TRENCIN – STEAUA 0-2: Prima victorie a lui Rădoi

Pentru Steaua, partida cu Trencin a fost a treia oficială în noul sezon. Campioana României a mai disputat Supercupa României, pierdută în faţa celor de la ASA Târgu Mureş, scor 0-1, şi prima etapă din Liga I, 0-0 cu Petrolul pe teren propriu.
Filip Stan
14 iul. 2015, 18:03
TRENCIN - STEAUA 0-2: Prima victorie a lui Rădoi

Trencin debutează în noul sezon în partida cu Steaua. Campioana Slovaciei va disputa prima partidă din campionat în acest weekend, sâmbătă, în deplasare, cu Zemplin Michalovce. Ca şi Steaua, Trencin a reuşit eventul în sezonul trecut, iar conform regulamentului din Slovacia, Supercupa nu s-a mai disputat.

TRENCIN – STEAUA este live video AICIAICI şi AICI.

Echipele de start

Trencin: Semrinec – Cogley, Ramon, Rundic, Lawrence – Lobotka, Bero, Rabiu – van Kessel, Jairo, Guba
Steaua: Cojocaru – Papp, Tamaș, Varela, Guilherme, – Muniru, Breeveld – Ad. Popa, Stanciu, Chipciu – Tade

Antrenor: Mirel Rădoi
Rezerve: Niță, Rîpă, Hamroun, Toșca, Tudorie, Tahar, Iancu

Marius Niculae la Dolce: „Dacă nu trece de Trencin, Steaua va ajunge ca echipele în insolvență!” 

 

Marius Niculae e convins că la Steaua vor urma vremuri foarte grele dacă va fi eliminată de Trencin.

Fostul atacant al lui Dinamo crede că fără încasările din Liga Campionilor, Steaua ar putea ajungea ca alte echipe aflate în insolvență, precum Dinamo, Petrolul sau CFR Cluj.

„Daca nu vor trece mai departe, traim vremuri grele, majoritatea echipelor sunt in insolventa si cred ca aici se va ajunge si la Steaua.

Din punctul meu de vedere, e bine ca o sa fie acolo cu celelalte echipe, cu Dinamo, dar pentru fotbalul romanesc nu ar fi bine”, a declarat Marius Niculae la Dolce Sport.

Despre Tamaș: „Gabi a avut o accidentare foarte grava. A fost greu pentru el sa ajunga la capacitate maxima. Eu cred ca si-a revenit si va juca la adevarata sa valoare. Dupa parerea mea, el e cel mai bun fundas de la Steaua. Eu am jucat si cu Varela, il cunosc…„.

Partida Trencin – Steaua va fi arbitrată de o brigadă din Spania, condusă la centru de Alejandro Hernandez. El va fi ajutat la cele două linii de Teodoro Sobrino şi de Cesar Garcia Fernandez. Arbitru de rezervă va fi Iglesias Villanueva.

Delegat UEFA la meciul Trencin – Steaua va fi francezul Claude Runavot, iar observatori de arbitri Laszlo Vagner din Ungaria.

Steaua este considerată favorită în partida cu Trencin, cu o cotă de 2,25 la victorie. Un egal are cota 3.40, iar o victorie a gazdelor are cota 3.00. Bookmakerii consideră că se vor marca puţine goluri în partida Trencin – Steaua şi oferă cota 1,65 pentru evenimetul sub 2,5 goluri marcate. Un meci cu cel puţin trei goluri marcate are cota 2,10. Cel mai probabil scor în partida Trencin – Steaua este de 1-1, cu o cotă de 6,25.

TRENCIN-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV LIGA CAMPIONILOR. Steaua începe marţi aventura europeană, obiectivul declarat al campioanei României fiind calificarea în grupele Ligii Campionilor. Până acolo însă drumul este lung şi greu, pe banca tehnică fiind instalat un antrenor fără experienţă, pauza de vară a fost atât de scurtă încât relaţiile de joc încă nu s-au sudat, iar echipa a început sezonul cu un joc sub aşteptări şi fără să obţină vreo victorie.

Citeşte şi TRENCIN STEAUA din CHAMPIONS LEAGUE este LIVE VIDEO (ora 21:30) la PROTV

TRENCIN-STEAUA LIVE VIDEO PRO TV LIGA CAMPIONILOR. În aceste circumstanţe, deşi Steaua porneşte favorită, deznodământul „dublei” cu Trencin stă sub semnul întrebării. Pentru jocul din această seară Mirel Rădoi îl are la dispuziţie şi pe aatacntul francez Gregory Tade, care a semnat luni cu Steaua, însă este puţin probabil ca acesta să fie folosit din primul minut. Partida se va juca de la ora 21.30 şi va putea fi urmărită LIVE TEXT şi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net.

Echipele probabile:

AS Trencin: Semrinec – Madu, Klescik, Rudinic, Gogley – Lobotka, Bero, Ibrahim – Jairo, Wesley, Van Kessel. 

Steaua: Cojocaru – Papp, Tamaș, Varela, Toșca – Muniru, I. Neagu – Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu – G. Iancu.

TRENCIN STEAUA este meciul care va exclude una dintre echipe din Europa. Cine bate, merge în turul III preliminar din CHAMPIONS LEAGUE, iar cine pierde iese din competiţiile europene. TRENCIN contra STEAUA se joacă la Zilina, de la ora 21:30, LIVE VIDEO la PROTV.

