Erou internaţional: Drasius Kedys, tatăl care şi-a răzbunat fetiţa sodomizată de pedofili din cercuri înalte

Drasius Kedys a devenit un veritabil erou internațional, după a decis să răzbune violul comis asupra fetiței sale de 4 ani de un grup de oameni protejați de sistemul corupt din Lituania.
Iulian Tudor
23 iul. 2015, 18:07
Erou internaţional: Drasius Kedys, tatăl care şi-a răzbunat fetiţa sodomizată de pedofili din cercuri înalte

Drasius Kedys, proprietarul unui mic magazin de blănuri, și-a făcut singur dreptate, în 2008, iar povestea lui a impresionat o lume întreagă. Bărbatul a murit în 2010, dar povestea lui şi a fetiţei sale a făcut înconjurul lumii şi nu a fost uitată nici în ziua de azi.

Fiica lui, Deimantela avea numai 4 ani când s-au întâmplat incredibilele şi abominabile fapte ale unor oameni sus-puşi şi ale unei mame complet denaturate. Era în 2008, când Drasius, care obţinuse custodia fetiţei, dar era obligat să o lase săptămânal şi în compania mamei ei, a aflat chiar de la fetiţa lui ce se întâmpla cu ea când mergea la sfârşit de săptămână să îşi viziteze mama.

Micuţa i-a spus că, ori de câte ori mergea la mama ei, era acolo un bărbat pe care îl chema Andrius, care o atingea, o mângâia și o supunea la acte greu de descris. Ea l-a rugat să nu o mai ducă acasă la mama ei, Laima Stankūnaitė, care îl părăsise pe Drasius. Mai mult, fetiţa i-a povestit că acolo mai veneau doi bărbaţi, Jonas şi Aidas, care o luau cu ei, din când în când şi o duceau la un hotel.

Bărbaţii care făcuseră un pact cu mama fetiţei, să le-o împrumute pentru distracţie în schimbul banilor – câte 4000 de euro pe lună – făceau parte din cercurile înalte ale societăţii lituaniene, unul dintre ei fiind politician, iar altul, judecător.

Aflând toată povestea şi cine erau autorii, Drasius i-a identificat pe pedofili şi a încercat să dea grupul de indivizi pe mâna justiției. Dar nu a avut succes, din cauza judecătorilor şi procurorilor corupţi, care au refuzat să îi facă dreptate.

Atunci, Drasius s-a hotărât să-şi facă el singur dreptate, după un an în care se luptase cu morile de vânt. Mai mult, tatăl fetiţei a fost criticat chiar de cei care trebuia să îi facă dreptate, pentru că publicase pe Internet o înregistrare video în care Deimantela povestea ceea ce i se întâmpla ori de câte ori se ducea la mama ei. De asemenea, bărbatul a trimis scrisori parlamentarilor, prin care cerea să i se facă dreptate, dar totul a fost în zadar.

Deja era prea mult pentru el. În octombrie 2008, Drasius a pus mâna pe armă şi a plecat în căutarea pedofililor. În data de 8 octombrie, l-a ucis pe judecătorul Furmanavicius, cu trei gloanţe, două pe care i le-a tras în organele genitale şi unul în cap. Apoi a executat-o pe sora fostei lui prietene criminale, nimeni alta decât mama fetiţei, aflând că era complice la ceea ce făcea sora ei.

Singurul care a scăpat a fost Andrius Usas, politicianul pedofil. Dar Drasius s-a dus după el, la sediul partidului, unde a detonat mai multe bombe, dar şi la Oficiul pentru Protecţia copilului din Vilnius, unde a făcut acelaşi lucru.  Apoi a fugit. Ulterior, politicianul Usas a fost găsit înecat.

Drasius a dispărut 2 ani, timp în care a fost dat în urmărire generală, iar în aprilie 2010 a fost găsit mort într-o locuinţă situată în apropiere de Kaunas, iar potrivit altor surse, într-un rezervor de apă.

Dar nici după moarte nu a avut linişte. Sistemul judiciar lituanian a refuzat să îi facă dreptate. Cauzele oficiale ale decesului său au fost schimbate de mai multe ori. O dată s-a spus că ar fi murit de frig, altădată că murise înecat cu propria sa vomă, iar un alt rezultat a fost acela că ar fi ingerat o substanţă nocivă. Procurorul nu a dat niciun verdict de „crimă”, excluzând categoric această ipoteză.

Iar aceeaşi justiţie care refuzase să îi facă dreptate de la bun început, s-a dovedit a fi cât se poate de cinică a decis ca fiica lui Kedys să fie reîncredințată mamei care o vânduse oamenilor influenţi. Operațiunea a implicat 300 de membri ai fortelor speciale de interventie lituaniene, care au atacat casa în care se ascundea fetița și, in ciuda scutului uman emotionant care a incercat sa se opuna acestei nemernicii, fiica fetiţa a fost luată cu forţa, sedată şi dusă într-un loc secret.
 
Chiar dacă nu şi-a văzut dreptatea cu ochii şi s-a sacrificat de dragul copileli lui, Drasius Keyds „trăieşte” pe reţelele de socializare, care îl consideră a fi un erou şi milioane de oameni din întreaga lume îl susţin şi dincolo de moarte.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!