Poziţionarea aluniţelor pe corp dezvăluie problemele cu care te confrunţi

In conformitate cu astrologia chineza, pozitionarea alunitelor pe corp ne permite sa aflam problemele cu care ne confruntam, starea de spirit, sanatatea si viitorul. Aceasta metoda este folosita de chinezi in medicina traditionala. Astrologii chinezi cred ca energia Qi (Chi), este activa in diferite perioade ale vietii iar varful acesteia sta intr-o aluna sanatoasa. In timpul perioadei de adolescenta numarul de alune creste, in perioada sarcinii se pot intuneca, iar dupa 40 de ani, ele pot sa dispara incet.
Alina Costache
12 iun. 2015, 14:11
Poziţionarea aluniţelor pe corp dezvăluie problemele cu care te confrunţi

Frunte 

O alunita in mijlocul fruntii subliniaza faptul ca ai probleme cu autoritatea si nu esti de acord cu superiorii sau cu parintii. Alunita de pe partile laterale ale fruntii este o caracteristica a unei persoane concentrate si energice. 

Sprancene 

O alunita ascunsa sub sprancene, simbolizeaza prosperitate. Alunitele „ascunse” sunt un semn de mai mare bogatie. Daca alunita este deasupra sprancenei, inseamna ca vei avea un flux constant de bani in viata ta. 

Pleoape 

O alunita pe pleoapa simbolizeaza certuri in familie si pierdere constanta de bani. Daca alunita este sub ochi, aceasta evidentiaza faptul ca esti o persoana extrem de sensibila. 

Obraji 

Aceasta alunita este caracteristica oamenilor singuri si a celor care cu greu isi intemeiaza o familie. Daca alunita este aproape de nas, asemeni actritei Merlin Monroe, acesta poate indica faptul ca persoana in cauza este predispusa la accidentari. 

Urechi 

In astrologia chineza urechile simbolizeaza caracterul, si, prin urmare, daca exista o alunita pe urechi, atunci vorbim despre o persoana cu o buna reputatie. Alunita din interiorul urechilor inseamna longevitate, pe partea de sus a urechii – inteligenta, iar o alunita pe ambele urechi este un semn de mare influenta. 

Nas 

Alunita de pe partea de sus a nasului subliniaza probleme in dragoste si instabilitate, iar o alunita pe podul nasului simbolizeaza probleme de acomodare. Aceasta poate fi si o caracteristica a oamenilor dependenti de munca, de asemenea. 

Barbie 

Persoanele care au alunite pe barba, sunt de obicei persoane incapatanate si insistente care au mereu dorinta de schimbare si deplasare. 

Gura 

Daca alunita este pozitionata deasupra buzei de sus, este un simbol al unei vieti privilegiate in timp ce o alunita sub buza inferioara sugereaza o viata de succes a urmasilor. 

Gat 

In conformitate cu astrologia chineza, gatul face legatura dintre viata spirituala si corp. Alunita situata pe gat poate opri fluxul de energie si poate conduce la dezamagire. Daca alunita este pe mijlocul gatului, aceast indica faptul ca esti o persoana cu un caracter salbatic, care poate avea o influenta negativa asupra celor din jur. 

Brate 

O alunita pe antebrat este o caracteristica a oamenilor plini de compasiune, iar in cazul in care alunita este pe partile superioare ale bratului inseamna ca esti o persoana care stie sa faca bani. 

Piept 

Alunitele care se regasesc in sona sanilor sau pieptului simbolizeaza putere si o pozitie inalta in societate sau in profesie. Daca alunita este pe sfarcuri, inseamna ca, copiii dumneavoastra vor avea succes in viata. 

Abdomen 

Alunitele apropiate de buric indica fericire in viata. 

Palme 

Alunitele de pe palme sugereaza ca esti un om foarte amabil si stii sa iti faci placuta prezenta oriunde te-ai afla. 

Spate 

Oamenii care au alunite pe spate duc, de obicei, sarcinile grele in viata lor. Ei muncesc din greu, astfel succesul este ceva inevitabil, dar au nevoie de mai mult timp pentru a-l realiza. 

Picioare 

Persoanele care au alunite pe picioare, sunt persoane carora le place sa experimenteze. In cazul in care alunitele sunt situate pe partea din spate a picioarelor, ne dezvaluie o persoana activa care ii place foarte mult sportul si miscarea. Persoanele care au alunite pe genunchi sunt persoane autoritare, cu un caracter puternic si care stiu cu adevarat ce vor de la viata. Aceste persoane nu au avut niciodata probleme financiare. 

Laba piciorului 

Persoanele cu alunite pe laba piciorului sunt persoane pacifiste care contribuie la crearea unei lumi mai bune. Aceste persoane nu ar face rau nimanui, fiind de o bunatate iesita din comun.

Sursa: secretele.com 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
O ciocolată l-a lăsat fără permis. E incredibil ce a pățit un șofer
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Prim-ministrul ceh critică dur „misiunea de pace” a lui Viktor Orban la Moscova și Beijing
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'