Splash! Vedete la apă. Natalia Mateuţ, aproape de tragedie

Splash! Vedete la apă. Natalia Mateuț a fost aproape de tragedie, în încercarea e a-și face o apariție de senzație în finală.
Alina Costache
11 sept. 2015, 15:34
Splash! Vedete la apă. Natalia Mateuţ, aproape de tragedie

Splash! Vedete la apă. Pentru că toți cei opt finaliști vor întruchipa în seara cea mare a show-ului câte un personaj, Giani și Natalia vor fi, duminică, Tarzan și Jane și își vor face apariția la Bazinul Olimpic pe… tiroliană.

Puțin a lipsit însă ca spectaculoasa lor intrare în scenă să se încheie într-un mod nefericit. Asta pentru că exact cu câteva secunde înainte ca ei să se lanseze deasupra apei, cablurile tirolienei au cedat. Au fost necesare mai bine de 45 de minute pentru înlocuirea lor și reluarea filmării.

Incidentul nu le-a diminuat însă curajul celor doi concurenți. Ei au făcut coborârea la canapeaua concurenților pe tiroliană și, de la platformă, au executat o săritură îndrăzneață. „Giani este un protector al femeilor. Știe să le țină, așa că m-am lăsat în mâinile lui”, spune Natalia.

Splash! Vedete la apă. Natalia Mateuț sare cu Giani Kiriță, Vladimir Drăghia cu Andreea Antonescu, CRBL cu Antonio Dos Santos și Șerban Copoț cu Florin Neby, în Marea Finală „Splash! Vedete la apă”.

Marea finală a show-ului “Splash! Vedete la apă” îi va aduce duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, în fața telespectatorilor Antenei 1, pe cei mai curajoși opt concurenți ai acestui sezon

Natalia Mateuț, Giani Kiriță, Andreea Antonescu, Vladimir Drăghia, CRBL, Antonio Dos Santos, Șerban Copoț și Florin Neby sunt finaliștii care vor executa cele mai îndrăznețe și spectaculoase sărituri de la platformele de 3, 5, 7 și 10 metri ale Bazinului Olimpic din Bacău.

Cel mai bun dintre ei va intra în posesia trofeului “Splash! Vedete la apă”, în valoare de 3.000 de euro. Premiul va fi donat de acesta surorilor Marina și Andreea Sandu, două mici campioane la sărituri în apă care își doresc să facă performanță. Concurenții au fost pregătiți și de această dată, ca de altfel pe parcursul întregului sezon, de Clara Gherase, Claudia Tiu, Bogdan “Bobo” Ioniță și Adrian Cherciu, antrenorii lotului național de sărituri în apă. 

În Marea finală “Splash!”, cei opt concurenți vor sări în tandem și vor întruchipa câte un personaj. Astfel, Giani Kiriță și Natalia Mateuț vor fi Tarzan și Jane, Andreea Antonescu și Vladimir Drăghia se vor costuma precum Cleopatra și Antoniu, CRBL și Antonio vor fi Don Quijote și Sancho Panza, iar Șerban Copoț și Florin Neby – Fred și Barney, eroii desenului animat Familia Flinstone. Chiar dacă vor sări în echipă, concurenții vor fi notați individual de juriul format din Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și campionul la sărituri în apă Cătălin Preda, și doar patru dintre ei vor intra în cea de-a doua etapă a finale.

Doar patru dintre aceștia vor intra în următoarea etapă a finalei, care va desemna marele câștigător al celui de-al treilea sezon. 

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Țara care nici nu vrea să audă de animalele din România. A interzis total importul
Capital.ro
Mașinile au primit interzis. Măsura intră în vigoare de astăzi, 5 August, de la ora 23:00
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
AVERTISMENT pentru toți românii cu bani pe card. NU MAI FACEȚI ASTA!
Adevarul
Afacerea clandestină care i-a transformat pe securiști în milionari. „Mulți oameni și-au vândut casa pentru asta” INTERVIU
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Protest la Târgșor. Elena Udrea s-a dezlănțuit
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Simona Halep, devastată după ce a primit vestea cutremurătoare: 'Dumnezeu să-l odihnească în pace!'
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Avertizare de cod galben de ploi și vijelii pentru 10 județe până marți
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Legea nedorită de nimeni: Să nu ne ducem în altă zonă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Noi reguli în producția alimentară: Comisia Europeană interzice aromele artificiale de fum
MediaFlux
SUMA DUPĂ RECALCULARE! Poștașii aduc FLUTURAȘII de PENSIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!