ELENA UDREA, la ICCJ. Fostul ministru nu crede că va scăpa de controlul judiciar: Puţin probabil VIDEO

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat, miercuri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde magistraţii decid dacă admit contestaţia la prelungirea măsurii de control judiciar impusă în dosarul Gala Bute. La plecare de la ICCJ, Elena Udrea a mărturisit că nu înţelege de ce trebuie să semneze la Poliţie de două ori pe săptămână, de vreme ce, oricum, merge la Parlament de patru ori pe săptămână.
Iulian Tudor
09 sept. 2015, 06:16
ELENA UDREA, la ICCJ. Fostul ministru nu crede că va scăpa de controlul judiciar: Puţin probabil VIDEO

Elena Udrea vrea să fie cercetată în stare de libertate. Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a judecat, miercuri, contestaţia Elenei Udrea la măsura controlului judiciar impusă în dosarul Gala Bute. „Miercuri se discută contestaţia la prelungirea măsurii de control judiciar. Sper să obţin un rezultat favorabil, dar este puţin probabil„, a declarat Elena Udrea.

La plecarea de la ICCJ, Elena Udrea le-a spus jurnaliştilor că le-a explicat magistraţilor că nu înţelege de ce trebuie să semneze la Poliţie de două ori pe săptămână, de vreme ce, oricum, merge la Parlament de patru ori pe săptămână.

Am adus ca argument faptul că merg la Parlament de patru ori pe săptămână, semnez acolo, este inutil să mai semnez şi la Poliţie de două ori pe săptămână. Orice măsură trebuie să aibă şi un scop, care este scopul pentru care trebuie să mă duc de două ori la secţia de Poliţie?

Al doilea argument a fost că eu nu am încercat să influenţez părţi din dosar nici măcar când eram ministru şi angajaţii erau chemaţi la DNA. Niciodată nu am întrebat de ce sunt chemaţi, ce sunt întrebaţi acolo. Cu atât mai puţin aş încerca acum să influenţez pe cineva.

Cred că trebuie reglementat foarte bine mersul acesta la poliţie, pentru că dacă sunt patru zile la Parlament, mai sunt şi persoană publică, presa vede că sunt acolo, ce rost are să mai vin la secţia de Poliţie„, a spus Elena Udrea.

Aceasta a mai precizat că nu are planuri să plece în străinătate. „Acum a început şi Parlamentul, iar concediul l-am făcut la Năvodari”, a precizat ea.

În dosarul Gala Bute, Elena Udrea este acuzată de abuz în serviciu şi spălare de bani în legătură cu organizarea evenimentului Gala Bute de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Aceasta a precizat, referitor la arestarea lui Sorin Oprescu, că „este foarte greu pentru cineva care este dependent de un tratament medicamentos”. „Condamnat la chinuri sigur este”, a completat Elena Udrea.

Citeşte şi: Elena Udrea, despre condiţiile grele din arest: „Pentru Sorin Oprescu este o condamnare la moarte”

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
Playtech.ro
Antena 1, anunț oficial! S-a aflat data: Când începe Asia Express 2024
DailyBusiness
În atenția tuturor clienților băncilor din România: se schimbă legislația. Care vor fi noile reglementări din 2025
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Revine o escrocherie celebră în România. A făcut furori acum două decenii
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Maghiarii ne dau lecții. Au făcut anunțul chiar în România. Umilința e prea mare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
David Popovici câștigă medalia de aur la proba de 200 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!