SIMONA HALEP, victorie superbă la Cincinnati. A câştigat în trei ore meciul cu Mladenovic

Simona Halep s-a calificat miercuri în turul trei al turneului de tenis de la Cincinnati, câştigând cu 7-5, 5-7, 6-4 în faţa jucătoarei franceze Kristina Mladenovic, numărul 40 în tenisul mondial. Partida a durat două ore şi 52 de minute. În setul secund al disputei, Simona Halep a ratat două mingi de meci.
Filip Stan
19 aug. 2015, 06:37
SIMONA HALEP, victorie superbă la Cincinnati. A câştigat în trei ore meciul cu Mladenovic

Simona Halep, numărul 3 mondial, s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Cincinnati (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 2.400.490 dolari, învingând-o în trei seturi, 7-5, 5-7, 6-4, pe Kristina Mladenovic. Meciul a durat două ore şi 52 de minute, iar Halep ar fi putut încheia victorioasă mai devreme, dacă n-ar fi irosit cele două mingi de meci pe care le-a avut în setul secund. A fost prima victorie obţinută de Simona Halep în faţa Kristinei Mladenovic, constănţeanca pierzând anterioarele întâlniri, ultima dintre ele vara aceasta, în sferturi la Birmingham.

Halep o va avea ca adversară în meciul următor pe câștigătoarea întâlnirii dintre Andrea Petkovic (Germania), cap de serie numărul 15, și Camila Georgi (Italia).

Accederea în optimile de finală îi asigură Simonei Halep un cec în valoare de 27.640 dolari şi 105 puncte WTA.

Click aici pentru a vedea meciul Simona Halep – Kristina Mladenovic

Cele mai importante momente ale meciului:

Game 34 Simona Halep îşi câştigă serviciul al 15 şi se impune cu 7-5, 5-7, 6-4!

Meciul este întrerupt temporar, Mladenovic cere intervenţia medicului. Franţuzoaica primeşte îngrijiri pe teren.

Game 33 Game la 15 făcut de Mladenovic, dar ambele jucătoare sunt epouizate. Simona Halep va servi pentru câştigarea meciului.

Game 32 Se joacă de două ore şi 37 de minute, iar Mladenovic acuză crampe şi abia se mai mişcă pe teren. Halep îşi câştigă serviciul la 15 şi are acum 5-3.

Game 31 Este rândul Simonei să facă break, la 30. Constănţeanca are acum 4-3.

Game 30 După ce atât Halep, cât şi Mladenovic şi-au câştigat serviciul, franţuzoaica a făcut break-ul, la 0, iar acum scorul este egal, 3-3.

Game 27 Fiecare jucătoare şi-a făcut serviciul, Halep are 2-1 în setul decisiv.

Game 25 Simona începe cu un break la 30. Are 1-0 şi pare hotărâtă să tranşeze repede setul decisiv, în favoarea sa.

Game 24 Mladenovic face break-ul şi câştigă setul secund. Au trecut fix două ore de la prime minge a meciului.

Game 23 Meciul se prelungeşte, Mladenovic are 6-5 acum. Franţuzoaica a contestat o decizie a arbitrului, pe care până la urmă a acceptat-o amuzată, glumind şi aruncând în acesta cu o minge de tenis.

Game 22 Simona ratează o a doua minge de meci, trimiţând în fileu. Apoi îşi pierde serviciul, iar scorul devine egal, 5-5.

Game 21 Simona a avut o minge de meci, dar Mladenovic a salvat-o şi a câştigat game-ul. 5-4 pentru Simona.

Game 20 Halep îşi face serviciul la 0 şi se distanţează la 5-3, aflându-se la un game de câştigarea meciului.

Game 19 Un nou break făcut de Simona, la 30, iar românca are pentru prima oară avantaj în acest set, 4-3.

Game 18 Simona revine de la 0-30 şi câştigă patru puncte la rând. 3-3 este scorul acum.

Game 17 Break la 0 făcut de Simona, care se apropie la 2-3.

Game 16 Meciul continuă sub semnul echilibrului, un nou game decis după egalitate la 40. Break Mladenovic, care conduce cu 3-1, dar franţuzoaica pare obosită. Ea a jucat un meci în plus faţă de Halep, la Cincinnati, eliminând-o în runda inaugurală pe Daniela Hantuchova.

Game 15 2-1 pentru Mladenovic, care îşi face serviciul, după cel mai lung game al meciului. De patru ori s-a consemnat egalitate la 40.

Game 14 Fiecare jucătoare şi-a făcut serviciul, 1-1 în setul secund.

Game 12 Halep încheie setul în stil de mare campioană şi îşi face serviciul la 0. 7-5, după 56 de minute de joc.

Game 11 Al şaselea break la rând, de această dată câştigat de Halep, care conduce cu 6-5.

Game 10 Un nou break. Mladenovic egalează din nou, după ce câştigă la 30 pe serviciul Simonei, 5-5.

