Dansatoarea care a supravieţuit incendiului din Constanţa, primul show VIDEO

A câştigat lupta cu moartea, iar acum s-a întors pe scenă. Vorbim despre tânăra care a scăpat ca prin minune cu viaţă din incendiul puternic de anul trecut, de la restaurantul din Constanţa. Atunci, trei colege ale ei au ars de vii. Dansatoarea încearcă acum să uite totul şi să-şi reia cariera. 
Alina Costache
19 iun. 2015, 06:41
Dansatoarea care a supravieţuit incendiului din Constanţa, primul show VIDEO

Nicole Buirencu este singura supravieţuitoare din incendiul în care au ars de vii trei tinere nevinovate. Se aflau în vestiar, după un număr de dans, urmau să intre din nou pe scenă. Tânăra constănţeancă a putut fi salvată deoarece se afla în apropierea uşii. Cu toate acestea, tânăra a fost internată luni întregi, după ce o suprafaţă de peste 50% a corpului a suferit arsuri.

Astăzi, tânăra şi-a revenit complet, ba mai mult decât atât, s-a întors pe scenă. Potrivit spynews.ro, în urmă cu câteva zile, Nicole a susţinut un spectacol într-un restaurant de la malul mării, unde a dansat după o pauză de un an. Într-o ţinută extrem de sexy, tânăra a lăsat în urmă episodul care i-au lăsat urme adânci pe trup şi suflet şi a învăţat să meargă mai departe.

La mai bine de un an de zile de la tragicul eveniment produs în restaurantul Beirut din Constanţa, atunci când trei tinere au ars de vii, mama uneia dintre fetele decedate, respectiv Nicoleta Cengher, o blamează pe supraviețuitoarea incendiului.

Mama victimei spune că supravieţuitoare ar fi putut să vorbească despre ce s-a întâmplat în noaptea fatidică la restaurantul Beirut. În schimb, tânăra a afișat doar „rânjete după tragedie”.

„Nu mai vreau s-o văd”, a transmis mama cântăreței.

„Dumnezeu să-i dea doar bine și fericire, însă de la ea am avut cele mai mari așteptări … Au fost toate patru în acel moment fatidic, dar putea măcar, din respect pentru fostele colege, să le posteze pe pagină un simplu „condoleanțe” dacă altceva nu vrea să spună …. Fără supărare pentru cei care mai postează pe paginile și în grupurile fiicei mele Nicoleta Cengher, pe aceea individă care nu a trimis „condoleanțe”, decât rânjete după tragedie … Nu mai vreau s-o văd! A 4-a nu are ce căuta alături de voi… ceea care nu știe nimic… a uitat… aș fi vrut să știu măcar ultimele cuvinte ale fiicei mele… de la tine”, a scris Mariana Sarkany.

CITEŞTE ŞI Patronii restaurantului din Constanţa, în care au murit ARSE trei dansatoare, sunt urmăriţi penal

Trei tinere au murit şi alte patru persoane au fost rănite la începutul lunii aprilie 2014 într-un incendiu izbucnit în restaurantul Beirut din Constanţa. Focul, care a afectat o clădire cu două etaje în care mai funcţionau un pub şi un cazino, a fost stins de pompieri după mai bine de cinci ore.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa, focul a izbucnit la restaurantul Beirut din centrul Constanţei, în jurul orei 22.40, flăcările extinzându-se cu rapiditate în toată clădirea în care se aflau câteva zeci de persoane. În imobilul respectiv mai funcţiona un cazino, iar la etaj era amenajat un pub în care se defăşura un concert rock.

Cele trei fete care au fost găsite carbonizate într-un vestiar al restaurantului sunt Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă, cunoscută ca Micky, dansatoare de bellydance şi Nicoleta Vasiliţeanu.

Vezi şi: Le vei DANSA ÎNGERILOR, PRINŢESĂ: Cine erau animatoarele care au murit în Clubul Beirut din Constanţa VIDEO

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
SE CONFISCĂ mașinile pe loc. Regulile se aplică deja LA GRANIȚA cu România
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Alegeri în Statele Unite, Joe Biden renunță la cursa prezidențială
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Dentista din Brăila își cunoștea presupusul ucigaș! Mama bărbatului a făcut dezvăluiri inedite + unde s-ar fi aflat el când
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
ESTE ILEGAL să îți repari propria MAȘINĂ. Se consideră infracțiune
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Traian Băsescu: România nu poate ajuta Moldova cu trupe fără renunțarea la neutralitate
MediaFlux
LUMEA intră în RĂZBOI! RUSIA a ANUNȚAT după GESTUL NATO
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'