IPHONE 6 S şi IPHONE 6S Plus au fost lansate OFICIAL

IPHONE 6 S LIVE VIDEO: Apple organizează evenimentul de lansare a noului iPhone la Bill Graham Civic Auditoriom din San Francisco. 
Alina Costache
09 sept. 2015, 10:31
IPHONE 6 S şi IPHONE 6S Plus au fost lansate OFICIAL

UPDATE: IPHONE 6S şi IPHONE 6S PLUS AU FOST LANSATE OFICIAL! Tim Cook prezintă specificaţiile tehnice.

Apple spune că nimic nu mai este la fel, comparativ cu modelul anterior. Noul material folosit este aluminiul, display-ul are un nou tip de sticlă, obţinut printr-un proces care foloseşte schimbul de ioni. Multi Touch s-a schimbat şi a devenit 3D Touch, care permite o aprofundare a conţinutului. Apăsările mai lungi şi mai puternice de pe o poză, spre exemplu, o va deschide pe ecran. Asta te ajută să nu fii nevoit să sari dintr-o aplicaţie în alta.

iPhone 6S are un nou procesor A9, cu 70% mai rapid decât A8. Grafica se îmbunătăţeşte cu 90%, ceea ce face, împreună cu 3D Touch, ca Iphone 6S să fie un telefon mult mai bun pentru gaming. Controlul este mult mai simplu, dinamic, iar procesorul A9, care dispune de M9 direct pe cip, poate reda imagini la 60 de cadre pe secundă.

Camera nouă este de 12 megapixeli, o îmbunătăţire cu 50% la nivel de pixeli. Apple promite că noul său senzor nu va dezamăgi şi nu va scădea calitatea pixelilor. Noul iPhone poate realiza filmări la rezoluţie 4K.

Camera frontală, pentru selfie, are 5 megapixeli. Foloseşte display-ul pe post de FLASH şi poate identifica cel mai bun ton de culoare, cu ajutorul senzorului. Nu ai nevoie de lumină ambientală puternică.

Dispozitivele vor fi disponibile începând cu 25 septembrie, iar ambele modele iPhone 6S şi iPhone 6S Plus au acelaşi preţ de pornire, 199 dolari, cu abonament. iPhone 6 Plus şi iPhone 6 costă numai 99 dolari.

iOS 9 va fi disponibil de pe 16 septembrie. Noi tarife iCloud sunt disponibile, reduse la jumătate din preţul practicat până acum. 50GB costă 99 cenţi pe lună, iar 200GB costă 2,99 dolari pe lună. 1TB este 9,99 dolari pe lună.

***

Evenimentul de lansare a putut fi urmărit numai cei care au un dispozitiv iPhone, iPad sau iPod Touch. Pentru cei care au instalat Windows 10, streamul poate fi urmărit din browserul Edge. Cei care nu au posibilitatea de a urmări pot afla aici ultimele noutăţi.

Tim Cook a vorbit pentru început despre Apple Watch şi despre modul în care poate schimba modul de viaţă al utilizatorilor, cu funcţia Apple Pay, care este uluitoare. Potrivit Apple, dispozitivul are o rată de aprobare de 97%. În prezent sunt peste 10.000 de aplicaţii pentru Apple Watch, iar în curând va fi disponibilă şi aplicaţia Facebook Messenger.

Curelele Apple Watch. Acestea au fost realizate în parteneriat cu Hermes. Apple Watch va avea o versiune de culoare roz auriu şi o alta aurie, ambele din aluminiu. Este varianta care te scuteşte de plata a 10.000 de dolari, dar care arată aproape ca Apple Watch Edition.

Tim Cook a anunţat şi dispozitivul iPad Pro, „cel mai puternic iPad pe care l-am creat vreodată”. iPad Pro va avea 12 inch, grosime de 6,9 mm. Ecranul iPad Pro are 5,6 milioane de pixeli, ceea ce înseamnă mai mult ca MacBook Pro Retina. Lăţimea dispozitivului este egală cu înălţimea dispozitivului iPad Air, astfel că poţi rula două aplicaţii pe tot ecranul. „Este cel mai avansat display pe care Apple l-a creat vreodată”. Apple a integrat un procesor A9x 64-bit. Acest procesor este cu 80% mai rapid decât cipurile pentru PC-urile portabile.

Autonomia bateriei iPad Pro va fi de 10 ore, iar dispozitivul este dotat cu patru difuzoare, amplasate în colţuri, cu un nou port magnetic pentru transfer de date şi pentru încărcarea dispozitivului. Apple a creat şi un stylus pentru iPad Pro, denumit Apple Pencil.

