Drama de pe holurile spitalelor. Soţia unui rănit: Urlă neputinţa în faţa durerii şi în faţa morţii

Jurnalistul Cristian Matei, supravieţuitor al tragediei de vinerea trecută din Clubul Colectiv din Bucureşti, a fost transferat zilele trecute în Israel. A stat o săptămână în Bagdasar Arseni unde a luptat cu toate puterile pentru viaţă. Alături de el a fost în permanenţă soţia sa. Duminică, Oana a vorbit despre momentele grele de pe holurile spitalului şi despre suferinţa fără margini din sufletele părinţilor.  
Filip Stan
09 nov. 2015, 11:32
Drama de pe holurile spitalelor. Soţia unui rănit: Urlă neputinţa în faţa durerii şi în faţa morţii

Cristian Matei, cunoscut apropiaţilor drept Mumu, a fost transportat vineri, 6 noiembrie, la Sheba Medical Center din Tel Aviv, Israel, unde va primi îngrijire medicală până la recuperarea sa completă. Alături de el se află soţia sa, Oana. După ce a părăsit holurilor spitalului din România, Oana a postat pe pagina de Facebook un mesaj emoţionant în care vorbeşte de drama trăită de familiile victimelor din Colectiv.

„PE HOLURILE DE LA BAGDASAR ARSENI moartea a lovit crunt. Din nou. A treia oara.
Pe holurile de la Bagdasar Arseni e atata durere incat s-ar crapa pamantul daca sufletele n-ar tine durerea in ele.

Pe holurile de la Bagdasar Arseni au curs atatea lacrimi incat au scrijelit obrajii. Focul nu a ars numai trupurile de la Colectiv. A ars si sufletele celor care erau acasa.

Pe holurile de la Bagdasar Arseni sunt mame si sotii si surori si frati si tati. Nici ei nu mai stiu ce sunt. Si daca mai sunt. Se misca de pe un scaun pe altul ca niste fantome. Dar nu se indeparteaza de usa.

Pe holurile de la Bagdasar Arseni toti au devenit o familie. Ii uneste durerea si frica. Acolo nu mai spui Buna dimineata. Intrebi doar soptit: Sunt toti?

Pe holurile de la Bagdasar Arseni urla neputinta. Neputinta in fata durerii si in fata mortii. E un sentiment cumplit. Sa nu poti sa faci nimic. Si stai cu sufletul gol, pustiit. I-ai pune inima ta in piept, dar nu poti. Ai respira in locul lui, dar nu poti. Nu poti, nu poti, nu poti.

Pe holurile de la Bagdasar Arseni trec multi oameni in halate albe. Nu-i cunosti. Nu stii nimic despre ei. Dar ii rogi sa-ti spuna ceva despre al tau. Traieste?

Pe holurile de la Bagdasar Arseni s-a improvizat un altar. Cu icoane si flori si candele si carti de rugaciune. Sa lumineze drumul celor transformati in ingeri. Si sa duca rugaciunile celor ramasi in viata catre cer.

Pe holurile de la Bagdasar Arseni vin multi voluntari. Vor sa te ajute. Aduc mancare si apa si ganduri bune. Nu pot sa aduca si sanatate pentru cei de dincolo de usi. Uneori te simti vinovat.

Vinovat ca primesti atata atentie.

Pe holurile de la Bagdasar Arseni vor fi cu doi parinti mai putin. Lui Serian i-au crescut aripi. Era frumoasa si avea 25 de ani.

Noi am plecat de pe holurile de la Bagdasar Arseni. Dar o parte din suflet a ramas acolo. Langa oamenii de pe holurile de la Bagdasar Arseni si langa doctorii care, uneori, au facut minuni”, a scris Oana pe Facebook.

Vezi şi: INCENDIU CLUB COLECTIV. Ultimele cuvinte ale bodyguardului erou înainte să moară

Bilanţul victimelor tragediei de la clubul Colectiv a ajuns la 46, după ce încă trei răniţi au murit duminică dimineaţa şi alte nouă persoane au pierdut lupta cu viaţa în cursul zilei de sâmbătă.

Spynews
Accident terifiant pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 25 de persoane, printre care şi minori. 8 mașini au fost distruse | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Moneda din România care valorează cât o mașină. Dacă o ai și tu în casă, te îmbogățești peste noapte
Capital.ro
S-a dat ordin de la UE. Este obligatoriu în România. A intrat în vigoare miercuri, 31 Iulie
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Vești excelente! Se dau fonduri europene pentru românii care vor să cumpere animale
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Accuweather a actualizat prognoza meteo și anunță temperaturi de 40 de grade în august, în România
Spynews
Plombele dentare vor fi interzise de la 1 ianuarie 2025. Modificările anunțate de Uniunea Europeană
Evz.ro
Adevărata față a lui Alfred Bulai. Procurorii au rămas șocați
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Acest englez a comandat 4 mici la Terasa Obor din București. Cum a reacționat când a mușcat pentru prima dată dintr-unul și ce a făcut cu cele două scobitori primite
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Iubita unui YouTuber cunoscut a murit după ce a mâncat stridii crude! Amândoi au contractat o bacterie extrem de periculoasă
Capital.ro
Se pună limită la plăți. Românii cu restricție la plata cu bani CASH: Risc ridicat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
S-a descoperit al cui este al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței! Oamenii legii sunt aproape de a încheia cazul care a zguduit România
substantial.ro
Avertizări de Caniculă în România: Cod Galben și Portocaliu Emiterea de ANM pentru Mai Multe Județe și București
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! DONALD TRUMP joacă TARE!
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?