HOROSCOP 26 OCTOMBRIE: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

HOROSCOP 26 OCTOMBRIE: Ce v-au rezervat astrele în prima zi din ultima săptămână a lunii octombrie.
Filip Stan
25 oct. 2015, 14:04
HOROSCOP 26 OCTOMBRIE: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Horoscop 26 octombrie 2015 – Berbec

Uneori norocul vine din doua directii diferite si nu stii ce sa alegi si exista aceasta posibilitate si astazi: sa fii in fata unei decizii in care, orice ai alege, tot bine ar fi, ca atare poti lasa un pic lucrurile si la voia intamplarii. Daca un lucru n-a mers bine prima oara din cauza unui mic ghinion, acum ar putea iesi excelent, pentru ca ai parte de a doua sansa! Profita de ocazie pentru ca totusi, ulciorul nu merge de multe ori la apa. Daca ti se ofera a doua oara, nu trebuie s-o ratezi, ca totusi nimic nu merge vesnic! Daca nici de data aceasta nu-ti iese, atunci e greu de crezut ca esti atat de baftos incat sa apara si a treia oara!

Horoscop 26 octombrie 2015 – Taur

Te preocupa soarta unor investitii, a unei afaceri, si stai si chibzuiesti atent la pasii urmatori, ca sa fii sigur ca nu faci nicio greseala sau nici un abuz. Esti atent la cele mai mici cheltuieli, te gandesti chiar si la eventuale plati neprevazute, vrei sa stabilesti o strategie bine pusa la punct ca sa nu te ia nimic prin surprindere. Prudenta de acum, spiritul econom care te cuprinde in acest moment, capacitatea de planificare in detaliu se vor dovedi a fi cei mai buni prieteni in curand, cand roadele strategiei tale de acum se vor arata, profitabile.

Horoscop 26 octombrie 2015 – Gemeni

Te gandesti serios la o schimbare de directie in cariera, pentru ca pretentiile tale au crescut si experienta ta s-a extins si ea in ultima vreme, pe parcursul ultimilor ani de studiu. Trebuie sa arati lumii cine esti, ce poti, cat de bine te-ai pregatit in perioada de acumulare de informatii si sa gasesti noua forma de a-ti implini rolul pe pamant prin munca de zi cu zi. Daca apare azi informatia de care aveai nevoie pentru aceasta schimbare de directie, pune-o imediat in practica si porneste spre noul sens care va avea efecte dintre cele mai bune in plan profesional, pe termen lung.

Horoscop 26 octombrie 2015 – Rac

Ai ocazia de a lua legatura cu o multime de oameni, chiar si cu persoane cu care nu ai mai vorbit de ani de zile, deoarece azi sunt favorizate revederile si impacarile. Adu-ti aminte de un prieten cu care poate nu te-ai inteles bine in ultimii ani si da-i un semn de viata. Nu va putea refuza un telefon cu ganduri bune si poate fi sansa voastra de a reface relatia buna de odinioara. Poate fi totodata si o zi in care se poate incheia o relatie, fiind nevoit sa-ti iei ramas bun de la cineva care a jucat un rol pana acum.

Horoscop 25 octombrie 2015 – Leu

Ideea de asociere este in centrul tuturor reusitelor astazi, ca atare. primul pas spre ceea ce vrei sa obtii, e sa gasesti partenerul ideal pentru aceasta. Ai putea face echipa perfecta cu cineva dintr-o generatie complet diferita de a ta, ba chiar si de sex opus, ca atare nu te inconjura doar de oameni care iti seamana, ci de persoane care, prin faptul ca sunt atat de diferiti, completeaza ceea ce-ti lipseste tie. Ideea de complementaritate e cheia succesului, deci fa un efort sa te apropii de oamenii care intra in joc cu ceea ce nu ai tu. Fiecare pune la un loc propriile resurse, si iese un intreg!

Horoscop 26 octombrie 2015 – Fecioara

Au aparut unele animozitati in mediul in care lucrezi si, cat timp acestea nu sunt rezolvate, nimic nu va mai merge. Opreste-te din avant si ocupa-te de acele conflicte care planeaza in aer. Daca le ignori, ele vor ramane tot acolo si intr-o zi vor rabufni mult mai intens, cu riscul de a-ti strica toate planurile. Apar deja semne ca nu te mai intelegi cu unele persoane si trebuie sa stai putin de vorba cu acestea, fata in fata cu calm, pentru a descoperi ce sta la baza neintelegerilor voastre.

Citeşte mai multe pe revista Teo

DailyBusiness
Oferta momentului în România! iPhone cu 0 lei avans
Spynews
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Singurul cartier din București unde au locuit oameni în urmă cu mii de ani. Puțini știu unde se află
Capital.ro
Lege de la UE. România e obligată. Se aplică de la 1 ianuarie 2025
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Ai planuri pentru luna octombrie? Meteorologii anunță cum va fi vremea în fiecare zi, toată luna
Adevarul
Suma uriașă cu care se vinde vila arhitectului care a coordonat construcția sediului Primăriei Capitalei
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ce tort au avut la nuntă Lora și Ionuț Ghenu. Cei doi au organizat un eveniment spectaculos / FOTO
Spynews
Liviu Vârciu s-a sărutat cu altă femeie! Anda ce spune? Imaginile au fost filmate!
Evz.ro
Cel mai puternic drog pe care îl consumăm. Ne distruge lent, dar sigur
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
O tânără în vârstă de 27 de ani a murit la birou. Femeia a leșinat o dată, însă ar fi fost ignorată de superiori. Care este cauza decesului
Cancan.ro
Mario Fresh, primele declarații după despărțirea de Alexia Eram: 'A fost o decizie dificilă pentru amândoi!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Taxă obligatorie pentru români. Crește de aproape 3 ori: „S-a mărit și se va mări din ce în ce mai mult”
StirileBZI
Vor fi verificate aproape 4,6 milioane de pensii! Cine trebuie să dea banii înapoi
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
substantial.ro
Scandal în căminele studențești din Regie: o studentă mușcată de ploșnițe atrage atenția asupra problemelor de cazare
MediaFlux
RĂZBOIUL s-a EXTINS! CAPITALA este SUB ASEDIU
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Delicii exotice dintr-o livadă din Buzău