai muncit mult prea mult pentru ei și ai renunțat la atâtea ca să ajungi aici, de aceea nu ar fi indicat să arunci cu ei în stânga și în dreapta. Nu crede în vorbele celor din jur, cu siguranță aceștia vor să profite de tine!

Stresul și orele peste program din ultima perioadă își vor pune amprenta asupra organismului tău luna aceasta, și ai face bine să realizezi acest lucru și să iei măsuri. Învață unde trebuie să te oprești și încearcă să te relaxezi și să îți reîncarci bateriile. O minivacanță este tot ce îți trebuie!

HOROSCOP IUNIE 2015 SĂGETĂTOR

Vrei să mai copilărești și să te distrezi la maxim, de aceea luna iunie este perfectă pentru aventuri. Dacă ești singură, nimic nu te oprește să faci tot ce îți trece prin cap, însă trebuie să fii totuși calculată pentru a nu fi tot tu dezamăgită la final. Nu investi sentimente într-o relație pe care ai văzut-o pasageră încă de la început!

Nu o duci prea bine cu banii, cineva căruia ai să îi plătești o datorie va reapărea în peisaj luna aceasta. Dacă nu ai rezerve, e posibil să dai piept cu un stres inimaginabil. Presiunea din jur te va face să cedezi psihic, însă ajutorul celor din jur te va salva în cele din urmă.

Sănătatea nu îți va crea probleme luna aceasta, dar cu toate acestea nu ar trebui să faci tot ce îți trece prin cap. Fii prudentă, riscul de accidentări este mare! Dacă te păstrezi și te îngrijești acum, viitorul tău va fi unul liniștit.

Citeşte mai multe pe eva.ro

DailyBusiness
ANM anunță brumă, ceață și temperaturi deosebit de mici. VA NINGE!
Spynews
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Singurul cartier din București unde au locuit oameni în urmă cu mii de ani. Puțini știu unde se află
Capital.ro
Lege de la UE. România e obligată. Se aplică de la 1 ianuarie 2025
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Oferta momentului în România! iPhone cu 0 lei avans
Adevarul
Suma uriașă cu care se vinde vila arhitectului care a coordonat construcția sediului Primăriei Capitalei
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ce tort au avut la nuntă Lora și Ionuț Ghenu. Cei doi au organizat un eveniment spectaculos / FOTO
Spynews
Liviu Vârciu s-a sărutat cu altă femeie! Anda ce spune? Imaginile au fost filmate!
Evz.ro
Cel mai puternic drog pe care îl consumăm. Ne distruge lent, dar sigur
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
O tânără în vârstă de 27 de ani a murit la birou. Femeia a leșinat o dată, însă ar fi fost ignorată de superiori. Care este cauza decesului
Cancan.ro
Mario Fresh, primele declarații după despărțirea de Alexia Eram: 'A fost o decizie dificilă pentru amândoi!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Taxă obligatorie pentru români. Crește de aproape 3 ori: „S-a mărit și se va mări din ce în ce mai mult”
StirileBZI
Vor fi verificate aproape 4,6 milioane de pensii! Cine trebuie să dea banii înapoi
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...
substantial.ro
Iranul, acuzat de un val de comploturi de asasinat și răpire în Occident
MediaFlux
RĂZBOIUL s-a EXTINS! CAPITALA este SUB ASEDIU
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Delicii exotice dintr-o livadă din Buzău