Tragedie în familia tânărului mort în accidentul de la Sântandrei. Mesajele cutremurătoare ale cunoscuţilor

Tânărul şofer mort vineri dimineaţa în groaznicul accident petrecut la intrarea în localitatea bihoreană Sântandrei era singur la părinţi. Familia este în stare de şoc.
Iulian Tudor
26 oct. 2015, 10:53
Tragedie în familia tânărului mort în accidentul de la Sântandrei. Mesajele cutremurătoare ale cunoscuţilor

Vlad Petrilă va fi inmormântat luni, la cimitirul Rulikowski din Oradea, scrie voceatransilvaniei.ro. Atât pe pagina sa de facebook cât şi pe paginile părinţilor dar şi a iubitei sale au fost postate sute de mesaje de condoleanţe.

Vlad este fiul directorului Arenei Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea, Florin Petrilă, în timp ce mama sa este profesoară la Liceul Tehnologic „Nicolae Bococi” din Oradea. Se pare că autoturismul său, un VW Passat, cu care a produs accidentul a fost primit cadou de la părinți în urmă cu doar câteva zile după ce precedenta mașină i se stricase.

Citeşte şi O româncă A UCIS un pensionar italian pe trecerea de pietoni. IMAGINI ŞOC

Vlad a terminat clasa a 12-a în acest an, dar nu a reuşit să ia examenul de Bacalaureat. În sesiunea din toamnă i-au lipsit doar câteva sutimi, astfel că prietenii susţin că a trecut printr-o perioadă mai dificilă, dar, în ultima vreme a reuşit să treacă peste nereuşită, fiind ajutat şi susţinut de către părinţi.

„Vei fi mereu cea mai deosebita persoana pentru mine, iti multumesc pentru tot si sufletul tau a ramas la mine ! Acum tu esti ingerul meu pazitor si sper ca într-o zi sa ne vedem in ceruri . TE VOI IUBI MEREU , SOARELE MEU”, „, Unde esti? De ce ai plecat? Nu pot sa imi vad viata fara tine! De ce m-ai lasat singura? De ce nu pot sa te aduc inapoi? Sufletul meu nu suporta absenta ta… imi e greu si te astept sa vii, sa ma iei in brate si sa imi spui sa fiu tare… Jumatate din mine a plecat cu tine! TE IUBESC INGERUL MEU FRUMOS , HAI INAPOI!!!!!”, sunt mesajele postate de iubita lui Vlad.

„Vlad ai plecat la îngeri.De acum ești un înger și tu. Ne-ai lăsat pe toți cu o tristețe îmensă în suflete.Nu te vom uita niciodata,te iubim enorm.Cândva ne vom întâlni acolo sus,sus unde îngeri te-au dus …”

„A fost unul dintre cele mai urate si grele weekend-uri pentru mine si pentru toti, cei ce am simtit ca soarta e nedreapta ….Vladucu s a dus, Maine cerul isi va deschide portile si trambitele vor suna, vestind venirea unui nou Inger….E trist aici pe pamant, suflete goale il plang pentru totdeauna…Parinti storsi de energie, vor ramane vesnic indurerati…Te uiti in jurul tau si realizezi ca viata inseamna mult mai mult decat credeai….viata ar trebuii traita altfel decat o traim fiecare dintre noi…Muncim si alergam pentru trup uitand ca el e doar un fir de praf, care la CEA mai mica adiere a vantului dispare…. si uitam de viata vesnica a sufletului…Haideti sa fim mai buni, sa zambim mai mult, sa iubim mai mult, sa ” lucram mai mult in VIA lui Dumnezeu „…..Drumul sa iti fie lin Vladucu….maine ne vom lua ramas bun de la tine cu ochii plini de lacrimi, insa promitem ca nu te vom uita niciodata…..IAR voi, Otilia si Florin….trebuie sa fiti puternici pentru el, de acolo de Sus, el are nevoie de rugaciunile voastre”.

Citeşte şi ACCIDENT MORTAL în Timiş. Un bărbat a intrat cu maşina într-un cap de pod

Maşina la volanul căreia se afla Vlad a intrat, vineri dimineaţa, pe contrasens şi s-a izbit de autobuzul care circula regulamentar. Impactul a fost foarte puternic astfel că Vlad a murit pe loc.

Alţi doi pasageri din maşină, o fată de 16 ani și un băiat de 20 de ani au fost transportați la spital. Băiatul se află în comă, cu răni grave, fiind ventilat mecanic. 

Spynews
Anca Țurcașiu, ipostaze romantice în brațele iubitului! Actrița se declară fericită și iubită: "Am lângă mine un om drag..." / FOTO
Bzi.ro
Andreea Marin, apariție spectaculoasă în costum de baie! Are o siluetă impecabilă, la 49 de ani
Fanatik.ro
Soluția care poate salva culturile pe timp de secetă și caniculă. Ideea ”furată” de un fermier după o vizită în Ungaria: “7-8 grade diferență de temperatură”
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă pace. A anunțat personal: Am fi foarte fericiţi
Playtech.ro
Ți se rupe sufletul! AVEM ultimele imagini cu Alain Delon în viață. Te fac să PLÂNGI, cutremurător
DailyBusiness
APĂ CU PORȚIA în România! Situația e critică
Adevarul
Vladimir Putin nu poate răspunde rapid la invazia Ucrainei. De câți soldați are nevoie pentru a-i scoate pe ucraineni din Kursk?
Spynews
Unde e înmormântat tatăl lui Silviu Prigoană! Bărbatul își doarme somnul de veci lângă fiul afaceristului și al Adrianei Bahmuțeanu, decedat în urmă cu 15 ani
Spynews
Un iaht de lux s-a scufundat din cauza unei furtuni puternice, în Mediterană. O persoană a murit și alte șase sunt date dispărute
Evz.ro
Loredana Groza, imagini cu Alain Delon
Ego.ro
Anunțul a foct făcut ACUM de Antenă! Ce se întâmplă cu Mirela Vaida
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
BREAKING | Ciclista de la Jocurile Olimpice a fost găsită moartă în casă
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Accident de proporții pe Autostrada A4! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție după ciocnirea unui autotren și a unui microbuz, din care au rezultat 12 victime
Capital.ro
Lege nouă pentru șoferi. S-a modificat limita. Rămâi fără permis timp de o lună
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
Urlete de durere la înmormântarea Robertei, polițista moartă la 21 de ani! Detalii șocante
substantial.ro
Președintele Macron a acceptat demisia guvernului condus de Gabriel Attal
MediaFlux
Cât vom plăti FACTURA la IARNĂ. ANUNȚUL ministrului Energiei despre COMPENSARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...