Apple Pencil va avea un preţ de 99 de dolari. iPad Pro vine în variantele argintiu, auriu şi gri, iar preţul de pornire este de 799 de dolari. Ambele vor fi disponibile începând cu luna noiembrie.

iPad Air va avea acum un preţ de pornire de 399 dolari, iar iPad mini va costa 269 dolari. iPad Mini 4 este un dispozitiv nou şi este o versiune mai mică a iPad Air.

Tim Cook a prezentat noul Apple TV. Noua versiune este un echipament mai performant, iar platforma este nouă.

***

IPHONE 6 S LANSARE LIVE VIDEO: 7.000 au fost prezenti la lansarea oficiala, insa Apple nu va prezenta doar noile iPhone-uri, care urmeaza sa vina cu camera mai buna, cu 2GB memorie RAM, cu tehnologia Force Touch insa, din pacate, cu un design foarte asemanator cu predecesorul. Apple mai are cateva surprize pregatite. Iata ce ar urma sa prezinte Apple:
► iPhone 6s si iPhone 6s Plus – principala atractie a evenimentului, noul flagship Apple va fi un upgrade important de la foarte popularul iPhone 6.
► iOS 9 – noua versiune a sistemului de operare de pe device-urile Apple va fi lansat oficial. Anuntul la Worldwide Developers Conference, iOS 9 vine pe iPhone-uri incepand cu 4S si generatiile noi si pe toate iPad-urile incepand cu iPad 2.
► iPad Pro? – sunt sanse mari ca Apple sa lanseze o noua tableta cu diagonala de 12.9 inch
► un nou Apple TV – presa din SUA a anuntat ca va fi lansat noul Apple TV, acesta urmand sa se concentreze pe zona de gaming
► Watch OS 2 – sunt sanse ca Apple sa pregateasca un update al sistemului de operare pentru Apple Watch. Acest lucru nu este insa confirmat
Evenimentul incepe de la ora 20.00 si va fi live pe RomaniaTV.net.

IPHONE 6 S LIVE VIDEO: Evenimentul va avea în prim plan lansarea dispozitivelor iPhone 6S şi iPhone 6S Plus. Din toate informaţiile de până acum, stim că iPhone 6S va fi disponibil în trei variante de memorie internă: 16 GB, 64 GB şi 128 GB. 

Una dintre cele mai importante specificaţii ale iPhone 6S ar fi tehnologia Force Touch, pe care Apple a mizat foarte mult în toate campaniile de marketare a produselor sale. Compania caracterizează acestă tehnologie ca având “cea mai mare capacitate de depistare senzorială de la Multi-Touch”.

iPhone 6S: CAMERĂ DE 12 MEGAPIXELI

iPhone 6S va avea o cameră principală de 12 megapixeli cu capacitatea de înregistrare la rezoluţie 4K. Cu toate că este o îmbunătăţire de la 8 megapixeli, camera are mai puţin megapixeli comparativ cu dispozitivele flagship de la concurenţă, dar Apple ar miza pe calitatea şi claritatea senzorului.

Display-urile vor fi de 4,7 inch pentru iPhone 6S, respectiv 5,5 inch pentru iPhone 6S Plus. Elementul nou este tehnologia QHD care va înlocui full HD.

Ne aşteptăm ca la acelaşi eveniment, odată cu lansarea iPhone 6S şi iPhone 6S Plus, Apple să lanseze şi noul iOS 9, despre care am vorbit în mai multe articole şi care vine cu multe îmbunătăţiri.

Evenimentul Apple poate fi urmărit LIVE, dar dacă ai ratat imaginile, vei putea găsi informaţii suplimentare pe Noobz.

Potrivit unor statistici apărute recent, procesorul A9, cu care va fi dotat iPhone 6S, este mai slab comparativ cu Samsung Exynos M1.

Evident, toată lumea se aştepta ca viitorul iPhone 6S, echipat cu cel mai nouprocesor A9, să fie mai rapid comparativ cu vechiul procesor A8, dar un benchmark Geekbench 3 indică o creştere de numai 20%-30%. 

Benchmark-ul arată că procesorul A9 a obţinut un scor de 2090 la evaluarea single-core, iar scorul multi-core este de 3569.

Procesorul A9X, care va fi disponibil cel mai probabil pe iPad Air 3, a fost comparat şi a obţinut un scor de 2109 pentru single-core şi 5101 pentru multi-core.

