ASTROLOGUL MARIANA COJOCARU: Ce pericole ne pândesc în funcţie de zodie

Mariana Cojocaru, prezenta in platoul Teo Show, a vorbit despre pericolele ce pandesc fiecare zodie in perioada urmatoare, cand Venus este retrograd.
Alina Costache
28 iul. 2015, 15:40
ASTROLOGUL MARIANA COJOCARU: Ce pericole ne pândesc în funcţie de zodie

Berbec. Acest nativ va avea probleme pe panul sanatatii si cel al amorului. Vor fi 3 puncte slabe pentru acest nativ: Venus retrograd pana pe 31 iulie, copiii – mult mai atenti la educarea si comportamentul lor, si Luna Neagra. Atentie si la ce alimente consumati, infectii, virusi, caci Luna Neagra scade imunitatea.

Taur. Lucrurile nu stau foarte bine pe planul locuintei, iar ceea ce vei construi ziua, noaptea este posibil ca totul sa se naruie. Pe Venus retrograd lucrurile merg cu incetinitorul pentru acest tine, cu atat mai mult daca pleci la drum. Sa nu te miri de camera de hotel rezervata pentru vacanta, caci este posibil sa nu corespunda deloc cu cerintele tale.

Gemeni. Multe probleme se anunta pe tema comunicarii, iar vestile ce vin de la persoane indepartate este posibil sa afecteze si mai tare aceasta problema. Atentie mare si la vecini, mai ales daca parasiti casa si nu sunteti atenti la apa sau gaze. Astfel, ar trebui sa fiti linistiti daca rezolvati asta si spre finalul verii sa stati linistiti.

Rac. Marte va fi in constelatia Racului, ceea ce naste o multime de accidente, luxatii, deci atentie mare daca lucrati cu obiecte ascutite. Problemele stomatologice sau interventiile chirurgicale va vor da si ele batai de cap. Lasati pentru dupa 6 septembrie eventualele planuri pentru credite ori inchirieri de locuinte, caci Venus retrograd va va da toata viata peste cap.

Leu. Dupa 31 iulie, Venus revine in Leu. Acest nativ va fi destul de tafnos si se va certa chiar si cu cei dragi. Din acest motiv ar trebui sa dea dovada de mai multa diplomatie si sa nu toarne gaz pe foc, orice ar fi. Totul se poate rezolva pe un ton civilizat.

Fecioara. Se anunta vesti foarte bune, caci dupa 11 august Jupiter intra in Fecioara si schimba destinul acestui nativ, chiar daca pana pe 25 august, cat tine Luna Neagra, ghinioanele nu-l vor ocoli nici pe el. Astfel, dusul scotian (una calda, alta rece) il caracterizeaza cel mai bine pe acesta in perioada urmatoare .

Balanta. Afectiunile cronice sunt problema numarul 1, asa ca nu neglijati lucrul acesta, caci boala se poate agrava din septembrie. Dincolo de asta, exista tot felul de dusmani invizibili, ce pot veni de la locul de munca si chiar riscati sa ramaneti fara job daca nu sunteti agili. Atentie si iar atentie!

CITESTE pe REVISTA TEO SI: 4 zodii pline de venin

Scorpion. Nu are el treaba cu Venus retrograd, insa nici nu va mai fi la fel de norocos. Tot ce trebuie sa faca pentru a trece de momentele mai grele este sa-si sune prietenii, iar acestia il vor ajuta indiferent de situatie.

Sagetator. Atentie mare la relatia cu sefii. Increzatori si optimisti, acestia pot intra in dizgratia superiorilor, mai ales daca nu sunt atenti. Asta inseamna ca planul de vacanta poate fi dat peste cap. Merita sa faca si ei un sacrificiu pentru a-si pastra locul de munca, caci pot pleca in concediu si din septembrie.

Capricorn. Poti pune lejer apa la rece langa un Capricorn, caci acesta va avea o postura glaciara si va fi mult mai exigent. Cu toate ca nu este o perioada ce va tine foarte mult, Venus nu va fi deloc de partea lor acum. Daca stiti un astfel de nativ, stati langa el si aratati-i ca va pasa.

Varsator. Nu ar trebui sa plecati la drum pana pe 25 august, caci toti vor fi cu ochii pe bunurile vostre pana la aceasta data. Venus retrograd va fi in sector matrimonial, iar relatie de suflet va fi una a prietenie si isi va pune amprenta asupra acestui nativ. Cei singuri vor avea parte de surprize placute pe plan personal.

Pesti. Sunt printre favoriti, caci doar pana pe 31 iulie vor avea ape tulburi. Dupa aceasta perioada, toate vor inflori, iar la capitolul sanatate cineva din familie va avea ceva probleme, insa se rezolva toate cu un tratament adecvat. Cei care sunt fideli si seriosi vor avea cumpana pe sanatate, iar cei care au obiceiul sa calce stramb este posibil sa le para rau ca au facut asta.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Tunelul în care niciun om nu va mai putea intra. 100.000 de ani este interzis accesul acolo. Unde se află și cum arată, de fapt
Capital.ro
Interzis pentru cei care au telefoane mobile. Te arestează imediat. Se dă lege
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Înlocuitorul natural pentru Ozempic. Descoperirea ce aduce fericire pentru mulți
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Datele persoanele ale sportivilor israelieni pentru Jocurile Olimpice Paris 2024 divulgate pe reţele sociale
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!