CUTREMURĂTOR. O tânără a murit la scurt timp după ce a născut. Soţul este devastat: „Cum e posibil?”

Tragedie fără margini într-o familie din Satu Mare. O tănără de 30 de ani, aflată la cea de-a doua sarcină, a murit la la Spitalul Judeţean Satu Mare la scurt timp după ce a adus pe lume o fetiţă sănătoasă. În dimineaţa zilei de 23 iulie, tânăra, aflată în travaliu, a fost transportată cu ambulanţa la spital, fiind dusă direct la sala de naşteri. Din păcate, în decursul a doar câteva ore, Anca Cosma a făcut trei stopuri cardiace. Se pare că cel din urmă i-a fost fatal.
Marius Neagu
26 iul. 2015, 14:05
CUTREMURĂTOR. O tânără a murit la scurt timp după ce a născut. Soţul este devastat:

Soţul Ancăi a declarat, copleşit de durere, că nu îşi poate explica ce s-a putut intâmpla cu mama copiilor lui, în cele câteva ore pe care le-a petrecut în spital.

„Joi dimineață, în jurul orei 5.00, soţia mea a avut sângerări, motiv pentru care soacra mea a chemat ambulanța. Am vizitat-o pe Anca la spital și chiar am făcut câteva glume cu ea prin geamul de la maternitate”, a spus Răzvan Vezentan.

Bărbatul a povestit, pentru Vocea Transilvaniei, că în jurul orei 9 a primit un mesaj de la soţia sa, în care îi explica ce tratament i s-a administrat şi că aşteaptă naşterea în orice moment.

„Și am așteptat nașterea. Pe la ora 11 o asistentă a venit și m-a anunțat că a salvat fetița, dar mama este în stare gravă. Eu am întrebat ce s-a întâmplat, iar asistenta mi-a zis că mama a făcut stop cardiac și a făcut urgent cezariană pentru a salva fetița. În tot acest timp am așteptat cutremurat timp de 3 ore resuscitarea soției mele”, a declarat, cu ochii în lacrimi, sătmăreanul răvăşit de durere.

În jurul orei 13:30, am fost anunțat că fetița este în siguranță dar mama este in stare gravă în continuare. La orele 14:00 am fost anunțat că soția mea a murit. Întrebarea mea este : „Cum este posibil ca în 2015 să îmi duc soția sănatoasă să nască și să o aduc moarta acasă?”, se întreabă tânărul. 

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare, Constantin Demian, a declarat pentru Vocea Transilvaniei că tinerei i s-a făcut cezariană după primul stop cardio-respirator, pentru a salva viaţa micuţei.

„Imediat după ce a fost adusă, femeii i-a făcut rău, fiind constatat un stop cardio-respirator. S-a intervenit de urgenţă şi a fost decisă practicarea operaţiei de cezariană pentru salvarea fătului. După ce fătul a fost expulzat, o fetiţă cu o greutate de 3,100 kg, tânăra a făcut din nou stop cardio-respirator, dar a fost resuscitată şi dusă într-un salon. La scurt timp, a început să sângereze masiv, după care a făcut un stop cardiac neresuscitabil. În jurul orei 14:00, din păcate, a decedat. La nivelul Spitalului Judeţean s-a constituit o comisie de anchetă şi se aşteaptă rezultatul autopsiei. Femeia se afla la cea de-a doua naştere, şi era una dintre gravidele cu toate analizele şi controalele la zi”, a declarat Constantin Demian.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!