Violatorii din Vaslui o duc rău în închisoare. Un prieten a dezvăluit ce le-au făcut ceilalţi deţinuţi

Cei şapte violatori din Vaslui au fost mutaţi în penitenciar, imediat cum perioada de carantină a expirat. Deşi sunt şicanaţi de alţi deţinuţi, tinerii preferă să stea retraşi şi să nu-şi facă duşmani.
Romania TV
26 sept. 2015, 08:36
Violatorii din Vaslui o duc rău în închisoare. Un prieten a dezvăluit ce le-au făcut ceilalţi deţinuţi

Într-o seară de noiembrie din 2014 o fată de numai 17 ani a trăit cea mai cumplită dramă. Fata terminase orele şi se întorcea acasă, într-un sat aflat la 5 kilometri distanţă de oraşul Vaslui când un consătean care era cu maşina s-a oferit să o ducă acasă. Adolescenta a acceptat pentru că-l cunoştea, însă ce a urmat este de neimaginat. Tânărul a dus-o pe un câmp şi şi-a chemat prietenii. Acolo au violat-o ore în şir şi au supus-o la perversiuni.

În pielea goala, în mijlocul unui şes pustiu, fata a fost îngenunchiată la propriu. Plângând, fata l-a implorat să îşi facă milă şi să o ducă acasă. Însă ei au continuat orgia.

„Avadanei Silviu m-a trântit în genunchi şi m-a obligat să-i facă sex oral. Apoi, cu forţa, am întreţinut relaţii sexuale normale şi anale, până mi-am pierdut cunoştinţa”, le-a declarat victima anchetatorilor.

În timpul cercetărilor, poliţiştii au descoperit că în cele trei ore în care a fost ţinta orgilor sexuale, eleva de 17 ani a fost sunată de nu mai puţin de 60 de ori, de părinţi, prieteni şi colegi.

Cazul fetei violate la Vaslui de şapte tineri a oripilat opinia publică. Cazul a fost intens mediatizat şi după 9 luni, violatorii au fost condamnaţi la ani grei de închisoare.

Conform procedurii, condamnatii au primele 21 de zile de caratina. Mai exact, o perioada in care sunt izolati de restul detinutilor, pentru a se obisnui mai usor cu inchisoarea. De curand, acea perioada a expirat, iar violatorii au fost mutati in penitenciar.

Cei sapte tineri din Vaslui se pare că platesc cu varf si indesat pentru oribila fapta.

„Majoritatea sunt retrasi, incearca sa nu supere pe nimeni. Bineinteles, mai exista si detinuti care ii sicaneaza, insa, pana acum, nu au avut parte de probleme mari. Singurul care o duce bine este Silviu Burada, el s-a obisnuit cu detentia, si-a facut chiar si amici. Se spune ca parintii au dat bani multi pentru ca fiul lor sa fie protejat si sa nu i se intample nimic. El oricum a fost mereu mai dur din fire”, a declarat un apropiat al familiei Burada, pentru CANCAN.ro.

Vezi şi: COŞMARUL fetei din Vaslui continuă. Prietenii violatorilor au făcut altă pagină denigratoare de Facebook

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Luni, cea mai fierbinte zi înregistrată vreodată pe Pământ
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!