Bătaie între interlopi la un supermarket din Capitală VIDEO

Interlopi surprinşi în acţiune de camerele de luat vederi. Mai mulţi membri ai clanului Caranii din Bucureşti au fost filmaţi reglându-şi conturile într-un supermarket, într-o spălătorie şi într-o benzinărie, informează România TV.
Romania TV
20 apr. 2012, 09:33
Bătaie între interlopi la un supermarket din Capitală VIDEO

Şaisprezece membri ai clanului „Caranii”, printre care şi liderii grupării, au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului Capitalei.

Aceştia sunt acuzaţi de fapte precum viol, sechestrare, şantaj, vătămare corporală, tâlhărie, fals în declaraţii sau conducere a unei maşini fără permis auto.

Potrivit Mediafax, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti i-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Ştefan Răducan, zis „Fane a lu’ Caran”, Alin Mihai Cătălin Peţa şi Daniel Constantin Selejan.

Alături de aceştia vor mai fi judecaţi, în stare de libertate, Aurel Răducan, zis „Aurel a lu’ Caran”, Marius Alberto Răducan, Emil Răducan, zis „Emil a lu’ Caran”, Alexandru Ionuţ Mincă, Tatiana Ceremuş, Antonio Stan, Luis Stan, Valentin Gheorghe, Daniel Feraru, Viorel Costin Manole, Florina Muşat, Dorel Macioi şi Adrian Marian, zis „Calu a lu’ Caran”, se arată într-un comunicat de vineri al Parchetului Capitalei.

Membrii clanului „Caranii” sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lipsire de libertate în mod ilegal, viol, şantaj, vătămare corporală, conducere fără permis, părăsirea locului accidentului, favorizarea infractorului, participaţie improprie la fals intelectual, tâlhărie, vătămare corporală gravă, uz de fals, fals în declaraţii şi mărturie mincinoasă.

Procurorii îl acuză pe Ştefan Răducan că şi-a procurat un permis de conducere german fals, pe care l-a folosit pentru a obţine prin preschimbare permisul de conducere românesc ce conţine menţiuni false.

„Ulterior obţinerii acestuia, inculpatul a condus autoturisme pe drumurile publice, iar la data de 4 octombrie 2011 a accidentat o persoană, după care a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Inculpaţii Răducan Ştefan, Peţa Alin Mihai Cătălin şi Feraru Daniel, la data de 23 noiembrie 2011, în incinta unei spălătorii din sectorul 3, au ameninţat cu un pistol şi au agresat mai mulţi angajaţi, pentru a o convinge pe partea vătămată să îşi schimbe declaraţiile date cu privire la accidentul din data de 4 octombrie 2011”, susţin procurorii.

Anchetatorii îi impută lui Răducan şi alte fapte, pe care le descriu în detaliu în comunicatul de presă citat.

Astfel, în 22 iulie 2011, Ştefan Răducan a lovit cu pumnii şi picioarele un angajat al unei staţii OMV, provocându-i leziuni care au necesitat 45-50 de zile de îngrijiri medicale.

În 23 noiembrie 2011, Ştefan Răducan a înjurat şi ameninţat cu un pistol personalul hotelului Rin Grand, lovind cu patul armei un agent de securitate, făcând scandal şi tulburând ordinea publică.

În ianuarie, Ştefan Răducan a avut un conflict cu fratele său Aurel, după care, pentru a putea pleca mai repede din comuna Belciugatele, a oprit un autoturism şi i-a ameninţat pe şoferi şi pasageri cu un pistol, apoi a fugit cu maşina acestora.

Fratele său l-a urmărit pentru a se răzbuna şi a tras de mai multe ori după maşina furată de acesta. Ştefan Răducan a abandonat maşina furată şi a luat un taxi, însă Aurel Răducan a continuat să-l urmărească şi l-a prins în cele din urmă, provocând un scandal public în care au fost lovite şi ameninţate cu pistolul mai multe persoane.

În decembrie 2011, Ştefan Răducan, gelos fiind, a tăiat-o pe concubina sa pe obrazul stâng, „provocând sluţirea acesteia”.

„De teamă că persoana vătămată, rudele sau prietenii acesteia ar putea sesiza organele de poliţie, inculpatul i-a interzis acesteia să părăsească, fără a fi însoţită, mai multe locuinţe şi camere de hotel, a supravegheat-o în permanenţă, a încuiat-o în locuinţe şi i-a permis să contacteze telefonic alte persoane doar în prezenţa sa sau a complicilor săi, indicându-i ce să spună. Inculpatul a fost ajutat de inculpaţii Alin Peţa, Tatiana Ceremuş, Marius Răducan, Daniel Selejan şi Viorel Manole.

În 22 ianuarie, Valentin Gheorghe, Antonio Stan, Luis Stan, Alexandru Mincă, Alin Peţa şi Marius Răducan au sechestrat două femei într-un hotel din sectorul 3. Primii cinci au violat câte una dintre fete, iar Răducan le-a violat pe ambele.

Tot într-o noapte din ianuarie, Marius Răducan, ajutat de alţi complici, a sechestrat-o pe fosta lui iubită, răpind-o din maşină şi ducând-o într-un restaurant unde au ţinut-o câteva ore, timp în care bărbatul a torturat-o.

Procurorii acuză şi faptul că Ştefan Răducan „a încercat de mai multe ori să zădărnicească efectuarea urmăririi penale faţă de el”, fiind ajutat în acest sens şi de alţi cinci dintre inculpaţi.

Dosarul penal al celor trimişi în judecată va fi soluţionat de Judecătoria Sectorului 3.

Tatiana Ceremuş, judecată în acest dosar, are legături cu clanul Cămătarilor, ea fiind judecată şi condamnată, în 2008, la cinci ani de închisoare pentru proxenetism într-unul dintre dosarele acestora.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Zodiile binecuvântate săptămâna viitoare. Cinci nativi sunt pe cai mari până pe 28 iulie
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Trebuie să plătească până pe 30 septembrie. S-a dat ordin în România
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
ITP-ul va fi marele test pentru șoferi. Totul se schimbă, autoritățile sunt în alertă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'