TRENCIN – STEAUA este live video AICIAICI şi AICI.

TRENCIN STEAUA, echipele de start:

Trencin: Semrinec – Gogley, Ramon, Rudinici, Madu – Ibrahim, Lobotka, Bero – Guba, Jairo, Van Kessel.

Antrenor: Martin Sevela
Rezerve: 
Chovac, Skovajsa, Koolwijk, Holubek, Wesley, Janco, Klescik.

Steaua: Cojocaru – Papp, Tamaș, Varela, Guilherme, – Muniru, Breeveld – Ad. Popa, Stanciu, Chipciu – Tade.

Antrenor: Mirel Rădoi
Rezerve: 
Niță, Rîpă, Toșca, Tudorie, Neagu, Tahar, Iancu.

TRENCIN STEAUA va fi condus la centru de către spaniolul Alejandro Hernandez. Acesta este arbitru internațional din 2014 și n-a mai arbitrat niciodată un meci din CHAMPIONS LEAGUE. În schimb, are o experiență bogată în Primera Division, acolo unde obișnuiește să arate de obicei destul de multe cartonașe galbene.

Citeşte şi TRENCIN – STEAUA LIVE VIDEO la PRO TV în turul II preliminar din CHAMPIONS LEAGUE

TRENCIN STEAUA se joacă pe arena „Pod Dubnom” din Zilina, oraș aflat la aproximativ 80 de km distanță de TRENCIN. Probabil că meciul se va juca cu casa închisă, dar oricum stadionul are o capacitate de doar 12.000 de locuri. Se anunță 21 de grade la ora meciului TRENCIN STEAUA și nu este exclus să plouă.

TRENCIN STEAUA ECHIPELE PROBABILE

TRENCIN: 24. Semrinec – 15. Madu, 37. Klescik, 3. Rudinici, 17. Gogley – 29. Lobotka, 21. Bero, 10. Ibrahim – 11. Jairo, 25. Wesley, 9. Van Kessel.

Antrenor: Martin Sevela
Rezerve: 30. Chovac, 2. Skovajsa, 8. Koolwijk, 14. Holubek, 19. Guba, 22. Ramon, 27. Janco.

STEAUA: 12. Cojocaru – 6. Papp, 30. Tamaş, 33. Varela, 13. Toşca – 11. Muniru, 26. I. Neagu – 77. Ad. Popa, 10. N. Stanciu, 7. Al. Chipciu – 80. Iancu.

Antrenor: Mirel Rădoi
Rezerve: 1. Fl. Niţă, 2. Rîpă, 15. Tade, 16. Guilherme, 17. Tudorie, 21. Breeveld, 23. Tahar.

TRENCIN STEAUA LIVE VIDEO. Slovacii de la TRENCIN au aflat abia la conferinţa de presă de luni de noul atacant al celor de la STEAUA, Gregory Tade. „Un atacant de origine franceză? Sună bine, mulţumesc că m-aţi informat! Nu ştiam încă, vă mulţumesc din nou că mi-aţi spus, chiar nu auzisem”, a spus Martin Sevela, antrenorul celor de la TRENCIN, înaintea meciului cu STEAUA din CHAMPIONS LEAGUE. „Nu se pune problema să fim noi favoriţi, STEAUA joacă an de an în cupele europene, sunt campionii României de 26 de ori, ceea ce este mare lucru, cu siguranţă ei sunt favoriţi în această dublă manşă”, a mai afirmat antrenorul lui TRENCIN.

TRENCIN STEAUA. Cu doar o zi înainte de meciul cu TRENCINSTEAUA l-a legitimat pe Gregory tade, golgheterul ultimei ediţii a Ligii I. „E cea mai fericita zi din viata mea. Eu vreau sa dau primul gol al Stelei din acest sezon, vreau sa sparg eu gheata pentru echipa. De ce nu? Vreau sa joc desi n-am dormit toata noaptea pentru ca am negociat. Nu s-a decis inca numarul, nu asta problema”, a declarat Gregory Tade înainte de TRENCIN STEAUA.

TRENCIN STEAUA PRO TV. Din cauză că Mirel Rădoi nu figurează ca antrenor principal în acte, italianul Massimo Pedrazzini a vorbit cu presa înainte de TRENCIN STEAUA, meci care va fi, marţi, de la ora 21:30, LIVE VIDEO la PROTV. „Știm ce înseamnă miza, drumul spre calificarea în UCL, suntem conștienți că nu este ușor, dar am pus mult accent pe această dublă cu TRENCIN. Am căutat destule informații, chiar dacă ei nu au început încă campionat. Nu ne uităm că dubla reprezintă două meciuri. Miza este foarte importantă, iar STEAUA are destui jucători valoroși și cu experiență în această competiție. Știm ce trebuie făcut!”, a declarat Massimo Pedrazzini, înainte de TRENCIN STEAUA LIVE VIDEO PROTV.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Au interdicție. A intra intrat în vigoare de pe 18 iulie 2024
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Drum de mare viteză în România. Traseul pornește din București
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Suspendare permis auto, 30 de zile. Este ilegal în sensul giratoriu, chiar dacă ești singur pe șosea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalii republicani cer demisia lui Joe Biden după retragerea sa din cursa pentru realegere
MediaFlux
Se MODIFICĂ VÂRSTA de PENSIONARE! Simona Bucura Oprescu a anunțat EXACT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'