Piedone, ales în conducerea PC: Iarba verde de acasă să te rătăceşti în lume nu te lasă

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a reintrat în conducerea PC în calitate de preşedinte al Consiliului Naţional, funcţie nou înfiinţată, informează Mediafax. Preşedintele PC, Daniel Constantin, susţine că diferendele sale cu Piedone au fost depăşite. "Iarba verde de acasă să mă rătăcesc în lume nu mă lasă", i-ar fi spus Piedone lui Constantin.
Romania TV
07 apr. 2012, 10:35
Piedone, ales în conducerea PC: Iarba verde de acasă să te rătăceşti în lume nu te lasă

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost ales, în unanimitate, sâmbătă, de Congresul PC, în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al partidului. Cristian Popescu Piedone a declarat că a făcut totul pentru cetăţenii Sectorului 4 şi a spus că în 2016 va candida la Primăria Capitalei din partea PC.

„Salut decizia lui Cristian Popescu Piedone de a candida pentru un nou mandat la Primăria Sector 4 din partea PC. Nu este un secret că am avut divergenţe, dar am trecut peste aceste divergenţe şi astăzi formăm o echipă a partidului”, a afirmat preşedintele PC, Daniel Constantin, în deschiderea Congresului extraordinar al partidului.

El a spus că toată lumea l-a întrebat cum a reuşit să-l convingă pe Piedone, dar Piedone nu a plecat niciodată din partid. „Cristian Popescu Piedone nu a plecat niciodată din partid, el a spus, în momentul în care am discutat că: «Iarba verde de acasă să mă rătăcesc în lume nu mă lasă», a spus Constantin.

Piedone s-a arătat de acord cu preşedintele PC că „iarba verde de acasă să te rătăceşti în lume nu te lasă”, dar a ţinut să-i mulţumească lui Gabriel Oprea pentru ce a făcut pentru „cetatea Sectorului 4”.

„În acelaşi timp, nu vreau să mă credeţi un om care nu se poate uita în ochii dumneavoastră, îi mulţumesc domnului Gabriel Oprea pentru sprijinul acordat cetăţii Sectorului 4”, a spus Piedone, adăugând că a construit împreună cu Oprea un monument al eroilor căzuţi la datorie.

El i-a sfătuit pe cei care candidează la alegerile locale să stea alături de oameni, să nu promită, iar pe cei care sunt în funcţii să nu se laude cu ce au făcut.

„Ca primar în funcţie, vă pot spune celor care candidaţi la alegerile locale să staţi alături de oameni, să nu promiteţi. (…) Celor care sunteţi deja în funcţii vă spun să nu vă lăudaţi cu ce aţi făcut, să lăsaţi oamenii să vă laude. Lauda de sine nu miroase a bine”, a afirmat Piedone.

Piedone a adăugat că nu va face campanie în Sectorul 4, ci doar va veni la serviciu, pentru că ştie că cetăţenii vor vota pe cei care le va câştiga încrederea.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
S-a dat ordin în Ungaria. Ungurii te prind imediat. Șoferii români nu mai scapă
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
EXPIRĂ ACEȘTI BANI! Trebuie să fie folosiți până în luna octombrie
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Simona Halep a fost exclusă! Decizia luată acum de americani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
PENSIONARII NEMULȚUMIȚI de RECALCULARE, vizați DIRECT! URGENT trebuie să facă asta
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...