Horoscopul săptămânii 20-26 iulie: Află previziunile pentru zodia ta

HOROSCOP: Nativa din Peşti va avea parte numai de evenimente frumoase în această perioadă, însă o suprinză din partea iubitului va ieşi în evidenţă.
Alina Costache
19 iul. 2015, 19:27
Horoscopul săptămânii 20-26 iulie: Află previziunile pentru zodia ta

RAC

Cu siguranţă este o săptămână bună pentru cuceriri, mai ales dacă nu ai un partener stabil. Dacă eşti totuşi angajată într-o relaţie serioasă, ai face bine să nu îi dai motive de gelozie partenerului. Este un moment bun pentru flirt, însă nu pentru relaţii serioase de lungă durată. 

Nu vei avea parte de reuşite în această perioadă, însă nici nu se poate spune că o duci rău. Situaţia profesională ori financiară rămâne aceeaşi, indiferent dacă încerci sau nu să aduci câteva schimbări. Este important să îmbini utilul cu plăcutul pentru a merge cu drag la muncă! 
Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, ci din contră eşti mai plină de energie ca oricând. Secretul tău este că ştii când trebuie să te opreşti şi foarte rar depăşeşti limitele. Nu eţti adepta exceselor, iar cei din jurul tău te admiră pentru stilul tău de viaţă.
 
LEU
Încearcă să nu ţii tot ce simţi doar pentru tine, altfel partenerul tău nu va ştii să se poarte şi nu îşi va da seama unde greşeşte. Deşi toate femeile speră ca iubiţii lor să ştie tot fără să fie nevoite să ofere explicaţii, acest lucru se întâmplă destul de rar. Dacă eşti singură, renunţă la ruşine şi abordează pe cineva drag!
 
Ai toate şansele ca în această săptămână să primeşti veşti bune cu privire la un proiect în care eşti implicată. Banii ar putea să se înmulţească pe măsură ce te implici mai mult, aşa că nu acţiona cu reţinere atunci când vrei un lucru din tot sufletul. Fii atentă la persoanele cu mai multă experienţă decât tine, sfaturile lor îţi pot fi de ajutor.
 
Ai un tonus bun în această săptămână, iar energiile pozitive din jurul tău te vor determina să fii şi tu aşa. Veştile bune vin neîncetat şi te umpli de speranţe chiar până la punctul de a te surprinde singură. Încearcă să rămâi totuşi cu picioarele pe pământ pentru a nu trece prin dezamăgiri.
 
FECIOARĂ
Încearcă în această perioadă să nu neglijezi pe nimeni, nici familie, nici iubit, dar nici prieteni. Este un bun prilej pentru a te împăca cu cineva, însă este foarte important să renunţi la orgoliu şi să nu aştepţi ca altcineva să ia iniţiativa. De tine depinde tot ce se va întâmpla în această săptămână!
 
Este foarte important să te gândeşti la viitorul tău în această săptămână şi să începi să faci orice pentru a ţi-l asigura financiar. Banii pot fi o problemă atunci când nu ştii să îi gestionezi cum trebuie, aşa că alege pe cineva de încredere şi roagă-l să îţi ţină evidenţa. Fii precaută!
 
Nu îţi irosi energia inutil în această perioadă, altfel rişti să nu mai ai vlagă fix atunci când ai nevoie. Este important să ştii unde trebuie să te opreşti, posibil ca atunci când organismul îţi transmite semnale de alarmă să fie deja prea târziu. Nu te juca cu sănătatea mai ales dacă te ştii sensibilă!
 
BALANŢĂ
Indiferent de problemele pe care le vei întâmpina în această perioadă, energia ta te va ajută să rămâi mereu cu zâmbetul pe buze. Cu cât eşti mai pozitivă, cu atât ţi se vor întâmpla lucruri frumoase. Este important să discuţi deschis cu partenerul, fără jigniri ori urlete pentru a vă demonstra supremaţia!
 
Săptămâna aceasta ai toate şansele să primeşti mai mulţi bani decât meriţi, însă trebuie să fii corectă până la capăt şi să îi împarţi cu cei cu care ai făcut echipă. Evoluezi simţitor în carieră, dar nu doar pe meritul tău, aşa că satisfacţia nu va fi maximă.
 
Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă eşti mai irascibilă decât de obicei. Încearcă să nu te enervezi din orice, altfel îţi vei face rău singură. Cei din jurul tău cu siguranţă nu îşi propun să te calce pe coadă, însă tu iei totul mult prea personal.
 
SCORPION
E posibil ca partenerul tău să se simtă ignorat în această perioadă, şi ce-i drept, te dedici prea mult vieţii profesionale. Chiar dacă ai multe de făcut la serviciu, este important ca atunci când ajungi acasă să laşi totul în urmă şi să vă ăuteţi relaxa împreună. Dacă eşti singură, te bucuri de această situaţie şi profiţi pentru a-ţi urma ţelurile.
 
Îţi place să munceşti în echipă, iar săptămâna aceasta vei primi exact acel impuls de care ai nevoie pentru a continua ceea ce ai început. Este o perioadă bună pentru investiţii, dar cu condiţia ca niciodată să nu rămâi fără câteva economii puse deoparte.
 
Eşti stresată şi acest lucru se vede prin nivelul tău de energie, dar şi prin lipsa iniţiativei de socializare. Dacă fizic stai bine, psihic nu se poate spune acelaşi lucru. Încearcă să duci o viaţă mai echilibrată dacă vrei ca problemele de sănătate să nu îţi strice planurile!
 
Citeşte mai multe pe eva.ro

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Stațiunea perfectă pentru pensionari în august. E ferită de aglomerație, are ape termale, peisaje frumoase și foarte puțini români știu de ea
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Rămași împreună după Insula iubirii, s-au etalat pe plajă. Dovada clară că leșinul n-a contat! Nici inelul amanetat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Șoferii cu permis auto categoria B nu au voie, sub nicio formă. Legea interzice, fără excepție
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Viktor Orban critică Occidentul și prevede un viitor dominat de Asia și Rusia
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!