Mărturii cutremurătoare în cazul poliţistului mort. Un bărbat a ajuns primul lângă el: Călcam în sângele lui

Un martor ocular la accidentul de marți seară în care a murit agentul Bogdan Cosmin Gigina a făcut mărturii cutremurătoare.
Romania TV
22 oct. 2015, 17:49
Mărturii cutremurătoare în cazul poliţistului mort. Un bărbat a ajuns primul lângă el: Călcam în sângele lui

Poliţistul care a murit marţi seară în Bucureşti, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă în zona Eroilor, a fost depus la capela de lângă sediul Brigăzii Rutiere, unde a muncit în ultimii opt ani. Familia sa este distrusă de durere şi se pregăteşte să-l conducă pe ultimul drum pe tânărul de 28 de ani care a murit în mod stupid.

Între timp apar în presă detalii cutremurătoare despre cumplitul accident. Un bărbat a văzut totul şi a povestit pe internet momentul în care a ajuns lângă trupul neînsufleţit al poliţistului.

„Am fost primul linga corpul saracului politist… eram la semafor incercand sa virez stanga dinspre Eroilor pe Calea Plevnei spre Militar…

Am vazut politistul in intersectie oprind masinile si apoi am vazut in noapte luminile de la girofarurile masinilor care se apropiau… a trecut prima motocicleta apoi Passatul… am auzit zgomotul fiarelor rasturante si un fior rece mi-a trecut prin corp… am realizat accidentul si am lasat masina unde era si am fugit catre locul accidentului… erau 2 gropi… prima mai putin adanca, a doua mai mare in care zacea motocicleta… el nu era nicaieri… L-am zarit mai incolo sub fiarele rasturnate cu fata in jos… am inceput sa ridic fiarele de pe corpul lui sperand ca e doar un traumatism minor si este doar inconstient… in acest timp nu am observat hemoragia intensa la nivelul craniului si practic calcam in sangele lui (iertati-mi pragmatismul).

Intre timp masina de politie s-a oprit si un agent a coborat. Scenele ce au uramat sint parca rupte de realitate. Omul plangea in hohote si striga: nu se poate, nu se poate, nu-i adevarat!

Masina Audi in care am aflat ca era Oprea nu a oprit ci a trecut in viteza slalomand printre si peste fiarele ce delimitau gaurile (nu-i pot spune santier ca nu era semnalizat deloc corespunzator), doar niste fiare ca la stadion si două indicatoare de ocolire, cu putină banda galbena.

La scoala de soferi te invata sa pui triunghiul la cel putin 100 m in spatele masinii pentru ca cei ce vin din spate sa aiba timp sa reduca viteza si sa te ocoleasca in siguranta. Aici nu erau 10 pasi de la fiare pâna la gaura.  Daca se respecta macar norma asta, poate ca omul se alegea cu o fractura sau o trauma mai slaba, in schimb a murit… putea fi o masina, un autobuz, orice…

Omul a murit, era mort deja judecand dupa cantitatea imensa de sange pierduta in cateva secunde.

Oprea traieste cu constiinta impacata si gandul ca nu i s-au racit cartofii prajiti in seara aceea nefasta de marti.

Din tufisuri a aparut brusc un Dorel cu vesta pe el, probabil paznicul lucrarii… ridica din umeri a doua clase peste tren… si un om a murit pentru cartofii lui oprea.

Nu ma intereseaza ca nu se incadra in categoria oficialitatilor care au sau nu dreptul la escorta… e irelevant… toti grobienii au pe masini lumini sau girofare, dar nu ma pot intreba daca la departamentul politiei rutiere care se ocupa de insotirea coloanelor oficiale nu exista oameni care sa planifice aceste deplasari sau totul se rezuma la cronologia prajirii cartofilor.

Sper ca cei vinovati sa plateasca cu ani grei de puscarie. Oprea va iesi iar cu glasul lui de general de opinca, de desene animate si ii va oferi sotiei politistului un loc de munca la m.a.i.

Mi-ar placea ca el sa se implice in ancheta si sa-i biciuiasca pe procurori de la inaltimea functiei lui savurand cartofii prajiti sau era seara de CL??”, a povestit martorul pe blogul de Vlad Petreanu.

Trupul neînsufleţit al poliţistului Bogdan Gigină fost depus la capelă, iar toţi foştii colegi, prietenii şi apropiaţii pot veni la căpătâiul său pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Bogdan Gigină a fost avansat post-mortem la gradul de subinspector. Accidentul teribil a avut loc în timp ce dirija traficul pentru coloana oficială a ministrului de Interne Gabriel Oprea.

Bogdan Gigină provenea dintr-o familie de poliţişti. Tatăl lui lucrează de mai bine de 40 de ani în slujba ţării, iar Bogdan şi-a dorit de mic să-i calce pe urme. Visul lui era să ajungă o somitate în domeniu, însă viaţa i-a fost curmată mult prea devreme.

„Suntem indurerati, sunt momente grele pentru noi. Suntem prieteni, imi pare rau… un om curajos, ii placea ceea ce face”, povesteşte cu ochii în lacrimi un fost coleg al poliţistului mort.

Vezi şi: Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul poliţistului care a căzut cu motocicleta într-o groapă

Bogdan se căsătorise anul trecut cu o tânără de 24 de ani cu care se iubea de mai mult timp, iar acum îşi doreau un copil.

Potrivit România TV, poliţistul se afla, marţi seară, în misiune alături de coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea, pe bulevardul Ştirbei Vodă din Bucureşti. A pierdut, se pare, controlul motorului şi a rupt gardul ce împrejmuia groapa săpată în asfalt de muncitorii unei companii de gaze, care se pare că nu era corect semnalizată.

Surse judiciare spun că s-a început deja urmărirea penală pentru ucidere din culpă. Momentul accidentului a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a putut să pățească un român aflat în vacanță în Thassos. A promis că nu o să mai revină vreodată în Grecia: ”Ce le rămânea de dimineață, găseam seara”
Capital.ro
Perfect legal pentru proprietarii de teren. Nu ții cont de vecini. E scris în lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Marele secret al lui Ceaușescu. Ce făcea când nu-l vedea nimeni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cine este Denis Repka, afaceristul care și-a pierdut viața într-un tragic accident de motocicletă. Ce legături existau între magnat și Donald Trump
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentat la Moscova, declară că a cooperat cu servicii speciale din Ucraina
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!