Cu toate că procesorul A9 depăşeşte actualul procesor flagship al Samsung, respectiv  Exynos 7420, cu care este echipat Samsung Galaxy S6 şi Samsung Galaxy S6 Edge+, viitorul procesor Exynos M1 de la Samsung are un scor multi-core de 7497, care spulberă orice competiţie.

Acest scor nu poate decât să te ţină în priză pentru lansarea dispozitivului Samsung Galaxy S7, cu precizarea că nu avem siguranţa 100% că aceste benchmarkuri sunt reale, ci sunt doar zvonuri.

Cu toate că la exterior nu sunt schimbări majore de design, la interior este o cu totul altă poveste. 

Citeşte şi Apple începe să producă iPhone 6S Plus cu Force Touch

Au existat informaţii despre iPhone 6S şi despre funcţiile pe care dispozitivul le va avea, între care Force Touch, un display sensibil la presiune, ca fiind principal punct forte.

iPhone 6S: Cum va arăta viitorul smartphone Apple 

O sursă din lanţul de aprovizionare Apple a furnizat o serie de poze care ne oferă o privire de ansamblu asupra lucrurilor la care trebuie să aşteptăm de la iPhone 6S.

Design-ul este identic cu cel al iPhone 6 cu aceleaşi dimensiuni. După cum era de aşteptam, ori de câte ori Apple lansează un upgrade al unui dispozitiv existent, modificările sunt la performanţe, nu şi la design.

iphone 6S

Se poate observa şi din galeria foto că avem de-a face cu un dispozitiv identic cu cel de acum.

Altă structură de montare internă. După cum spuneam, cu toate că la exterior nu există modificări, foarte multe piese din interiorul dispozitivului au fost modificate, în special cadrul de montare al pieselor.

Citeşte şi Cum va arăta noul iPhone 7

Nu vom avea cameră cu sistem dual-lens. În ciuda informaţiilor şi a pozelor pe care le avem la dispoziţie, nu este exclusă posibilitatea acestui sistem pe noul dispozitiv. Cu toate acestea este puţin probabil ca Apple să monteze două lentile distincte pe dispozitiv.

Linia antenei este încă prezentă. Apple a aplicat pentru patentarea unei tehnici de a ascunde liniile de la antenă. Din pozele pe care le avem la dispoziţie, acest lucru nu se va schimba nici la dispozitivul iPhone 6S.

Citeşte şi iPhone se schimbă RADICAL! Vezi la ce renunţă Apple

Aceiaşi conectori, difuzoare şi microfoane de la modelul iPhone 6. În partea inferioară, dispozitivul rămâne neschimbat. Numărul şi poţiţia locaşurilor pentru difuzoare este acelaşi.  Este o veste bună pentru producătorii de accesorii şi carcase.

Vă vom ţine la curent pe măsură ce apar şi alte detalii despre dispozitivul iPhone 6S.

lansare iPhone 6S şi 6S Plus. Apple îşi va prezenta astăzi cele mai noi produse, în cadrul unei conferinţe care va avea loc la San Francisco. Evenimentul de lansare a iPhone 6S și 6S Plus are loc la ora 20.00 a României, la Bill Graham Civic Auditorium din San Francisco.

Lansare iPhone 6S live video. Apple prezintă pe 9 septembrie o inovaţie despre care spun că va revoluţiona industria gadgeturilor, urmând să rescrie standardele în materie de touch-screen.

Lansare iPhone 6S live video. Marea schimbare adusă de noile iPhone-uri se referă la integrarea tehnologiei Force Touch, care va permite gadgeturilor să recunoască trei tipuri diferite de atingere: o atingere ușoară, o apăsare și o apăsare mai puternică.

Lansare iPhone 6S live video. Dacă un utilizator va apăsa puternic pe locația la care vrea să ajungă, telefonul va începe imediat să-i arate traseul optim. Pe lângă Force Touch, telefonul va include o nouă carcasă, din Aluminiu 7000, ce nu se îndoaie, şi o nouă cameră foto, de 12 MP, senzorul fiind un RGBW produs de Sony, capabil să filmeze în 4K.

Lansare iPhone 6S live. Şi camera frontală a fost imbunătăţită. Aceasta va primi de asemenea un senzor cu rezoluţie mai mare, potrivit GadgetReport. Pentru selfie-uri în condiţii de iluminare slabă, Apple va adăuga o funcţie software în aplicaţia de cameră care va afişa o imagine complet albă pe display, care să ţină locul unui blitz.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Opt persoane și-au pierdut viața într-un incendiu devastator într-un centru comercial din Zigong, China
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'