Game 9 Şi acest game se încheie cu o dublă greşeală a lui Mladenovic, break Halep la 30. 5-4 pentru româncă, ea urmând să servească pentru câştigarea primului set.

Game 8 Meciul este foarte echilibrat şi extrem de disputat. Break Mladenovic, la 40, după ce Halep a salvat două mingi de break. Scorul este acum 4-4.

Game 7 Game-ul se încheie cu o dublă greşeală a lui Mladenovic, iar Halep face break-ul la 40 şi revine în avantaj, scor 4-3.

Game 6 Break Mladenovic, la 15, iar franţuzoaica egalează situaţia de pe tabelă, scor 3-3.

Game 5 Simona rămâne cu un break avans, conduce cu 3-2, după ce acest game este câştigat de Mladenovic pe propriul serviciu, la 30.

Game 4 Simona Halep îşi face serviciul la 15, 3-1.

Game 3 Trei mingi de break Simona Halep, însă Mladenovic le salvează pe toate trei! În cele din urmă franţuzoaica îşi face serviciul, 2-1 pentru Halep.

Game 2 Simona îşi face serviciul, la 30, şi se distanţează la 2-0.

Game 1 Partida începe cu Mladenovic la serviciu, 15-15. Break Halep, la 30. 1-0 pentru româncă!

Potrivit unui comunicat oficial, intalnirea dintre SIMONA HALEP si KRISTINA MLADENOVIC se va disputa, miercuri, dupa ora 18:30. Meciul SIMONA HALEP KRISTINA MLADENOVIC va fi LIVE VIDEO la DOLCE SPORT.

SIMONA HALEP KRISTINA MLADENOVIC. Simona Halep a postat pe Facebook o fotografie cu staff-ul său. Imaginea a adunat mii de like-uri.

SIMONA HALEP KRISTINA MLADENOVIC. Maria Sharapova si Serena Williams s-au retras de la Cincinnati. Astfel, Simona Halep poate ajunge pe locul 2 in clasamentul WTA daca ajunge in finala turneului. “E o decizie grea pe care a trebuit sa o iau. N-am avut suficient timp sa ma recuperez. M-am antrenat aici cateva zile, dar cred ca aceasta e cea mai isteata decizie, pentru a putea ajunge la US Open cat de sanatoasa pot. Nu cred ca era o tinta realistica daca as fi jucat aici” a declarat Maria Sharapova.

SIMONA HALEP KRISTINA MLADENOVIC. SIMONA HALEP intră direct în turul doi, în timp ce KRISTINA MLADENOVIC a trecut, marţi, cu scorul de 6-2, 6-1, de Daniela Hantuchova din Slovacia, locul 68 WTA, beneficiară a unui wild card, în primul tur. Partida a durat 56 de minute.

SIMONA HALEP KRISTINA MLADENOVIC. Simona Halep (23 de ani) este pe locul 3 WTA şi a abandonat, duminică, în finala de la Toronto din cauza unor probleme medicale. Kristina Mladenovic ocupa locul 40 WTA.

SIMONA HALEP KRISTINA MLADENOVIC. Simona Halep a primit suma de 227.640 de dolari după finala de la Toronto. Potrivit statisticii WTA, SIMONA HALEP a ajuns la 9.090.543 de dolari premii în carieră, ocupînd locul 36 în clasamentul banilor încasați de jucătoarele profesioniste de tenis de la înființarea WTA, în 1973.

SIMONA HALEP KRISTINA MLADENOVIC. Kristina Mladenovic a câştigat ambele partidei disputate până în prezent cu Simona Halep. Românca a fost învinsă în 2014, în prima manşă a turneului de la Paris, cu scorul de 7-6 (1), 6-4, de Mladenovic, iar anul acesta, în iunie, cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 (4), în sferturile de finală ale turneului de la Brimingham.

SIMONA HALEP KRISTINA MLADENOVIC. Tot miercuri seara va avea loc si meciul dintre Irina Begu si Anna Schmiedlova, de la ora 21:00. Si acest meci va fi LIVE VIDEO la DOLCE SPORT. De asemenea, în noaptea de miercuri spre joi, pe tabloul de dublu masculin de la Cincinnati va evolua şi perechea Horia Tecău / Jean-Julien Rojer (România / Olanda), cap de serie numărul 3, care va întâlni cuplul Alexander Peya / Bruno Soares (Austria/Brazilia). Meciul va fi ultimul de pe Arena Grandstand şi va începe în jurul orei 4:00.

SIMONA HALEP KRISTINA MLADENOVIC începe la ora 18:00 şi este LIVE VIDEO la DOLCE SPORT.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Descoperire uluitoare în spațiul cosmic. S-a identificat un “inel Einstein”
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Zodiile care își găsesc marea dragoste începând din 23 iulie 2024. Cupidon e de partea lor
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Desertul cu o explozie de gusturi. Nu te poți opri din mâncat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de caniculă în România! Zonele în care se vor resimți valul de căldură și disconfortul termic accentuat
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Cum Retragerea lui Joe Biden Din Cursa Prezidențială Afectează Strategia lui Donald Trump
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!